icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jjuulliisskkaa
9. okt 2017

@crazy_girl1 presne tak:(((( a ms ti kedy prisla? Brala si aj utrogestan?

saskia00721
9. okt 2017

@crazy_girl1 ale to je ich cieľ nie urobiť jasné čiarky alebo čisto negatívny test ale duchov aby sme si kupovali tie testy každé dva dni a míňali na to peniaze. To že su testy často falošne negatívne beriem ale aby boli falošne pozitívne to už je vrchol.

crazy_girl1
9. okt 2017

@jjuulliisskkaa ja som brala Progesterone, to je v podstate to isté. V stredu večer som si dala poslednú tabletku a v sobotu ráno som dostala ms, takže dnes som 3dc

lafemme8
9. okt 2017

@luta13 tak uz som po...hcg dnes 1068,vo stvrtok vecer bolo 289. Ale lekar stale nic nevidel,o tyzden znova...zacinam mat des,ci to nie je mimomaternicove...povedal,ze som mohla otehotniet neskor,resp.mat posunutu ovulku,lenze podla toho,kedy sme mali sex,ten sme mali 13ty den po ms a potom az 21.den po ms...je mozne,ze by sa o tyzden az posunula? Velmi sa bojim...dal mi ten duphaston a musim zas len cakat :(

nivea777
9. okt 2017

@jjuulliisskkaa tak ale včerajši test si mala negatívny takze sa nemozes stazovat na test.to ze sa ciarka ukazala ked moč prechadzal cez test je normálne..

jjuulliisskkaa
9. okt 2017

@nivea777 nehnevaj sa na mna, ale ty si strasne negativny clovek

nivea777
9. okt 2017

@jjuulliisskkaa nie som negatívny clovek,ale ak je test negativny tak to treba zvalovat na chybny test a zlu značku..ja sa na vec pozeram triezvo,ak na teste neni nič tak nebudem davat nadeje a sama si napisala ,ze na teste takmer nic nevidis jedine nejakeho extra slabeho ducha.ja chapem ze zena ktora tuzi po dietatu vidi ciarku aj tam kde nie je als netreba to hned zvalovat na zly test..ak sa nedari treba merat BT,robit ovu testy..najlepšie podla BT uvidis ci bol nejaky implantacny pokles ci sa drží teplota hore atd

jjuulliisskkaa
9. okt 2017

@nivea777 nie som jedina, ktora mala prvykrat na pepino teste ducha tento krat. Kludne moze byt, ze maju seriu inu, ze zmenili nieco vo vyrobe a pod. Netreba komentovat stylom ,,na co sa teda stazujes". Trosku sa preber, uz cca rok vidim ako neprijemne komentujes, ako keby si mala navrch. Da sa to aj jemnejsie napisat ;) uzivaj si to, ze mas dieta a nemusis sa tolko snazit, pricom ti to zneprijemnuju niektore komenty🙂

danielina30
9. okt 2017

Babulky prosim vas vidite tam nieco? MS ma prist dnes, ale nevydrzala som do rana, robeny teraz

nivea777
9. okt 2017

@jjuulliisskkaa nepríjemne komentujem? Prepac,ale ja nebudem davat nadeje ked je test negativny a pisat ze vidim mini dusika a robit na teste rôzne filtre,davat do negativu a vseliako nasvecovat.. 90% takychto pripadov skonci tak,ze pride MS a baby su sklamane lebo mali ducha a zrazu nič..potom su to pfuj zle testy.. Staci testovat v den MS a bud tam ciarka je alebo nie,naco zbytocne uz pomaly na 7.den od styku hladat to co ani nie je..odkedy som otehotnela ta tu registrujem a keby si registrovala aj ty mna tak by si vedela ze som tiez mala problem otehotnieť a potom som takmer potratila..ja nie som zla len nebudem davat nadeje naco..ak ma byt test pozitívny tak bude netreba vseliake efekty..pekný den prajem idem si uzivat dieťa..ak mas problém tak zbehni za dr,ako som povedala meraj BT a podla toho velmi lahko zistis na com si aj bez hladania duchov

kristina6014
9. okt 2017

@danielina30 ahoj, mne sa zdá že tam niečo je 🙂

pisulka27
9. okt 2017

@danielina30 aj mne sa zda ze sa tam nieco crta 🙂 drzim palce

erickatt
9. okt 2017

@danielina30 je tam

danielina30
9. okt 2017

Bodaj by ste mali pravdu dievcata 🙏🏻 stale mam pocit, ze MS prichadza, ale to som mala aj v predoslich tehu

pisulka27
9. okt 2017

@danielina30 sprav si este jeden rano a postni fotku 🙂

angie240492
9. okt 2017

Ja tam nic nevidim :-/

danielina30
9. okt 2017

isto spravim, nebudem ani spat 😉

kattyy3
9. okt 2017

@lafemme8 mozne je vsetko vies mohli ste mat sex na 13 den no realne spermia dokaze v tebe prezit aj 5 dni takze sa mohol zacat proces pocatia fakt o ten tyzden neskor hlavne klud treba zachovavat chladnu hlavu a len byt trpezlivy samo sa to vyvrbi a cas ukaze co sa deje. Drzim ti palceky.

