Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trinka fialovy test by som povazovala za pozitivny, len je malo farbiva v nom myslim, kedze urobil neuplnu druhu / a na modrom Lady maxe vidim ducha a tiez este nie je uplny...Asi skoro testujes, no verim, ze za 2 dni uvidis krasne //...Velmi Ti to prajem konecne uz po tolkom cakani na zazrak...Verim, ze drobciatko sa u Teba pekne zavrtava...Ked budes znovu testovat, hod fotecku zas 😘
@danielina30 vidim slabuckeho ruzoveho ducha 😉...Skus testovat za 2 dni zas...Drzim palceky, aby silnel 😉...Verim, ze MS Ti uz nepride 🙂
@luta13 o tom som ešte nepočula skúsim ho zajtra kupit
Ďakujem
🙂
@danielina30 trosku upraveny kontrast 😉
@saskia00721 v lekarni Dr.max ho maju 😉
Dakujem zajtra tam behnem. Dám testom poslednu šancu 😀
@luta13 mam strach, ze uz prichadza, dakujem za pekne slova 🙏🏻
@danielina30 ja som behala na wcko ze uz uz ze dostanem a Nic..
Rovnake bolesti ako na ms a to Sa krpcek uz usalasil 🙂
Drzim palce 🙏
@luta13 vcera vecer som si vsimla na nihavickach taky jemno oranzovy vytok,nie cerveny,ani hnedy...tak som spanikarila,az mi v posteli pred spanim ostalo zle,az na omdletie,uz somyslela,ze zobudim muza,nech ma vezme na pohotovost...potom som isla na wc a snazila sa to predychat...predychala som,ale strasne som sa zlakla...a tie myslienky v mojej hlave,no cista panika...asi som si to sama sposobila tym vsetkym,nad cim som rozmyslala...mozno sa az prilis sledujem,neviem...je taky vytok normalny? Doteraz som mala len boely alebo ciry...
@lafemme8 nemala som takyto vytok, no nasla som na nete k tomu zopar riadkov...Ak to bolo jednorazove, ja by som tomu nedavala velky vyznam, ak oranzovy hlien pokracuje, zbehni radsej k svojmu Dr. pre pokoj duse!...Inak nemas preco stresovat, asi si zbytocne vsugerovavas neistotu a si potom vnutorne nervozna - prestan s tym skor, nez bude neskoro...Prosim Ta, ukludni sa, nechaj sa riadne objat od svojho muza, nech mas pocit, ze ste v tom obaja a nie sama...Zbytocne stresujes, vcera som Ti pisala, ze vsetko vyzera velmi fajn a ze buducu kontrolu uz uvidis svoje drobciatko...Zatial si najdi nejaku oblubenu cinnost, hackuj, strikuj, citaj dobru knizku atd...Zhlboka dychaj a hovor si, ze vsetko bezi tak, ako ma a ver svojmu drobcekovi v brusenku...Proste nemysli negativne, nerobi to dobre ani Tvojej psychicke a ani babätku, ked si vnutorne nervozna 😉....Prajem Ti krasny den a objimam Ta ❤😘
Oranžový výtok
Príčina oranžového výtoku je odvodená od jeho farby. Žlto-oranžový výtok je zvyčajne normálny, neónovo oranžový môže signalizovať infekciu. Žltý výtok nejednotnej farby alebo jemne ružovkastý môže byť spôsobený ľahkým špinením v dôsledku traumy krčka maternice. Hoci by nemalo ísť o vážnejší problém, mala by ste pre istotu vyhľadať lekársku pomoc.
@danielina30 nemas zaco, no neboj, ak test bude tmavnut, MS uz nepride...Testuj zas zajtra, ak si dnes netestovala...Ak si dnes testovala, hod fotecku 😉 ...No pocit (bolesti v podbrusku) , ako na MS som mala aj ja a aj pocit vlhka, tak som behala kazdu chvilku pozriet, ci uz MS prisla, no bol to len tehu vytok a ten teda trval priebezne pocas celeho tehu, raz viac, raz menej...Ver tomu, ze drobcek sa pekne u Teba zakutrava a nevylezie skor, kym nenastane jeho cas 😉...Prajem Ti to a budem cakat na silnejuci testik Tvoj 🙂...Prajem pekny dnik 🌞😘
@sara34valentina ahoj mamina, pohladkaj brusenko za mna 👶 ...Prajem vam krasny dnik 😘
@crazy_girl1 je mi luto, ze MS prisla...Drzim palceky na tento cyklus, nech si na jeho konci najdes vytuzene // ...Boh Ta zehnaj! 🙏😘
@luta13 dostala som 😢😢
@danielina30 je to riadna ms Ci len spinenie!?????
Je Mi to luto.
Bud Mes Drzim palce ❤
@sara34valentina dakujem pekne 🙏🏻 ano je to poriadna MS 😢 ale nevadi, ideme dalej
@danielina30 skus ten alchemilkovy caj v prvej polke cyklu, mne to pomohlo. drzim palce
@pisulka27 dakujem pila som aj ten, dnes zacinam znova inofolic, alchemilka. Stalo sa mi to už viackrát, že som mala ducha a potom prišla mrcha. Mám pocit, že mám asi problém s uhniezdovanim 😢
@danielina30 ta svina dosla???? Jeejda 😈
@danielina30 tak skus ist za dr., mozno by ti mohol predpisat duphaston. ako dlho uz skusate?
Skúšali sme skoro dva roky, ale vo februári som mala Biochemické, tak sme si Dali pauzu, a minulý mesiac sme začali skúšať znovu.
@mimiqa Došla mrcha hnusná
@danielina30 jabsom.mala tento isty problen a zistili mi folicularne cysty vlaste hormonalne cysty mozu sposobit ducha na teste ja som.to mala.pol.rola 🙂
@janamexico akym vysetrenim ti to zistili?

@lafemme8 stuplo ti pekne ..ako ma dva krat tolko...drz sa...oddychuj...