Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@natalia137 ja ju vidiiim 🙂 ...pekna ruzova //
@natalia137 aj ja vidím 🙂 aj na prvej foto 😉
@natalia137 aj ja vidím peknú druhú držím palce 🙂
@natalia137 aj ja tam.nieco slabulinke vidim☺
@natalia137 ja vidim
@natalia137 skus testnut aj zajtra rano, ci bude silniet ;) posli potom foto
Boze baby kazda chcem naist dve palicky, my tento mesiac mame zakazane od novem ra zaciname ale prisaham nikdy som nechcela naist negativny test ale dnes ano vcera mi skoncil MS ktora bola prva po spontanom potrate (2 za sebou) a ms bola cista krv bez kuskou a sama seba som vystresovala ze co ked som tehu tak som robila test je negativny. Nesmkem otehotniet beriem velmi silne atb a vaginalne cipky. Boze vzivote som sa viac nebala. Prepacte za vylev ale nikdo iny ma nechape. A tesim sa s kazdej novej tehulky a zelam adky a bezproblemovy priebeh.
* sorry ten telefon vobec neposlucha *novembra, *kuskov * nikto, *hladky*
@janamexico a co tento? 🙂
@iwulqa neboj, všetko bude v poriadku. Teraz tehu nie si. Pekne sa doliečiš a v novembri hurá do toho, nech sú na vianoce kolajnice ako hrom! Hlavu hore, všetko bude, ako má byť!
😘
@visnacka nieco vidim
@iwulqa vsetko bude v poriadku nemysli na to najhorsie panboch vie co a ako a kedy 🙂
@trinka no myslim.ze uz skusat nebudete krasny dusik 🙏🙂
@dievca92 no tak to uz je krasne viditelny dusik krasne silnie ☺ gratulujem
@janamexico už tretí krát... tak neviem či sa udrží ...
@trinka nemysli najhorsie kupi vitaminy a bud stastna srresom sa to este zhorsi hlavne kyselinulistkovu ci ako sa to vola 😊 gratulujem bude dobre ani nemyali na to najhorsie ja som 3 roky do zadu potratila dvojicky mesiac a vidis teraz uz skoro rodim 😆
@janamexico to mám a beriem už tri mesiace - minuly mesiac bol aj Digi test pozit a aj hcg v krvi a potom kleslo a začala som krvácať...
Tento krat to vide len nehovor negativne a uzivajsi tehulkovanie a doktor ti nedal nic na udrzanie ci si este nebola ja by som hned volala aby ti doktor nieco dar 🙂
@visnacka vidieť slabého ducha