janamexico
9. okt 2017

@danielina30 ja tam nieco vidim no velmi slabo mne sa tieto testy pruzkove neosvedcili skus taky co je do prudu mocu tam ti aj ciarka na pamiatku zostane ak si tehu ale nerob uz dnes ale zajtra rano ☺

butterfly333
9. okt 2017

@trinka nieco sa tam črtá držím palce.

lafemme8
9. okt 2017

@kattyy3 dakujem za odpoved...snazim sa,no nejako uz kludna neviem ostat...citam,studujem,rozmyslam,ratam...a cakam a cakam...a to cakanie v neistote je velmi krute pre mna :( v nicom nemam istotu a na nic ine sa neviem sustredit...

saskia00721
9. okt 2017

@nivea777 náhodou pepino test spravil aj mne teraz dva testy silno pozitívne lenže tá čiarka bola silnejšia kým bol test mokrý, po uschnuti zostal pozitívny tiež lenže farba tej ciarocky o trošku zbledla. Vôbec nebolo treba dávať fotky do negativu ani ich nijako upravovat, dokonca na fotkách to až tak dobre vidieť nebolo ako voľným okom. nie sme hlúpe a vieme čo to znamená keď sa zvýrazní kanalik v čase keď cezeň prechádza moc a čo to znamená keď proste je ružová čiarka ktorá iba trošku stratila na intenzite farby ale stále ju bez natáčania testu môžeme vidieť. Pepino testy oklamali teraz asi viacero žien a nie je to naša chyba. Keby si sem nenapíšeme a nepridame fotky tak nevieme že pravdepodobne majú testy nejaky problém. Ja už teraz viem že ten test je proste zlý a výsledok je chybný a tehu nie som a pepino test si viac nekúpim. Všade bolo písané snehobielo keď je negatívny a mne celý mesiac duchuje k lekárovi idem o týždeň a uz má to proste nebaví ja sa len snažím zistiť sto % výsledok a po miliónoch testov viem furt to isté že 50:50 😠

zuzicka256
9. okt 2017

Baby mne @nivea777 tiez tvrdila ze mi nechce klamat, ani ma zavadzat aby som nebola sklamana, a ze moj duch je skor kanalik. A pozrite ako to dopadlo. Normalne zacinam verit tomu, ze ona prinasa poziticne testy. U mna jej negativita nepresla a baby ma podporili. Ale to je iny pribeh, este ziadnu z nas nikdy nepodporila pozitivnym komentarom. Ale v jednom s nou suhlasim, ak to tam raz nie je, tak to tam nie je @jjuulliisskkaa zlatinko, ale drzim silno palceky, nech vyjdu dve \\ a splnis si snik, posielam vela pozotivnej energie a ziadnych falosnych duchov ❤

nivea777
9. okt 2017

@zuzicka256 no tak to musis velmi dobre sledovat co ja pisem ked mozes s určitosťou tvrdit,ze som nenapisala nic pozitívne..to,ze na foto sa zdal duch ako kanalik je uplne pochopiteľné kedze pokial je ciarka slaba tak nemusi dobre vidiet,ci je ružová..ak si dobre pamatam,napisala som ti nech testujes o dva dni a to nie je ziadny neštandardný postup..takmer vsade sa radi testovat o dva dni aby sa zistilo ci čiarka tmavne

luta13
9. okt 2017

@lafemme8 Hcg stupa, to je dobre a ovulku si kludne mohla mat posunutu...A ako pisala katty, kludne mohli spermie v Tebe prezit dlhsie a oplodnit potom vajicko aj neskor...My sme tiez mali styk 8.1. a ovulku som mala okolo 11.1.-12.1. a zostala som tehulka...Takze ver tomu, ze je vsetko v poriadku...Nabuduce uz uvidis bublinku v brusku, tomu verim...Hlavne musis byt v psychickej pohodke, babätko to citi a teraz su prve dni, kedy potrebuje Tvoje telo relaxovat a nechat udomacnit Tvojho drobceka...Mysli pozitivne, ver babätku, ze je tam, kde byt ma a uvidis, ze nabuduce uz od Dr.pojdes s usmevom na perach...Posielam Ti vela pozitivnej energie a prajem celkovu telesnu i dusevnu pohodicku...😘❤🌷

luta13
9. okt 2017

@saskia00721 skus Lady max testik 😉

luta13
9. okt 2017

@jjuulliisskkaa je mi luto, ze krv je negativna ☹...No hlavu hore a drzim palceky na buduci cyklus...A testiky potom skus Lady max, tie mna osobne nikdy nesklamali...Ked som tehu nebola, bol uplne biely a ked som tehu bola, ukazal pekne //...No ja som vzdy testovala az po vynechani MS, skor nikdy, naco aj...Potom to sklamanie musi byt hrozne...Drz sa 😘

lafemme8
9. okt 2017

@luta13 dakujem pekne za povzbudenie...pokusim sa nad tym tolko nerozmyslat,lebo ma to len stresuje...tak snad budu o tyzden dobre spravy,dam vediet 🙂

luta13
9. okt 2017

@lafemme8 verim, ze bude vsetko o.k...:heart:

mimiqa
9. okt 2017

@danielina30 je tam dacooo...vydrz aspon tri dni 🙂