Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nivea777 viem🙂 nieco ine som sa pytala
@jjuulliisskkaa pokial ciarka zmizla tak je negatívny..to ze sa objavila ked si ho namočila tak je to normálne lebo moč prechádzal len kanalik ktory by sa pri pozitivnom vysledky zafarbil
@nivea777 dakujem, este sa mi to nestalo aby som videla druhu ciarku, ked prechadzal moc. Dalsia skusenost🙂)
@jjuulliisskkaa nebola som tam. Ja to risknem a počkám ešte tie dva týždne na môjho lekára. Snáď o nič vážne nepôjde
@jjuulliisskkaa minidusika skoro neviditelneho tam vidim...len nejde mi to zatial upravit...Skus testovat zas za 2 dni tymto istym typom testu...Drzim palceky, aby som mala pravdu 😉
@kacenaaa to je myslim dost bezne u tehuliek na zaciatku tehu, ze su "nakapate",ja som tiez bola k.o. a nevedela som sa dokaslat vyse 2 tyzdne...Som myslela, ze babätko vykaslem z bruska von...Skore uzdravenie a vela spi a oddychuj...Telo to teraz potrebuje najviac...Po kontrole sa ozvi, aka si stastna, ze si videla drobceka 😘❤
@ina666 grattilujem prijemne tehulkovanie 😀
@jjuulliisskkaa testik je negativny je mi to luto 😊 nabuduce budu ciarky urcite 😊
@janamexico uvidíme, zajtra alebo v sobotu chcem spraviť ešte 1 test a potom to už bude jasné, či som tehu, či nie.. 🙂 a ty neboj, ubehne to ako voda, viem, že sa nevieš dočkať, budete mať pekný párik, držím palce, nech všetko dobre dopadne 👍
Ahojte baby je možné že testy začnú ukazovať slabucku čiarku až v 6 týždni od poslednej ms? Lebo mne to nedalo tak som testovala ďalej asi po 6 negatívnych testoch sa mi teraz začína ukazovať druha ciarocka, slabucka ale viditeľna už na dvoch testoch som ju pekne videla. Lenže to by som už musela byť v 6tt a 4 dni. Nemáte s tým niektorá skúsenost že vám testy začali ukazovať druhú čiarku neskoro?
@saskia00721, asi nevies presne kedy si mala ovu a mala si ju posunutu
@nikusiak9 práveže cca 31.8. resp. 1.9. som ju mala predpokladam. 6.9. ma.pichlo v ľavom vaječníku dosť silno asi 15 sekund som krvavo spinila to sa mi stalo prvýkrát. A potom som skúšala testovať lebo ma pálila zaha ako pri prvom tehu a testy boli až doteraz negatívne a teraz ma boli hrdlo tak si chcem dať antibiotiká predpísať spravila som pre istotu včera po obede ďalší test tam druhá čiarka slabá bola a dnes ráno som spravila ďalší a tam tiež druhá slabá čiarka. Ale to by som musela byť v 6 TTa 4 dni tak neviem mi to príde neskoro na začínajúce pozitívne testy.
@saskia00721, pravdpodobne si mala ovu 6/9 aj ovulacne spinenie, takze je to cca 29dpo, co je dost. ale mozno ovu bola fakt neskor
@nikusiak9 čiže ta druhá čiarka asi nič neznamená ze?
@saskia00721, silnie ti? ci nie? isla by som na tvojom mieste na odber HCG, neaby to znamenalo nejaky problem/mimomaternicove
@nikusiak9 neviem ešte posúdiť či silnie lebo v podstate dnes ráno som si robila prvýkrát z ranneho. Neviem tu ovu presne posúdiť či bola toho 6.9.a bolo to ovu spinenie alebo čo to bolo lebo presne 6 dní predtým sme mali s... v čase ms som mala následne slabé ružové spinenie. 16.10 mám termín u gynekológa skôr nemám šancu sa tam dostať všetko má plné. Dúfam že tie pepino.testy boli chybné a nebudem.mat žiadne mimomaternicové.
@luta13 ďakujem veľmi pekne...mame to potvrdene mame 3mm zatial...a dnes ma boli podbrusko...trosku sa bojim ist do prace...hoci nerobim tazke veci ale v kuse chodím behám...aj vcera vecer som uz citila.po robote ze som sa nachodila odvtedy ma boli podbrusko akoby pred MS a aj žalúdok boli..nale výtok nemam vôbec žiaden...tak dufam ze to je v poriadku.
@saskia00721 áno je to možné je veľa pripadou kedy testy ukázali tehu neskôr az po meskani ms.Každá sme iná a keďže tehu je ine.
Ak sa nedostanem k dr skús skočiť k obvodnej požiadať ju aby ti zobrala krv na ich a budeš mať istotu
@bluebell0412 aj obvodná môže brať krv na hcg? To som nevedela
@saskia00721, zvacsa aj do labaku vies ist ako samoplatca a dat si zistit
@saskia00721 áno alebo ten labak

@jjuulliisskkaa negatívny