icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

monique77
20. sep 2017

@duhovaslza ktory tyzden si teraz? A kedy mas termin? Ci nemame podobne terminy? By sme si mohli co to poradit 🙂

simusd
20. sep 2017

Ahojte dievcata takze pred mesiacom som mala sex a potom menstruaciu a asi 3dni dozadu som mala take divne stavy podobne ako pri prvom tehotenstve tak som si urobila test druha ciarka je velmi slaba...mozem byt tehotna aj ked som medzi tym mala menstruaciu ?

simona_simi
20. sep 2017

@simusd Ahoj. Hoď nám sem testík 😉

saskia00721
20. sep 2017

@simusd niečo podobné teraz riešim aj ja

simusd
20. sep 2017

Ta druha je hrozne slaba...

simona_simi
20. sep 2017

@simusd Tento testík som mala aj já ale lepšie bolo vidno pri rozobratí krytu 🙂 Mne tento ukázal trošku neskôr ... Dva dni meškania cca ?

simusd
20. sep 2017

@saskia00721
Mno len ja som mala este medzitim operaciu maternice vonkajsi viskrab a potom som dostala menstruaciu a teraz mi visiel takyto test...

simusd
20. sep 2017

@simona_simi
Ano presne dva dni meskania a tebe sa potvrdilo tehotenstvo ?

saskia00721
20. sep 2017

@simusd tak to si toho teda dosť preskakala poslednú dobu ale tak ta operácia by na hcg vplyv mať nemala to sa tvorí iba v tehotenstve, skús si spraviť ešte jeden test a ak aj tam bude duch tak potom asi budeš tehotná.

ejuska2586
20. sep 2017

@simusd Mne to pride ako kanalik. Skus iny test.

simona_simi
20. sep 2017

@simusd áno ale čiarka bola viditeľná nie taká ako máš ty 🙂 tvoju nevidím po pravde.

janamexico
20. sep 2017

To je kanalin ja som mala taketociarka musi vyt aspon trosisku rozuzova tam na teste je seda a sirsis ako normalna ciarka

ingba
20. sep 2017

Dievčatá aj ste spozorovali nejaké zmeny alebo nie? Dakujem za odpoved. Ešte pred tým ako boli na teste //

simona_simi
20. sep 2017

@simusd Teraz pozerám ešte lepšie na ten testík tvoj. Ja som mala toto isté ale deň pred očakávanou MS ... Taká hrubá čiarka a nemala žiadnu farbu ... o pár dní už bola ružová ... Skús iný druh napr Pepino mne tie neduchovali nikdy falošne 🙂

ejuska2586
20. sep 2017

@ingba Ano, bolesti podbruska, obcas pichanie a naliate a bolave prsia. Ale to moze byt aj predmenstruacny syndrom. Tazko to rozoznat. Je to takmer rovnake...

monique77
20. sep 2017

@ingba no mala som iny pocit ako pri MS, podbrusko ma menej bolelo take jemne pichanie, pred MS riadne bolesti, prsia ma tiez boleli ale inac, ale je to podobne, akurat sa mi vzdy cez den aspon raz dvakrat zatoci hlava a je mi zle tak asi len to je znak..

simonkazga
20. sep 2017

@kacenaaa vydrz s digi do rana, aby si nebola sklamana

melindusinka
20. sep 2017

@luta13 ahojky,co povies na dnesny test lebo som nevydrzala🙂dakujem

saminko1
20. sep 2017

@melindusinka vidiiim ...je tam

melindusinka
20. sep 2017

@saminko1 dakujem velmi pekne🙂

terzka123
20. sep 2017

@melindusinka je to tammmmm...🙂

kacenaaa
20. sep 2017

@melindusinka si tehula 😍

melindusinka
20. sep 2017

@kacenaaa Som stastna ale lebo mi to trvalo cele roky.Dakujeeeem:slight_smile:

simusd
20. sep 2017

@simona_simi
Hned rano si idem spravit dalsi a uvidim teda 🙂

simona_simi
20. sep 2017

@simusd Daj potom vedieť 🙂 Silno ti držím palce !

sticker
nivea777
20. sep 2017

@simusd ak by si bola tehotna zo styku spred mesiaca,po ktorom si mala aj MS,tak čiarka by bola uz silná..

kacenaaa
20. sep 2017

Skúsila som test inej značky a tiež duch len som musela dat čiernobiele lebo môj telefón ho nechce veľmi od fotiť ale v reále ho vidno 🙂 skúsim večer digi dúfam ze on to rozlúšti

kacenaaa
20. sep 2017

Keď podsvetim testy sú tam ružové čiarky normálne 😍

prskavka2223
20. sep 2017

Ahojte zienky...je toto uz pozit.ovu test podla vas? Prvy krat ho mam takto krasne tmavy,ale muza dnes doma nemam 😡...pride az zajtra poobede. Dakujem za odpoved

kacenaaa
20. sep 2017

@prskavka2223 to stihate zajtra 😉

simusd
20. sep 2017

@simona_simi
Jasne ze dam 🙂 mno na jednej strane by som aj bola rada ale na druhej by to bol obrovsky pruser bo uz mam dievcatko a s jej otcom niesom vyklul sa zneho alkoholik a teraz mam len takeho prilezitostneho kamarata