Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@domidee skús hlavne ráno 😊 ja som mala mať včera a digi mi ukázal štvrtok, že som v 3-4 tt ... alebo skús digi. Verím, že bude stáť za to ako ten môj 😇 daj potom vedieť
@simona_simi u nás ho nepredavaju 😒
@zuzicka256 vidím ju tam....len nech pekne silnie 😍
@domidee objednaj si ho 🙂 Akurát počkáš pár dní a budeš vedieť na čom si 🙂 Skadiaľ si ?
@simona_simi ešte rozmýšľam že v nitre by ho mohli mať....pôjdem tam pokukat
@domidee v Nr majú Dr. max lekáreň 🙂
@zuzicka256 vidim slabucku druhu ruzovu /...Testuj zas o 2 dni...Drzim palceky a pridaj potom foto 😉
@dena23 to už ani nie je duch. gratulujem. A nech tmavne ten tvoj dúšik 😍
@luta13 som myslela ze uz mam vidiny, snad to nebude kanalik, rano si urobim dalsi a tajne dufam ze stmavol, hned potom hadzem foto, tak ci tak ❤
@lilenka141, to ma podrž, čo ti to tam strašká? Zeby dušík? ❤
@zuzicka256 dúfam že áno ... po roku a pól snaženia
@lilenka141 ani mi nevrav, my uz vyse dva a pol ach ji, snad mi to konecne vyjde, rano robim testik... Aj tebe silnucko drzim palceky, urcite skus este zajtra a pozajtra ranko ✌
@lilenka141 Ahoj 🙂 Digi by ti ukázal presne a vedela by si na čom si 🙂 Ja som mala ešte slabšieho prvého ducha a a digi ukázal 1-2 🙂 Je drahší ale omnoho vymakanejší 🙂 Držím palce !
@zuzicka256 tento som robila okolo 16:00 tak ráno ešte skúsim ... aj tak mi to nedá keď mám doma test 😁 Jasne potom nápis ako si dopadla drziiim palce
@simona_simi hneď ako pôjdem do mesta tak kupujem ... čiže štvrtok alebo piatok , tak uvidím ešte mám doma jeden klasickY nech to miniem a mám pokoj ... 😁
@lilenka141 Ja som bola strááášne nedočkavá :D Ja som utekala kúpiť hneď ... A teraz mám pondelok prvú kontrolu a tie dni sa vlečú, mám pocit, že cúvajú :D snáď bude niečo vidieť lebo drobec tam je určite 🙂 Cítim to tak.
@simona_simi keby mám doma auto už som v lekárni 😁 Držím palčeky .. potom daj vedieť
@lilenka141 Aspoň nie som jediná, kto je nedočkavý a štípu ho prsty :D Toto čakanie áááá :D Jasné dám vedieť 🙂 Ďakujem.
@lilenka141 no toto kanálik nie je
@erickatt ďakujem 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dievčatá idem po radu skúsenost. Sme sa rozhodli pre bábo tak sme skúšali 1x naostro . Posledná ms 28.8.2017 pred sme mali 3dni nechránený stik aj po 2dni potom manzel odišiel robí v zahraničí dnes ma strašne poobolieva podbruško a ako by tlačilo na mechúr okrem toho nič. Ale kuk test teraz som robila. Čo hovoríte ?
@ingba je taaam 🙂

@melindusinka bodaj mas pravdu, skusim a par dni dalsi ❤