Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sara34valentina idem dnes za gynekologičkou aj si asi kúpim test uvidím ale moc tomu už neverím muž má prehovára že existujú ženy čo majú ms do 3mesiaca neviem či som ten prípad pri prvom trhu mi ms vynechala až o 2 týždene po meškaní som mala pozitívny test dovtedy boli všetky negat.a teraz mi test ukázal presne v deň ms a potom som začala krvácať veľmi sa na to neupínam že sa to udržalo
@saskia00721 ahoj na 7den meškania mi ms prišla síce na krátko ale prišla takže idem ďalej
@niky1141997 mala by ist k doktorovi aak nedostane mozu to byt hormony s drzim palceky 😊
@janamexico Ze dnes dostala MS mi pisala.Ale co mam kamaratku tak ona mala normalne MS a po MS si robila testik a už má 8mesačnú Sašku😊😊tak neviem no.
@niky1141997 moze to byt tak si sprav ked ti skonci ms alebo daj si tampon a urob ms ja som si tiez myslela a tehu som nebola viem ake to chviet otehotnuet prezila som si to 2 a pol roka po prvom ootode a 6 mesiacov po druhom drzim ti palceky aby ti vysli ako ty si prajes vela stadtia😊
@domulka22 ano je tam nieco uz ti meska ci mas dostat?
nieco sa tam crta
@archanjel007 dnes alebo zajtra by som mala dostať neviem presne lebo som po clostyle ...ale asi dnes..
@archanjel007 tak už dúfam neprídu 😝
@domulka22 budem ti drzat palce naj nepridu
@domulka22 toto je asi kanalik zajtra mam dostat
@archanjel007 ja tam vidi nieco sede ako kanalikale drzimpalceky aby neprisla 😊
@janamexico uvidim bolia ma kríze po potrate sa mi posunul cyklus na 30 dnovy tak uvidime zajtra by mala prísť
@archanjel007 mne sa to zdá dosť hrubé na kanálik... ale prajem aj ja aby už nedošli 🙏
@natalia137 jasne skúsim ďakujem za názor 😉

Den necakanej MS. ❤ asi uz testovat nebudem 🙂