Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ejuska2586 nemusi... Mne nevideli iba vak do 7tt... Je to individualne... Podla toho kedy otehotnela..
@zuzicka256 Gratulujem k "spuntikovi" a daj potom vediet, co nove, ked pojdes na dalsiu poradnu 😉...Uzivaj vsetko 🤰😘
@martina7905 Tvoja foto nie je duch, ale pekne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉
@luta13 ano mam to uz potvrdene aj od dr. 😉 a dakujem
@martina7905 tak super 😉...Uzivaj vsetko 😘
@lafemme8 na Tvojom testiku z 30.9. pekne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie az do porodu...No a co sa tyka vinka a cigariet, s tym si nerob teraz starosti, ved si ani netusila, ze si tehulka...Ja som pri prvom synovi mala miesto MS len jednorazove spinenie, tiez som nebola na istom, ci som tehu a tak som pila biele vinko, aj som si zapalila a dokonca aj dala z bonga trosku...Bola to vnutorna nervozita, ci som, ci nie tehulka...Po tyzdni mi Dr. oznamil 5-6tt a vtedy som so vsetkym hned prestala - v tom momente...A maly je zdravy ako buk dodnes (ma 9r.)...Neboj, vsetko bude o.k...Daj potom vo stvrtok vediet, co povedal Dr... 😉
@jjuulliisskkaa nieco sa tam.rysuje ale urob este jeden testik
@jjuulliisskkaa vidim ducha, testuj zas o 2 dni...Drzim palceky 😉
@lilyianka pri oboch detoch som mala neustale negativne ovulacne testy. 😉
@jjuulliisskkaa čiarka by mala byť ružová 😕
@lafemme8 aspon vak by mohol vidiet... mne testy vychadzali pozitivne myslim,ze uz 3-4 dni pred terminom MS. Volala som lekarovi a ten mi kazal prist az ked mi bude MS meskat tyzden. Po tyzdni som prisla a videl zatial len prazdny gestacny vak bez srdiecka. Objednal ma tusim o mesiac ale medzi tym som skoncila na pohotovosti lebo som mala spinenie a bolesti v podbrusku, tam mi robili ultrazvuk a vtedy uz bolo pekne vidiet srdiecko. Ale v ktorom tt to bolo, to ti asi nepoviem, uz si nepamatam a nechce sa mi ist hrabat v lek. spravach ... 🙂
@sofiia87 rozhodne ocividna ciarka.. ale na foto to vypada biele- ako kanalik. Nie zafarbene... skus inu znacku.
Ahojte dievcata, pripajam sa, som v 6tt a mam trosku obavy. Vobec mi nechuti jest, kedy som nemusela tak nezjem ani omrvinku. Nepocitujem dokonca ani hlad. Nie som schopna do seba natlacit ani jogurt, stale som akoby "plna". Nie je to tym, ze mi je zle, prave naopak, dostanem na nieco chut, ale hned ma to prejde a ani to nedojem. Hm, robi mi to starosti, nechcem malicke ukracovat o nic.
Ja som debilka, nechcela som to sem postnut ale uz ked to tu je tak skuste.. ✌
@zuzicka256 je to normálne,kup si tehotenske vitaminy,na teraz by mali nahradiť vitaminy ktore do seba nedostanes.ale jest musíš aspon po troške.ja som bola v takom týždni na rohlikoch s maslom a horčicou.nic ine mi nechutilo 🙂
@sofiia87 toto je kanalil ja som.maval.taketo a tehu som.nebola je ni.to luto 😐
@zuzicka256 Zuzicka, nie si debilka! ❤ ...Si len krasne a zdravo tehotna a preto nemas chut jest - je to normalne...Skus sa denne dokopat zjest aspon nieco - najdi si postupne jedla, ktore by Ti chutili, alebo len tak potroske vydzobkavaj daco...Ja som jedla kazde rano suchu waflu, inak by som sa asi povracala, tak mi byvalo "lacno" od zaludka...No na druhej strane mi bolo nanic, ked som mala stavy, ze som musela jest...Tlacila som doslovne potroske...Vsetko to trva len prvy trimester (zvycajne, no su aj vynimky), potom sa zaludok ustali a zacnes papat vsetko, na co budes mat chut...Prajem vela trpezlivosti...Zaklad ked nejes, je aspon vela pit tekutin...Ci uz si caje uvaris, alebo vodu s citronom, alebo dzusy je na Tebe...Jedno je vsak iste...Ked je Tebe na figu, babätku je uzasne u Teba a pekne sa vyvija 😉👶😘

@archanjel007 ja ked som si predtym robievala testy nikdy som tu ciarku nemala tmavu..vzdy bledsiu a pritom s ovulaciou problemy nemam....jasne,ze sem tam moze byt aj anovylacny cyklus ale to by bol u mna podla testov skoro vzdy...dakujem za odpoved...aspon viem ze uz ivh nemusim kupovat 👍