icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nivea777
4. okt 2017

@jjuulliisskkaa negatívny

jjuulliisskkaa
4. okt 2017

@nivea777 viem🙂 nieco ine som sa pytala

nivea777
4. okt 2017

@jjuulliisskkaa pokial ciarka zmizla tak je negatívny..to ze sa objavila ked si ho namočila tak je to normálne lebo moč prechádzal len kanalik ktory by sa pri pozitivnom vysledky zafarbil

jjuulliisskkaa
4. okt 2017

@nivea777 dakujem, este sa mi to nestalo aby som videla druhu ciarku, ked prechadzal moc. Dalsia skusenost🙂)

saskia00721
4. okt 2017

@jjuulliisskkaa nebola som tam. Ja to risknem a počkám ešte tie dva týždne na môjho lekára. Snáď o nič vážne nepôjde

luta13
4. okt 2017

@kacenaaa neboj moja, nabuduce uz aj babo bude vidiet...Dolezite je, ze vacok tam je a ze si tehulka...Kedy mas dalsiu kontrolu o 2tt.? 🙂

kacenaaa
4. okt 2017

@luta13 áno 17teho... Len dnes má trápi choroba 🤒 zvýšená teplota a slabá som cela hlava boli 😖 ale už som si dala kyslú kapustu a cesnak večer hrdlo so slanou vodou a snáď zajtra bude lepšie

luta13
4. okt 2017

@jjuulliisskkaa minidusika skoro neviditelneho tam vidim...len nejde mi to zatial upravit...Skus testovat zas za 2 dni tymto istym typom testu...Drzim palceky, aby som mala pravdu 😉

luta13
4. okt 2017

@kacenaaa to je myslim dost bezne u tehuliek na zaciatku tehu, ze su "nakapate",ja som tiez bola k.o. a nevedela som sa dokaslat vyse 2 tyzdne...Som myslela, ze babätko vykaslem z bruska von...Skore uzdravenie a vela spi a oddychuj...Telo to teraz potrebuje najviac...Po kontrole sa ozvi, aka si stastna, ze si videla drobceka 😘❤

luta13
4. okt 2017

@ina666 Gratulujem Ti a prajem zdrave tehulkovanie 😉

luta13
4. okt 2017

@adria88 kiezby si bola uz konecne tehulka...Testuj este za 2 dni...Drzim silno palceky 😘

janamexico
4. okt 2017

@ina666 grattilujem prijemne tehulkovanie 😀

janamexico
4. okt 2017

@jjuulliisskkaa testik je negativny je mi to luto 😊 nabuduce budu ciarky urcite 😊

adria88
5. okt 2017

@janamexico uvidíme, zajtra alebo v sobotu chcem spraviť ešte 1 test a potom to už bude jasné, či som tehu, či nie.. 🙂 a ty neboj, ubehne to ako voda, viem, že sa nevieš dočkať, budete mať pekný párik, držím palce, nech všetko dobre dopadne 👍

adria88
5. okt 2017

@luta13 no práve, keď som si zaumienila niečo iné a vonkoncom som s tým už nerátala 😀 ale dobre, zajtra alebo v sobotu sa dozviem, či som alebo nie som tehu, spravím ešte jeden test... a potom na ne už kašlem a zájdem k Dr. a ďakujeeem 🙂 ty sa ako máš?

saskia00721
5. okt 2017

Ahojte baby je možné že testy začnú ukazovať slabucku čiarku až v 6 týždni od poslednej ms? Lebo mne to nedalo tak som testovala ďalej asi po 6 negatívnych testoch sa mi teraz začína ukazovať druha ciarocka, slabucka ale viditeľna už na dvoch testoch som ju pekne videla. Lenže to by som už musela byť v 6tt a 4 dni. Nemáte s tým niektorá skúsenost že vám testy začali ukazovať druhú čiarku neskoro?

nikusiak9
5. okt 2017

@saskia00721, asi nevies presne kedy si mala ovu a mala si ju posunutu

saskia00721
5. okt 2017

@nikusiak9 práveže cca 31.8. resp. 1.9. som ju mala predpokladam. 6.9. ma.pichlo v ľavom vaječníku dosť silno asi 15 sekund som krvavo spinila to sa mi stalo prvýkrát. A potom som skúšala testovať lebo ma pálila zaha ako pri prvom tehu a testy boli až doteraz negatívne a teraz ma boli hrdlo tak si chcem dať antibiotiká predpísať spravila som pre istotu včera po obede ďalší test tam druhá čiarka slabá bola a dnes ráno som spravila ďalší a tam tiež druhá slabá čiarka. Ale to by som musela byť v 6 TTa 4 dni tak neviem mi to príde neskoro na začínajúce pozitívne testy.

nikusiak9
5. okt 2017

@saskia00721, pravdpodobne si mala ovu 6/9 aj ovulacne spinenie, takze je to cca 29dpo, co je dost. ale mozno ovu bola fakt neskor

saskia00721
5. okt 2017

@nikusiak9 čiže ta druhá čiarka asi nič neznamená ze?

nikusiak9
5. okt 2017

@saskia00721, silnie ti? ci nie? isla by som na tvojom mieste na odber HCG, neaby to znamenalo nejaky problem/mimomaternicove

saskia00721
5. okt 2017

@nikusiak9 neviem ešte posúdiť či silnie lebo v podstate dnes ráno som si robila prvýkrát z ranneho. Neviem tu ovu presne posúdiť či bola toho 6.9.a bolo to ovu spinenie alebo čo to bolo lebo presne 6 dní predtým sme mali s... v čase ms som mala následne slabé ružové spinenie. 16.10 mám termín u gynekológa skôr nemám šancu sa tam dostať všetko má plné. Dúfam že tie pepino.testy boli chybné a nebudem.mat žiadne mimomaternicové.

carla232
5. okt 2017

@luta13 ďakujem veľmi pekne...mame to potvrdene mame 3mm zatial...a dnes ma boli podbrusko...trosku sa bojim ist do prace...hoci nerobim tazke veci ale v kuse chodím behám...aj vcera vecer som uz citila.po robote ze som sa nachodila odvtedy ma boli podbrusko akoby pred MS a aj žalúdok boli..nale výtok nemam vôbec žiaden...tak dufam ze to je v poriadku.

bluebell0412
5. okt 2017

@saskia00721 áno je to možné je veľa pripadou kedy testy ukázali tehu neskôr az po meskani ms.Každá sme iná a keďže tehu je ine.
Ak sa nedostanem k dr skús skočiť k obvodnej požiadať ju aby ti zobrala krv na ich a budeš mať istotu

saskia00721
5. okt 2017

@bluebell0412 aj obvodná môže brať krv na hcg? To som nevedela

nikusiak9
5. okt 2017

@saskia00721, zvacsa aj do labaku vies ist ako samoplatca a dat si zistit

visnacka
5. okt 2017

Kamarátka mi poslala test, vidíte tam niečo ? Ja vôbec neviem či som slepá alebo čo 🙄 ona am vraj vidí ducha... snažia sa už dlho o bábo tak nechcem ju tým sklamať že nič nevidím 😨

bluebell0412
5. okt 2017

@saskia00721 áno alebo ten labak

looola
5. okt 2017

@visnacka tiež si myslím že je negatívny

visnacka
5. okt 2017

@looola poviem jej nech počká keď tak týždeň ... že zatial nevidim nič asi budem musiet jej povedať pravdu