Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby teraz taka otazka na vsetky tak ako sa rata tehu ak mozne oplodnenie prebehlo dva dni pred ms a ms normalne dosla sice trojdnova ale dosla v piatok do nedele a v stredu mi gyndos povedal ze mam vysoku sliznicu raz tolku ako normalne ma byt kratko po ms.viem ze sa to potom robi podla ultrazvuku a babatka ale ako to mam teraz ratat ja ak by som akoze bola tehu lebo teraz som podla noveho 11dc.dakujem za rady
Ahojte 🙂 dnes som 30 dc, mavam 35 dnove cykly..mam bolesti v podbrusku ako keby mam dostat ms. Speavila som si test..do 10 min sa mi tam aj nieco zdalo ale slabunke skor neviditelne 🙂 a po 3 hodinach som pozrela na test a bolo tam toto..mne sa tam nieco zda ale neviem ci to skor nieje len kanalik :(
@jaruska18 tak sprav test v deň očakávanej MS a uvidíš či zosilnela alebo je slabšia al. Nie je žiadna...na tej foto je niečo vidieť ale neviem to rozoznať či má slabo ružovú farbu alebo sivú...teraz len dúfaj a modli sa aby ti Pán Boh poslal Z nebicka anjelika...držím veľmi palčeky aj na nohách a ozvi sa potom...ja testujem až V sobotu možno V nedeľu...uvidím podľa nálady...ale už ma teraz svrbia prsty na rukách od nedockavosti čo tam nájdem...🙂
@emdy789 @jaruska18 baby ja som sa uz tolkokrat sklamala, ze sa mi ani nechce.. ale tak berem folic acid aj vit. D, pijem alchemilku... uz by to mohlo vyjst.. uz by sa aj okolie potesilo nielen my... mam dostat v pondelok ale nedovolim si ani trufnut co to bude... mamatest mi zatial neduchoval, zato lady s. za kazdym... a kanalik ked mam tak je len ako ciarka nie tlusty ako testovacia.. ja uz neviem... minimalne z vadich kolajnic sa budem radovat
@jaruska18 ak mas cykly 35 dnove a toto je 30 den tak to urcite NIE JE kanalik 😉 drzim palce 🙂
@bebe87 to narocky robia take testy co duchuju podla mna..aby sa im co najvac predalo :D
@titulienka keby si tak mala pravdu 🙂 uvidim ci dostanem ms do nedele..ak nie tak pondelok spravim test 🙂
@jaruska18 myslim si ze nedostanes 😉
@titulienka len ma uz dost pobolieva spodok brucha :( tak neviem neviem :/ myslis ze sa mohlo zadarit ked naposledy sme sa snazili na 23 dc? 🙂

jedna foto je bez blesku druhá s bleskom