Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lulila098 , brala som jednotku ked som bola este netehu 😂 sice ani teraz nemam 100% istotu kym nepojdem k lekarke, ale myslim, ze ho tam citim, mojhu malu fazulku, cize to nemozem si kupit rovno dvojku?
@lulila098 Cize dvojku si mozem teda v pohode kupit aj bez brania jednltku predtym? Ja len ci je potrebny ten prechod z 1 na 2 ✌
@korpiklaanka najviac na svete drzim palceky ❤
@zuzicka256 to bolo tebe písané..
no určite 2 sa nemôže brat keď nie si tehu 2 sa berie od 13tt
@lulila098 je mi to jasne, dakujem za radu ✌👍👍👍❤
@zuzicka256 Od snazenia az do konca 12 tyzdna sa berie 1. Od zaciatku 13 tyzdna sa berie 2. Ja akurat zajtra prechadzam, kedze zajtra zacinam 13 tyzden.
A tebe silno drzim palce, aby ta tvoj pocit nesklamal a bola si tehulka.
@ejuska2586 zlatko, tak sa tešíííím. Už 13-ty týždeň? 😉 Ako sa darí, dobre sa cítiš? Pozdravujem a držím päste, cmuk 😘
@crazy_girl1 Ahoj. Ano, uz zajtra zaciname 13. tyzden. Vcera som mala tie vysetrenia, ci sme geneticky v poriadku a vyzera to na zdrave krasne babatko... Este musim pockat na vysledky krvnych testov, ale merania boli v poriadku. A drobcek mal vcera 4,1 cm... Cize krasne podla normy...
@ejuska2586 zo srdca gratulujem a dakujem za rady. Inak baby je normalne aby ma bolelo od pupka a az akokeby krcovita jemna bolest pri chodzi po maternicu? Som trosku uzkostliva, lebo raz som si tym uz presla a nechcem nic zanedbat. Zial k lekarke idem najskor 24 mozno cez kamosku sa mi podari skorej 👍
@trinka Na druhom pekne vidno dusika.Drzim palce🙏
Baby dnes som bola na tom sone tak nic s toho maternice uplne cista ani stopa po tehu, krv mi vzala zajtra si mam zavolat za vyskedky a mame si dat pauzu od snazenia ale ja neviem ako vydrzat pauzu ja by som sa hned teraz na to najradšej vrhla. 😐 ovym tehulkam prajem vela zdravia a nech to dotiahnu do konca a nam ktore tolko stastia zatial nemame tak nech sa nam zadari konecne. 😘😘😘
@ejuska2586 Samé dobré správy. Veľmi sa teším a nech ste len zdraví 😍
@iwulqa to ma mrzi, ale nevzdavaj to, presne viem ako sa citis, ked to proste chces a chces to hned a oni ti povedia ze spomal! 😊 drzim ti silno palce nech sa to podari ❤
@lilenka141 v 6.tyždni, čiže 2 týždne meškania aspoň aby bolo naisto vidieť na sone aj srdiečko
@looola ďakujem moja tak sa ešte načakám 😔😔😔
Ahojte baby, kolko dni od meskania ms ste si robili digi test?

@zuzicka256 Ja som ho začala brať po prvom potrate. Už sú to tri mesiace a ideme sa snažiť o bábo. Tak ti dám potom vedieť 🙂