icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lilyianka
2. okt 2017

@archanjel007 ja ked som si predtym robievala testy nikdy som tu ciarku nemala tmavu..vzdy bledsiu a pritom s ovulaciou problemy nemam....jasne,ze sem tam moze byt aj anovylacny cyklus ale to by bol u mna podla testov skoro vzdy...dakujem za odpoved...aspon viem ze uz ivh nemusim kupovat 👍

luta13
2. okt 2017

@veja232 pekne ciarky na testiku...Prajem nech silneju a potom zdrave tehulkovanie 😉

luta13
2. okt 2017

@lulila098 Gratulujem k chlapcekovi a prajem este krasne tehulkovanie 😉

pulciatko
2. okt 2017

@ejuska2586 nemusi... Mne nevideli iba vak do 7tt... Je to individualne... Podla toho kedy otehotnela..

luta13
2. okt 2017

@zuzicka256 Gratulujem k "spuntikovi" a daj potom vediet, co nove, ked pojdes na dalsiu poradnu 😉...Uzivaj vsetko 🤰😘

luta13
2. okt 2017

@martina7905 Tvoja foto nie je duch, ale pekne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉

luta13
2. okt 2017

@pisulka27 pekne // na testiku z 28.9...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉

luta13
2. okt 2017

@ksebejka foto z 29.9. vidim // a potichucky gratulujem...Uzivaj zdrave tehulkovanie 😉

martina7905
2. okt 2017

@luta13 ano mam to uz potvrdene aj od dr. 😉 a dakujem

luta13
2. okt 2017

@carla232 Gratulujem ku krasnym // a prajem zdrave tehulkovanie 😉

luta13
2. okt 2017

@martina7905 tak super 😉...Uzivaj vsetko 😘

veja232
2. okt 2017

@luta13
Ďakujem krásne ❤

luta13
2. okt 2017

@chmurkaxy na Tvojej foto z 29.9.. vidim na "lavom" teste z mojej strany druhu ruzovu /...Drzim palceky, aby si nakoniec mala silnejuce // 😘🙏

luta13
2. okt 2017

@lafemme8 na Tvojom testiku z 30.9. pekne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie az do porodu...No a co sa tyka vinka a cigariet, s tym si nerob teraz starosti, ved si ani netusila, ze si tehulka...Ja som pri prvom synovi mala miesto MS len jednorazove spinenie, tiez som nebola na istom, ci som tehu a tak som pila biele vinko, aj som si zapalila a dokonca aj dala z bonga trosku...Bola to vnutorna nervozita, ci som, ci nie tehulka...Po tyzdni mi Dr. oznamil 5-6tt a vtedy som so vsetkym hned prestala - v tom momente...A maly je zdravy ako buk dodnes (ma 9r.)...Neboj, vsetko bude o.k...Daj potom vo stvrtok vediet, co povedal Dr... 😉

jjuulliisskkaa
2. okt 2017

Ahojte, viem ze skusam skoro, no predsa. Som 9dpo, po iui. Na teste sa zjavilo toto, co myslite? 🙂

janamexico
2. okt 2017

@jjuulliisskkaa nieco sa tam.rysuje ale urob este jeden testik

luta13
2. okt 2017

@jjuulliisskkaa vidim ducha, testuj zas o 2 dni...Drzim palceky 😉

simonkazga
2. okt 2017

@lilyianka pri oboch detoch som mala neustale negativne ovulacne testy. 😉

kacenaaa
2. okt 2017

@jjuulliisskkaa čiarka by mala byť ružová 😕

milasik10
2. okt 2017

@lafemme8 aspon vak by mohol vidiet... mne testy vychadzali pozitivne myslim,ze uz 3-4 dni pred terminom MS. Volala som lekarovi a ten mi kazal prist az ked mi bude MS meskat tyzden. Po tyzdni som prisla a videl zatial len prazdny gestacny vak bez srdiecka. Objednal ma tusim o mesiac ale medzi tym som skoncila na pohotovosti lebo som mala spinenie a bolesti v podbrusku, tam mi robili ultrazvuk a vtedy uz bolo pekne vidiet srdiecko. Ale v ktorom tt to bolo, to ti asi nepoviem, uz si nepamatam a nechce sa mi ist hrabat v lek. spravach ... 🙂

sofiia87
2. okt 2017

Ahojte baby, mne dnes vysiel takyto test, myslite ze je tam duch, ci si len nahovaram?

janula12345
2. okt 2017

@sofiia87 rozhodne ocividna ciarka.. ale na foto to vypada biele- ako kanalik. Nie zafarbene... skus inu znacku.

zuzicka256
2. okt 2017

Ahojte dievcata, pripajam sa, som v 6tt a mam trosku obavy. Vobec mi nechuti jest, kedy som nemusela tak nezjem ani omrvinku. Nepocitujem dokonca ani hlad. Nie som schopna do seba natlacit ani jogurt, stale som akoby "plna". Nie je to tym, ze mi je zle, prave naopak, dostanem na nieco chut, ale hned ma to prejde a ani to nedojem. Hm, robi mi to starosti, nechcem malicke ukracovat o nic.

zuzicka256
2. okt 2017

Ja som debilka, nechcela som to sem postnut ale uz ked to tu je tak skuste.. ✌

ematko29
2. okt 2017

@zuzicka256 je to normálne,kup si tehotenske vitaminy,na teraz by mali nahradiť vitaminy ktore do seba nedostanes.ale jest musíš aspon po troške.ja som bola v takom týždni na rohlikoch s maslom a horčicou.nic ine mi nechutilo 🙂

janamexico
2. okt 2017

@sofiia87 toto je kanalil ja som.maval.taketo a tehu som.nebola je ni.to luto 😐

luta13
2. okt 2017

@sofiia87 test zvlastny, ciarka biela - divne...A vedla tej bielej nalavo akoby dusik...Skus iny test este...Drzim palceky 😉

luta13
2. okt 2017

@sofiia87 jednoznacne nalavo od tej vyraznej bielej / vidim dusika...Testuj rano inym testom, alebo aj takym, aky je tento...Nazivo tam vidis dusika, ci?...Zienky, vidite tam dusika, ci len ja mam vidiny? 😲

luta13
2. okt 2017

@zuzicka256 Zuzicka, nie si debilka! ❤ ...Si len krasne a zdravo tehotna a preto nemas chut jest - je to normalne...Skus sa denne dokopat zjest aspon nieco - najdi si postupne jedla, ktore by Ti chutili, alebo len tak potroske vydzobkavaj daco...Ja som jedla kazde rano suchu waflu, inak by som sa asi povracala, tak mi byvalo "lacno" od zaludka...No na druhej strane mi bolo nanic, ked som mala stavy, ze som musela jest...Tlacila som doslovne potroske...Vsetko to trva len prvy trimester (zvycajne, no su aj vynimky), potom sa zaludok ustali a zacnes papat vsetko, na co budes mat chut...Prajem vela trpezlivosti...Zaklad ked nejes, je aspon vela pit tekutin...Ci uz si caje uvaris, alebo vodu s citronom, alebo dzusy je na Tebe...Jedno je vsak iste...Ked je Tebe na figu, babätku je uzasne u Teba a pekne sa vyvija 😉👶😘

nikusiak9
3. okt 2017

@lilyianka, ovulacia byva 24 az 48h po pozitivnom teste cize test si mohla mat pozitivny den pred tym folikulom