Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trinka wow,skvela sprava.Tisko gratulujem a drzim palce😉
@soncita22 ano,ano,ano...gratulujem
@kukurica77 Dakujem pekne,len zatial este nie je k comu gratulovat...😉 Az ked to budem mat na 100% iste,tak sa budem tesit...teraz este aj tie bolesti v podbrusku akoby mala prist mrcha...och jaj! 😫
@soncita22 len pozitivne myslenie ti pomoze.Nic sa neboj,dobre bude🙏
Dnes len taky moj výlev, je to rok co som dosla do tejto skupiny.. Myslela som si ze otehotnenie v mojom veku - 20 bude ľavou zadnou ale uz rok nic... Vsetko mame v poriadku, od hormónov, spermií, mojej maternice.. Len cyklus mam jeden mesiac napr 27 dni, dalsi 29, potom 30.. Strieda sa mi to ale ovulaciu vzdy citim, este dokonca aj spinim, no nedari sa ani ked sme skúšali pred ani pocas...:( Som z toho zufala.. Ovu testy robim, nikdy som ho nemala pozitivny iba takmer pozitivny a vzdy o niekolko hodin na to bolesti a spinenie.. Doktorka tvrdí ze ovulaciu mam, len asi mam menej lh v moci.. Ale o to nejde len o ten rocny boj kedy sa mi nedari.. Bohuzial na umele ist nemozem z jedneho dôvodu, to je jedno skorej ide o priatela ale.. Vsetkym vam prajem len to naj, je to strasne toto čakanie :(
@missellis ahoj,ja jedno baby mam a na druhe stale cakam uz 3 a pol roka.Tiez stale dufam,ze sa to podari a uplne chapem tvojej psychike,ale ver,ze tu nie si sama.Je nas tu viac a vzdy,ked budes mat den blbec pokojne sa tu vyplac a bude ti lepsie.Netlac na pilu s ono to pojde,uvidis,raz sa to podari.Drzim palce,aby to bolo,co najskor.
@monika2101 ja tam nič nevidím🙁
@looola nic tam nevidim zlatko 😟
@monika2101 prepac, to patrilo tebe ale nechtiac som oznacila @looola
@looola
@zuzicka256
Robeny 20:00 dnes :/
@monika2101 zatial nevidim nic, skus neskor testovat...Kym nemeska MS, nadej je vzdy...Drzim palceky 😉
@kacenaaa to bolo mne ci? 👋

@melindusinka
@looola ja tam tiez nieco pidi vidim. Na dvoch som videla. Ale dnes som si robila test inej znacky s rovnakou citlivostou (kedze oslavujeme vyrocie svadby tak to chcelo darcek 😉) a tam nic....ani naznak.