icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lafemme8
6. okt 2017

@luta13 sú fotené asi každý v inom svetle a v inom čase dňa, ale tak snáď tam niečo uvidíš 🙂

luta13
6. okt 2017

@lafemme8 su super...a krasne tmavnu...Drzim palceky ako som uz spominala predtym - nech je drobcek u Teba v brusku na svojom mieste ❤ ...Testuj az za 2 dni, cize 8.10. a hod potom foto, ak chces 😉

ina666
6. okt 2017

@luta13 dakujem velmi pekne🙂

ina666
6. okt 2017

@janamexico dakujem velmy pekne😍

ina666
6. okt 2017

@danielina30 dakujem

prskavka2223
7. okt 2017

@visnacka ahoj...kamoske ako dopadol test? Lebo ja na tom co si davala vo stvrtok tak dusika vidim 🙂

kattyy3
7. okt 2017

@lafemme8 hlavne sa nestresuj vies ono to aj tak neovplyvnis co sa ma stat sa stane a vsetko ma svoj dovod v zivote. Naozaj take nizsie hcg v 5t moze znamenat cokolvek od toho najlepsieho po to najhorsie. Neboj viem o com hovorim zazila som to najhorsie 3x a potom prislo to najlepsie ked sa mi naozaj posunula ovulacia na 21 den a my sme pocati babatko ktore lezi vo vedlajsej izbe a ma uz 14 mesiacov. Takze hlavne klud nestresuj sa a drzim palceky nech to dobre dopadne

visnacka
8. okt 2017

@prskavka2223 ahoj po tom štvrtku čo som jej napísala že ho tam nevidím tak zatial ma neinformovala... napíšem jej a uvidím

jjuulliisskkaa
8. okt 2017

Ahojte, dnes som 15dpo, ms mi chodi na 16dpo, takze mam dlhsiu lutealnu fazu.
Test som teraz robila a kym bol mokry, jasne sa tam crtala ciarka, uz som sa zacinala tesit. No po uschnuti ostalo toto :( ledva viditelne.

lulila098
8. okt 2017

@jjuulliisskkaa ja tam nevidím nič... Skus spraviť až keď ti bude meškať MS

lafemme8
8. okt 2017

@kattyy3 dakujem. Snazim sa to brat tak,ze vsetko bude tak,ako ma byt.zajtra rano idem na krv,tak uvidime...

lafemme8
8. okt 2017

@luta13 dnes takto,zajtra idem rano na krv

sevcikovaanna
8. okt 2017

Som po ivf a toto je na 4 den po vklade no uvidime ci to nie je len kanalik

melindusinka
8. okt 2017

@sevcikovaanna myslim ze nie je to duch🙂

sevcikovaanna
8. okt 2017

@melindusinka
Bola by som bez seba keby to klaplo ...mame tam date dve bublinky...len ma dnes bolia krize pred ako pred ms a toho sa bojim

melindusinka
8. okt 2017

@sevcikovaanna zle som napisala bez ciarky a vyznie to inak.Myslim ze nie,je to duch urcite a krasny🙂

matka295
8. okt 2017

@sevcikovaanna držím palce 🙏 podľa mňa je to dušik 😍

pisulka27
8. okt 2017

@lafemme8 drzime palce, daj nam potom vediet.

veja232
8. okt 2017

@lafemme8 krásne zosilnela, držím palce ✊🙏

erickatt
8. okt 2017

@sevcikovaanna toto neni kanalik, to je čiarocka

mimiqa
8. okt 2017

@sevcikovaanna xixi..bude babo😘

jjuulliisskkaa
8. okt 2017

@lulila098
Ani tu trosku nevidis? Upravena fotka 🙂

erickatt
8. okt 2017

@jjuulliisskkaa ale ano, je tam niečo. Skus zajtra. Do utorka je ďaleko...

jjuulliisskkaa
8. okt 2017

@erickatt dakujem❤️
Ked bol test cerstvo namoceny, boli tam dve ciarky, ta druha slabsia jasne, ale po uschnuti nie je takmer vobec vidiet:/ tak si nechcem davat zbytocne nadeje, ale skocim mozno na krv nech v tom mam jasno

iwulqa
8. okt 2017

@prskavka2223 ahoj ako sa mas, ako postupujete dari sa? Zabali funguju? Ja som vo stvrtok dostala. MS po tom co 8 dni meskala, ale mam strasne slabu. V piatok nam dr nasadila antibiotika na ureaplazmu tak teraz si dame pokoj zo snazenim a zacneme v novembri. A to uz by sme mohli byvat uz v novlm domceku tak snad sa zadari ked bude zmena prostredia ☺️

nivea777
8. okt 2017

@sevcikovaanna nepichali ti nahodou aj pregnyl?

kacenaaa
8. okt 2017

@jjuulliisskkaa ak podsietis ten test a je tam čiarka tak je to super ja som tak mala 🙂

saskia00721
8. okt 2017

@maciatko950 ahoj moja ako si dopadla? Boli tie testy pozitívne ?

sevcikovaanna
8. okt 2017

@nivea777
Ovitral minulu sobotu....trochu mam z toho strach...skusim vo stvrtok

lulila098
8. okt 2017

@jjuulliisskkaa tak tu už ano😉