Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lilenka141 keď ja neviem či už meškám ... od mája som mala 2x MS - cyklus rozhádzaný
@lilenka141 no skusim testovat v sobotu ak dovtedy nedostanem, je to na nervy toto
@trinka neboj všetko bude dobre !!!!! My už skúšame vyše roka a pól ... neskutočne množstvo testov skončilo v koši .... každé kramy som preplaka .... dávala som veľkú nádej so dovolenky a nič ... potom nám známi poradili termálne kúpele v Chorvátsku a aha prídeme domov v nedele a v utorok pozitívny test ...
@lilenka141 my sme sa tiež z Chorvátska vrátili 😂😂😂
@trinka no vidíš zázračne Chorvátsko 😁😁😁 a to sme boli v júli v Egypte a nič 😁😁😁 a. Nám stačili dedinské liečebne kúpele v Chorvátsku 😁😁
@iwulqa no esteze ako tak dobre spravy mas moja...Ja idem utorok doobeda k lekarovy, chce mi dat clostil tak uvidim ci zaberie. od vcera davam zase obklady vinove (to je taky spanok na prd :() ale co by som nevydrzala 🙂. Zacni pit alchemylku nech sa ti zregeneruje maternica na to je alchemylka vyborna alebo zacni pit gynastan cajik 2x denne, stoji to okolo 1,50€. No ja neviem ja by som asi so snazenim pockala tak dva cyklusy a potom by som sa na to opat dala tvoje telo si aj tak urobi co chce 🙂
@prskavka2223 ahoj .začni brať radšej fytosoju ako clostil..je to dosť veľké svinstvo a fytosoja robí to isté čo on len niesu to také umelé hormóny 😉
@alilka Ajoj. hej? a to kupim kde? normalne v lekarni ci to je tiez na predpis?
@prskavka2223 nie nie to kúpiš v lekárni .ja som kupovala v dr.max..😊 netrieskaj do seba clostil keď nemusíš..ja keď som ho brala som síce otehotnela ale bolo to mimomaternicove..až potom som v papieroch čítala vedľajšie účinky clostilu viacpocetne tehu aj mimomaternicove tehu .😏 Či to bolo z clostilu už nikdy nezistíme..tak len preto radím že skús radšej niečo prírodné a ak by to nebolo dobré tak až potom clostil..aké tá fytosoja ozaj robí to isté. Aj pupalkovy olej alebo kapsule sú vraj veľmi dobre..😉
To je také úžasné že každý deň tu niektorá žisti té čaká babetko 😍🙏👶
@alilka dakujeeeem 🙂
@kacenaaa hej je to kraaasne 🙂. uz aby som sem aj ja davala svoje dve vytuzene ciarky ❤
@prskavka2223 napodobne 😍
@zuzicka256 veľmi pekná čiaročka,gratulujem☺
@melindusinka dakujem moja, nic viac si nezelam, len nech sa to podari, kazdy den je silnejsia ❤
@zuzicka256 Gratulujem a držím palčeky ! 🙂
Baby vidite to na dobrej ceste?prvy v pondelok rano 11dpo mrcha meskala 3 dni druhy v stredu rano 13dpoa posledny dnes vecer 14dpo... mrcha mala byt v sobotu v piatok bola na teste ciarka a poobede aj digi test pozitivny...v stredu som objednana na gyndu to bude 20dpo uz by mohlo byt nieco vidiet na sone?taka som akasi nesvoja ci je vsetko ok zienky
@duhovaslza ides zbytocne skoro. Mozno tak zltkovy vak, srdiecko isto nie a beztak sa budes musiet vratit na kontrolne sono, ci nabehlo srdiecko.
@simonkazga no ja musim ist kvoli tomu ze si musim pichat flaxiparine cim skvor v prvom tehu som bola od 20teho tyzdna do porodu v nemocnici aj to som porodilav 36tom tyzdni tak sa dost bojim...
@duhovaslza v tom pripade ti budem silno drzat palce 😘
@simonkazga dakujem velmi pekne hlavne do stastneho konca
@zuzicka256 ja som uzivala Femibion pocas prveho trimestra, potom uz nie...potom kopec zeleniny kazdy den, proste som sa jej nevedela "dozrat" ...Neskor sa zelenina zmenila na sladke a na zmrzlinu 😂
@katusikkk nechcem sa miesat do Tvojho zivota, ale ja by som jednoznacne volila bez vahania umele a co najskor, aj hned...Velmi Ti drzim palceky, nech sa spravne rozhodnes a tesim sa potom na Tvoj tehu testik s //...Boh Ta zehnaj a nech sa to podari na prvykrat, ak sa do toho pustite 😉🙏

@sandy152 mešká mi 3 dni a vyšiel pozitívny