icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lilenka141
14. sep 2017

@sandy152 mešká mi 3 dni a vyšiel pozitívny

sandy152
14. sep 2017

@trinka ja som malav maji biochemickea dostala som teraz fraxiparin tak tiez robim skoro kazdy den test aby somsi zacala pichat hned ked bude pozitivny

trinka
14. sep 2017

@lilenka141 keď ja neviem či už meškám ... od mája som mala 2x MS - cyklus rozhádzaný

sandy152
14. sep 2017

@lilenka141 no skusim testovat v sobotu ak dovtedy nedostanem, je to na nervy toto

lilenka141
14. sep 2017

@trinka neboj všetko bude dobre !!!!! My už skúšame vyše roka a pól ... neskutočne množstvo testov skončilo v koši .... každé kramy som preplaka .... dávala som veľkú nádej so dovolenky a nič ... potom nám známi poradili termálne kúpele v Chorvátsku a aha prídeme domov v nedele a v utorok pozitívny test ...

trinka
14. sep 2017

@lilenka141 my sme sa tiež z Chorvátska vrátili 😂😂😂

lilenka141
14. sep 2017

@trinka no vidíš zázračne Chorvátsko 😁😁😁 a to sme boli v júli v Egypte a nič 😁😁😁 a. Nám stačili dedinské liečebne kúpele v Chorvátsku 😁😁

prskavka2223
14. sep 2017

@iwulqa no esteze ako tak dobre spravy mas moja...Ja idem utorok doobeda k lekarovy, chce mi dat clostil tak uvidim ci zaberie. od vcera davam zase obklady vinove (to je taky spanok na prd :() ale co by som nevydrzala 🙂. Zacni pit alchemylku nech sa ti zregeneruje maternica na to je alchemylka vyborna alebo zacni pit gynastan cajik 2x denne, stoji to okolo 1,50€. No ja neviem ja by som asi so snazenim pockala tak dva cyklusy a potom by som sa na to opat dala tvoje telo si aj tak urobi co chce 🙂

alilka
14. sep 2017

@prskavka2223 ahoj .začni brať radšej fytosoju ako clostil..je to dosť veľké svinstvo a fytosoja robí to isté čo on len niesu to také umelé hormóny 😉

prskavka2223
14. sep 2017

@alilka Ajoj. hej? a to kupim kde? normalne v lekarni ci to je tiez na predpis?

alilka
14. sep 2017

@prskavka2223 nie nie to kúpiš v lekárni .ja som kupovala v dr.max..😊 netrieskaj do seba clostil keď nemusíš..ja keď som ho brala som síce otehotnela ale bolo to mimomaternicove..až potom som v papieroch čítala vedľajšie účinky clostilu viacpocetne tehu aj mimomaternicove tehu .😏 Či to bolo z clostilu už nikdy nezistíme..tak len preto radím že skús radšej niečo prírodné a ak by to nebolo dobré tak až potom clostil..aké tá fytosoja ozaj robí to isté. Aj pupalkovy olej alebo kapsule sú vraj veľmi dobre..😉

kacenaaa
14. sep 2017

To je také úžasné že každý deň tu niektorá žisti té čaká babetko 😍🙏👶

prskavka2223
14. sep 2017

@alilka dakujeeeem 🙂

prskavka2223
14. sep 2017

@kacenaaa hej je to kraaasne 🙂. uz aby som sem aj ja davala svoje dve vytuzene ciarky ❤

kacenaaa
14. sep 2017

@prskavka2223 napodobne 😍

zuzicka256
14. sep 2017

Cawteeee babulkyyy, dnesny ranny, snad to dopadne ako ma ❤

melindusinka
14. sep 2017

@zuzicka256 veľmi pekná čiaročka,gratulujem☺

zuzicka256
14. sep 2017

@melindusinka dakujem moja, nic viac si nezelam, len nech sa to podari, kazdy den je silnejsia ❤

simona_simi
14. sep 2017

@zuzicka256 Gratulujem a držím palčeky ! 🙂

ishkaa
14. sep 2017

kamoskin test...co myslite? dakujem 🙂

looola
14. sep 2017

@ishkaa vyzerá negatívne

duhovaslza
14. sep 2017

Baby vidite to na dobrej ceste?prvy v pondelok rano 11dpo mrcha meskala 3 dni druhy v stredu rano 13dpoa posledny dnes vecer 14dpo... mrcha mala byt v sobotu v piatok bola na teste ciarka a poobede aj digi test pozitivny...v stredu som objednana na gyndu to bude 20dpo uz by mohlo byt nieco vidiet na sone?taka som akasi nesvoja ci je vsetko ok zienky

simonkazga
14. sep 2017

@duhovaslza ides zbytocne skoro. Mozno tak zltkovy vak, srdiecko isto nie a beztak sa budes musiet vratit na kontrolne sono, ci nabehlo srdiecko.

duhovaslza
14. sep 2017

@simonkazga no ja musim ist kvoli tomu ze si musim pichat flaxiparine cim skvor v prvom tehu som bola od 20teho tyzdna do porodu v nemocnici aj to som porodilav 36tom tyzdni tak sa dost bojim...

simonkazga
14. sep 2017

@duhovaslza v tom pripade ti budem silno drzat palce 😘

duhovaslza
14. sep 2017

@simonkazga dakujem velmi pekne hlavne do stastneho konca

luta13
15. sep 2017

@zuzicka256 ja som uzivala Femibion pocas prveho trimestra, potom uz nie...potom kopec zeleniny kazdy den, proste som sa jej nevedela "dozrat" ...Neskor sa zelenina zmenila na sladke a na zmrzlinu 😂

luta13
15. sep 2017

@domidee foto z pred 2 dni = vidim krasnu ruzovu /, mysim, ze je to tam...Drzim palceky, aby // tmavli 😉

luta13
15. sep 2017

@katusikkk nechcem sa miesat do Tvojho zivota, ale ja by som jednoznacne volila bez vahania umele a co najskor, aj hned...Velmi Ti drzim palceky, nech sa spravne rozhodnes a tesim sa potom na Tvoj tehu testik s //...Boh Ta zehnaj a nech sa to podari na prvykrat, ak sa do toho pustite 😉🙏

luta13
15. sep 2017

@iwulqa je mi luto, ze nic z toho ☹...Ale prajem Ti, nech sa vam co najskor zadari - tak necakane, bez snazenia 😉...Verim, ze coskoro si najdes svoje vysnivane // a uzijes krasne, zdrave tehulkovanie...Boh Ta zehnaj 🙏😘