Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
No vizera to negativne meška jej ms ???
@visnacka ja tam vidím pri zozoomovani niečo ale to bude asi iba kanalik.
@looola s týmto súhlasím lenže ako vieš pri slabej ciarke že je to už čiarka a nie iba voľným okom viditeľný kanalik ?
@saskia00721 podľa mna kanalik je biely, je to miesto kde sa objaví farba v prípade HCG. Ja som mala vždy jednoznačné testy nakoľko som počkala az kým MS nemešká , tak som nemusela lúštiť hádanky 😀
@visnacka tym testom sa neda verit oni robia duchov nech skusi ini test
@terzka123 a ty ako sa mas ako si dopadla?
@archanjel007 nech si kúpi drahšii musí si zvykať že dieťa niečo aj stojí 😂
Baby kamoška má iný problém zas...naposledy mala ms. 23.8 5 dní odvtedy mala 12.9. len 3-4 dní také hnedé spinenie s trochou krvi... A odvtedy nič v sept. Jej mala ms prísť 16.9 a teraz 4.10 a vraj nič a test nič neukázal ani predtým ani teraz..ešte počkať? Môže byť tehu?
Ja som sa stým nestretla tak jej neviem poradiť...
@sabinka277 test by mal byt už pozitívny ak by bola tehotná , možno hormonálna porucha
@sabinka277 test by jej mal ukazat ale tak nech zbehne k gynekologovi a on jej zisti z krvi lebo uz som na internete citala ze niekedy zena tehotna a nemusi jej hned ukazat test moja kamoske az po 2 tyzdnoch vysiel pozitivny tehu test
@archanjel007 no nakonec som buhuzial som potratila hcg mi klesalo na sono nebolo nic vidno bola som v 6 tt a krvacala som ale ne ze vela len keť som sa utrla a dnes som si robila t test a višiel uš negativni
@visnacka kamaratku nechcem "zavadzat", no ja tam vidim slabuckeho minidusika, no nejde mi fotku upravit, lebo je to velmi slabe, ak aj mna oci uz neklamu...Ale myslim, ze je este velmi skoro na testovanie, neviem, kolko DPO je...Nech skusi testovat neskor, za take 3-4 dni...Velmi jej drzim palceky...Daj potom zas foto, ak by Ti poslala 😉
Baby, tak moja story...podľa výpočtov by som mala byť v 5tt. Testíky silneli...včera som bola objednaná k môjmu Dr. a až na mieste som sa dozvedela, ž ho zastupuje iná doktorka, mladučká, snáď mladšia odo mňa...tá ma vyšetrila, no nič nevidela, ani vak, vôbec nič...poslala ma do nemocnice na krv, s tým, že celý deň som mala silné bolesti na ľavej strane podbruška...v nemocnici to isté, doktorka mladšia odo mňa...zahlásila, že ak HCG v krvi bude pozitívne, nechajú si ma tam na 4 - 5 dní, čo som samozrejme odmietla...HCG bolo 289, tak ma vystresovala, že mi aj bolesti zmizli...lenže mi povedala, že v 5tt by už malo byť niečo vidieť a teda to môže byť začínajúce tehottenstvo, začínajúci potrat alebo mimomaternicové...nakoľko si do aplikácie značím aj kedy sme mali sex, vychádza mi to len tak, že by sa mi ovlua musela posunúť až na 20ty deň, neviem, či je to normálne...no každopádne, nič som sa nedozvedela a len teraz nervačím...v pondelok mám ísť zase k Dr., tentokrát k môjmu..tak neviem, čo si myslíte?
@visnacka tu nevidim nic...No jednoznacne jej asi nepomozes, ak je taka tvrdohlava a nenecha si vysvetlit, ze zbytocne skoro testuje a zbytocne si robi nadej a bude sklamana, ked MS dostane nakoniec...No velmi jej aj tak drzim palceky, nech sa jej splni snik o // 😉...Ked bude dalsia fotka, pridaj nam ju zas sem, nech kukneme, ci nejaky dusik nebude na testiku 🙂
@visnacka ked "prizmurim" obe oci, vidim minidusika, ale zatial to necham ne neisto, tvrdit verejne to nebudem, ze ho vidim...Pisem to len Tebe, ale obe dobre vieme, ze testy mozu aj blbnut a duchovat nepravo a kym nie je na teste riadne viditelny dusik, je to bezpredmetne o tom sa bavit pozitivne 😉...Ak je tehulka, verim, ze za 4 dni by mohla mat uz pekneho dusika 🙏
@lafemme8 podla Tvojho Hcg by si mohla byt v 4tt...Nestresuj sa predcasne a ver babätku, ze je tam a ze sa ukaze neskor...Mysli pozitivne...Verim, ze v pondelok u Dr. uz budes mat vyssie Hcg a ze vsetko bude o.k...Drzim velmi palceky 🙏❤...Ak mas testiky, hod ich pod seba a posli sem, nech pozrieme, ako silneju 🙂

@visnacka klamať jej nepomôže určite, ja testy kým naozaj nie sú pozitívne ani neriešim . Ak je test pozitívny tak druha čiarka hoci aj slabá ale tam je bez toho aby to musel človek otáčať a presviecovat 🙂