Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jjuulliisskkaa Drzim palceky, daj nam potom vediet, ako dopadlo Hcg 😉
@sevcikovaanna na Tvojej vcerajsej foto vidim ruzoveho ducha...Velmi drzim palceky, nech vam to vyslo a nech // pekne tmavnu ❤
@visnacka nevidim nic bohuzial testla si znova ak nie skus po par dnoch drzim ti palceky 🙂
@saskia00721 Drzim palceky, nech to nie je "zla seria testov", ale nech je to krasne tehulkovanie 😉🙏😘
@jjuulliisskkaa drzim palceky daj vediet 😊
@luta13 ďakujem dufam že to tak bude už za tyzden sa to dozviem na sto %od lekára.
@jjuulliisskkaa daj nam potom prosím ťa vedieť. Dúfam že to nebol iba duch
@saskia00721 daj nam potom vediet, co Ti Dr.za tyzden oznami 😉
@luta13 samozrejme ja som sama zvedavá lebo tie testy mi vychádzajú cudne 😀 dufam ze dostanem dobrú správu
@saskia00721 dufam aj ja:(
@trinka No čo ti ja viem? Žeby až tak chybný? 😉 Podľa mňa 👍 pozitívny. Nemáš náhodou ešte jeden? Sprav pre istotu zajtra ráno. Koľko dní ti mešká menštruácia?
@esperanzita ved to, že este ani nemeska...som asi len 7 dpo... len bolia kríže dosť a podbrusko...
@trinka No podľa mňa 👍 to vyzerá nádejne...
@trinka preco chybny? podla mna pozitivny.
@esperanzita
@janula12345 po dvoch mikropotratoch si už nerobím nádej... ale strasne skoro sa mi vidí... no ved uvidime...
@saskia00721 tak moja, krv mam negativnu :(
@jjuulliisskkaa hnusne testy pepino 😢
@jjuulliisskkaa kolke sme sa potešili že máme druhú čiarku.
@saskia00721 presne :(( viac si ich nekupim, ostala som smutna, ale co sa da robit
Ja si ich už tiež viac nekúpim už som sa tešila a zas nič... Lenže ktorému testu sa dá verit? Mama test mi už tiež duchoval, woman Secret vraj dáva chybne negatívne výsledky 😢 už neviem čo si mám kupit
@jjuulliisskkaa mne takisto duchovali, a to som si robila 2 Pepino testy a na oboch duch, pritom krv negatívna. Úplne ťa chápem, prežívala som pred týždňom presne to isté. Povedala som si, že kým mi menzes nebude meškať aspoň pár dní, tak už do žiadneho testu v živote neinvestujem.

@saskia00721
@luta13
@janamexico
Dakujem vam ❤️ Bola som rano na krvi, tak uvidime cez obed. A podla toho si urobim obraz o pepino duchoch :D