icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kythos21
24. sep 2017

@zitusss držím moc palce nech vide všetko podľa tvojich prianí..
Ja mám zas opačný problém, veľmi krátke cykly.. ms mi chodí kazde tri týždne preto som vôbec nevedela keď mám plodne dni len podľa toho ako som sa cítila ale inak som to nevedela vyrátať .. a otehotnela som 3 dni po skončení ms
Mne aj keď vysiel ovu test pozitivny, vtedy sa nám to po pól roku vôbec nepodarilo a vzdy keď som s očakavaním sledovala testy, boli negatívne... tiež som hľadala na testoch kanáliky ale Dr mi povedal, že je to len naznačené miesto kde by bola čiarka, nech sa na to nefixujem ..
Potom sme to nechali len tak, na prírodu, prestala som sa sledovať, vyhodila ovu testy a jedného dňa si uvedomila, že mi meska 3 dni.. a hned mi vyšiel už takýto krásny testik.
Na potvrdenie som šla o 3 TT a už som bola v 6 týždni.
Držím palce, hlavne si to uzivajte, nesledujte to moc a príde to ..

zitusss
24. sep 2017

@rebeka211 aano dr max🙂 skúsim o dva dni ďalší 🙂

nina4
24. sep 2017

@zitusss ja tam tiež vidím ale poradím ti ak ho podsvietiš malo by čiarku pekne ukázať a ak ju vidíš ty do ruzova tak není o čom už len držať palce nech silnie 😘

saskia00721
24. sep 2017

Baby tie čo máte už väčšie skúsenosti s testami som v takej zvláštnej situácii trošku, 6 dni po sexe a zároveň aj približne po ovulke ma velmi pichlo v ľavom podbrusku asi vajecnik a keby nejdem na wc ani neviem ze som trošku spinila v tom case asi pol minútky veľmi slabucko. Následne mi ms meškala tri dni ale prisla 18.9. ale veľmi slabá bolo to skôr také ruzove spinenie oproti normálnej ms. Ja som si vtedy aj spravila test ale po obede relatívne z dosť rozriedeneho moču bol ako čistá voda to bolo na 12 deň po tom spineni po ovulke. Samozrejme vyšiel negatívny. Ja som sa o bábo nepokúšala ale stále mi to vŕta v hlave pretože ma strašne páli zaha teda v čase keď som spinila ma neplalila ale teraz zas začala a celý ten cyklus som mala nejaký čudný ešte aj výtok som mala celú dobu ako počas ovulky. Na ten 12 deň keď som si robila ten test tak výsledok by mal byť už hodnoverny aj keď som si ho robila po obede či to bolo ešte moc skoro? Ako návštevu lekára zvažujem pretože naozaj sa necítim vo svojej koži len kým dostanm termín to trošku potrvá a neviem teraz či mám nejakú chorobu alebo som si robila ten test zle alebo o čo ide. Keď som bola prvýkrát tehotná tiež som mala podľa všetkého jednu ms teda podľa mňa ms lebo podľa dátumov som mala byť v 8tt a podľa lekára som bola až v 10tt.

miriamn76
24. sep 2017

@zitusss mne ukazalo peknu ciarku 4 dni pred ms☺drzim palce

biba12
24. sep 2017

@saskia00721 a ďalší test si si nerobila?

miriamn76
24. sep 2017

@saskia00721 skus este jeden test

biba12
24. sep 2017

@zitusss je tam čiarka.

saskia00721
24. sep 2017

@biba12 robila potom následne na 14 deň čiže o dva dni ale znovu po obede a predtým som dosť často chodila cikať tak neviem či tomu môžem verit. Keď som bola prvýkrát tehotná tak som na to došla asi až v 6tt lebo som mala veľa roboty a ušli mi dátumy až keď kolegyňa dostala už druhýkrát mi prišlo že niečo nie je v poriadku ale to som mala už aj večer úplne silne ciarocky takto skoro som sa nikdy neskúšala testovať. Ak som mala náhodou nízke hcg keď som si robila ten test kedy by som si ho mala spravit aby sa výsledku dalo veriť na 100%? Mala som peppino test teraz, predtým som používala mamma testy. Teraz by som mala byť tak cca 18dpo.

