icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

iwulqa
5. sep 2017

@luta13 dakujem, ale nerobim si vobec ziadnu nadej

looola
5. sep 2017

@0507 vyzeraju negatívne

looola
5. sep 2017

@simbatko
@simbatko negatívny test

luta13
5. sep 2017

@0507 v ovu teplotach sa vobec nevyznam, ved uvidis, ako sa to nakoniec vykrystalizuje vsetko...Drzim palceky ❤

prskavka2223
6. sep 2017

@iwulqa z Cataja 🙂. No v Kralovej je dr.Barán chodim k nemu uz 2hy rok a som snim velmi spokojna, vies ma svoju sukromnu jednodnovku takze aj na cistenie ked som musela ist tak priamo k nemu, takze u neho nehrozi ze ked budem mat nejaky problem ma posle tam a tam, vsetko u neho v Galante. A v Kralovej ordinuje utorky do obeda a stvrtky od 17:00hod do 20:00h. takze je to super v tom ze ked mi to nevyhovuje utorok doobeda vklude idem po robote navecer 🙂

nivea777
6. sep 2017

@0507 taktiež nic nevidim

iwulqa
6. sep 2017

@prskavka2223 aha pozrem recenzie. Nejdem dnes na krv zaspala som 😂😂😂😂 a volala som dr ze mam doist o tyzden 😀

prskavka2223
6. sep 2017

@iwulqa no pekne to ine dni neordinuje ci co?

iwulqa
6. sep 2017

@prskavka2223 ordinuje neviem preco mi tak debilne dala, dnes kupim test a skuaim ci tam daka ciarka vobec je a podla toho bud pojdem ze mam daky problem a musi ma vziat alebo pojdem na pohotovost. Uz som oľutovala vyber lekarky

prskavka2223
6. sep 2017

@iwulqa no je to divne, ako keby na tom vobec nezalezalo kokos, ved ona si pocka dalsi tyzden na krv si myslela? akoze no koment toto, keby si mala zaujem skusit toho v Kralovej neni problem, viem ze nove zeny bral. Ja som tam uz asi 4 kamosky k nemu dostala a aj maminu aj sestru a su velmi spokojne 🙂

simona_simi
6. sep 2017

Vidíte tam niečo žienky ?

simona_simi
6. sep 2017

@prskavka2223 Ahoj písala som ti správu a asi ti neprišla ... 🙂 pridala som ďalší testík pozrieš sa naň ? do MS stále zostávajú 4 dni

0507
6. sep 2017

@nivea777 nazivo vidno slabu ciarku, ale kedze tieto testy vraj duchuju...

iwulqa
6. sep 2017

@prskavka2223 vies co pred chlapom mam respekt zatial by som chela zensku.

simona_simi
6. sep 2017

Ešte jednu pridávam. Ďakujem 🙂

prskavka2223
6. sep 2017

@simona_simi ahoj nie nedoslo mi nic :(...no na prvej foto nevidim nic ale na tej druhej sa mi nieco mariiiii,budem drzat palce nech silnie

sara34valentina
6. sep 2017

@iwulqa ahoj, reku Ti napisem ako si dopadla s HCG ci stuplo, ci kleslo ...... myslela som dnes na Teba !
a citam, ze si *zaspala* a si jej volala, ze mas prist o tyzden.....
PREPAC ale uz sa vyjadrim !!!!!
Toto je co za pristup , mam na mysli tvojej gyn a ten TVOJ !!!!?!!!!!!
Je ti to jedno,????? Boze tolko krat si potratila a NERIESIS TO, kolko mas r?
ako PREPAC ale je to nezodpovedne
ked zena pride o plod ma ist okamzite na vycistenie, popripade kazdy druhy treti den kontroly, ci je vsetko v poriadku.
Ja toto nepochopim, ako ti to moze byt jedno po tolkych snazeniach sa!
ZMEN SVOJ PRISTUP KED CHCES DALSIE ZDRAVE DIETA A ZMEN DOKTORKU !
maj sa pekne 🙂

mata391
6. sep 2017

@miriamn76 ďakujem veľmi pekne 😉

mata391
6. sep 2017

@kaki221 ďakujem moc 😉

mata391
6. sep 2017

@miriamn76 ďakujem moc 😉

iwulqa
6. sep 2017

@sara34valentina v pohode berem to, riesim to tak ze mam zdrave dieta mozem otehotniet a vynosit babo,. Asi to babo nemalo byt zdrave. A riesime to z dr, som objednana na hematologiu, imunologiu, a robila mi stery, krv takze zatial vsetko co sa dalo. A dnesna krv dopadla tak len koli tomu ze som zmenila dr a mala som ist k nej 2x a nepovedala ze beru krv len do 8, moja dr pred tym brala krv pocas celeho dna. A zaspali sme preto ze maly bol celu noc hore ma zapal uska a zasponkal nam o 6 rano tak aj ja som sa zobudila o 8 a uz ked som volal dr tak povedala ze beru len do 8. A na cistenie ma moze poslat az po 2 tyzdnoch a musia to potvrdit 2 nezavysli doktory, za tyzden idem na kontrolne sono. A tam povie co dalej ci sa vycistilo telo same alebo treba cistenie. A uz nestresujem lebo prenasam to na manzela a maleho. Teraz si dame pauzu a po vsetkych vysetreniach uvidime ale najneskor v novembri by sme to chceli skusit.

looola
6. sep 2017

@simona_simi negatívny mi príde

illy25
7. sep 2017

@iwulqa ahoj,stale sem chodim citat ako sa mas a co mas nove,je mi to moc luto ze to znovu dopadlo takto,ale si silna zena,to je dobre. Nechas telo oddychnut a skusite znovu,aspon ti aj syncek podrastie viac a uzijes si ho zatial sameho,ja sa priznam ze ja by som sa takeho maleho vekoveho rozdielu bala,i ked vyrastat spolu s malym vekovym rozdielom je krasne 🙂. Ja som bola utorok u dr.a moja fazulka ma 4,8mm a bilo srdiecko. Ultrazvuk hned ukazal ze som 6tyzden+1den a je mi uz zle od zaludka,taka celodenna nevolnost uff,musim stale jest inak citim prekruteny zaludok. Ale ani jest mi nechuti,to len tak nasilu musim. Drz sa a drzim palce aby ti tie vsetky vysledky dopadli dobre 😉

simona_simi
7. sep 2017

Čo poviete ? Či to už len ja vidím všade čiarky ?

saminko1
7. sep 2017

@simona_simi ja vidiiim 🙂

gabcca
7. sep 2017

@simona_simi vidiiiiiim 🙂

miriamn76
7. sep 2017

@simona_simi vidim gratulujem len nech pekne silnie☺

simona_simi
7. sep 2017

@miriamn76 Krásne ďakujem 🙂 len nechcem predbiehať udalosti 🙂

miriamn76
7. sep 2017

@simona_simi kolko dpo si?

simona_simi
7. sep 2017

@miriamn76 Ja si nepočítam ovulku ani testíky som nerobila nič moja 🙂 takže netuším ale v nedeľu má prísť MS 🙂