bella1988
24. sep 2017

Baby,posudte a radte...pridavam aj fotky,nie je na nich nic moc dobre vidiet,na oboch testoch(jeden zo vcera poobede,druhy z dnesneho rana)sa mi objavil priesvitny druhy pasik ale az po niekolkych hodinach,menstruaciu mam dostat cca v stredu a dufam,ze ju dostanem,ide o to,ze mam aj vnutromaternicove teliesko Mirena a nie je mi teda vsetko jedno,cela som vytrasena a napata...

bella1988
24. sep 2017
kythos21
24. sep 2017

@bella1988 nic tam nevidim. Je to kanalik kde je naznacena ciarka ktora by stmavla ak by si bola tehotna... absolutne nic tam nie je podla mna

miriamn76
24. sep 2017

@bella1988 nechcem ta strasit ale ak je ten modry dr max tie nezvyknu robit kanaliky a obi dva testy maju ciarku a hrubsiu kanalik je tenky. Skus este o dva dni test

sara34valentina
24. sep 2017

@bella1988 no Do frasa..
Urob Este rano z ranneho mocu..
Modli Sa aby zo bol kanalik, Mne to pride na dusika
Drzim palce

bella1988
24. sep 2017

@sara34valentina ten modry test je z,dnesneho rana...ja som na smrt vydesena,neviem na nic ani mysliet...

bella1988
24. sep 2017

@miriamn76 ja som na smrt vydesena mam doma maleho syna,ktory je ako cert,ja proste nechcem druhe dieta teraz,preto som si davala teliesko!😧a ano,ten modry test ke dr.max,ta druhaciarka sa objavila az po limite,po par hodinach som si ju vsimla

biba12
24. sep 2017

@saskia00721 myslím, že by to už malo byť vidieť. Skus otestovať, uvidíš. Ale každopádne, keď sa necítiš vo svojej koži a test bude negatívny, chod k lekárovi. Držím palce, nech je pozitívny 🙂

biba12
24. sep 2017

@bella1988 podľa mňa sú slabé čiarky na oboch. Skus o tie dva dni ako rádia dievčatá.

bella1988
24. sep 2017

@biba12 boze,ja sa zblaznim dovtedy...bojim.sa strasne skrz to teliesko,je mozne ze v stanovenom case ako je uvedene v teste sa mi nic neukazalo?az neskor...pisu v navode,ze to moze skreslit vysledky

zitusss
24. sep 2017

@nina4 rozmýšľam čím to podsvietim,skúšala som s mobilom ale nič nevidím poriadne,aj lampou som chcela no to ma oslepovalo 😂 ty si to čím podsvietila?

@miriamn76
@biba12
Ďakujem babulky,o dva dni sem dám ďalšie dve čiarky ktoré už nebudeme musieť hľadať lupou snáď 🙄😅

miriamn76
24. sep 2017

@bella1988 mozno si to len nezaregistrovala

miriamn76
24. sep 2017

@zitusss na mobil sa da stiahnut baterka z obchodu play 😁a musis to podsvietit tak aby si si nesvietila do oci

bella1988
24. sep 2017

@miriamn76 10minut aj viac som.cumela rano na ten test a nic

korylan
24. sep 2017

@bella1988 nie su to ruzove ciarky,takze negat. Aj dr.max testy robia presne taketo kanaliky.

miriamn76
24. sep 2017

@bella1988 no ved uvidis ked spravis dalsi drzim palce . Ak bude druhe tak zvladnes neboj

danielina30
24. sep 2017

babulky je uz tento ovu testik pozitivny, alebo este nie?

saskia00721
24. sep 2017

@biba12 dakujem si zlatá

sara34valentina
24. sep 2017

@bella1988.mne Sa druha ciarka v prvom tehu ukazala Az Ked som Ho chcela vyhodit.. To bolo 5dni pred ocakavanou ms..
Asi dve hodiny po testovani

sara34valentina
24. sep 2017

@bella1988 ja tam toho dusika vidim
Rano testuj.
Nestresuj, niekedy ukaze ducha a plany poplach!
Rano z ranneho!
A Ked budes tehu ma to Tak byt, mozno by si Neskor uz nemohla.
Rano cakam Foto

nina4
24. sep 2017

@zitusss malý mal taký malý lampasik tak s tým