Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@laydy7777 a skus si urobit tehu test ms bola normalna 😊
@pisulka27 kazdy test ma inu farba a intenzitu si myslum ze digi uz by ti mal ukazat 😊
@laydy7777 Zajtra OVULUJES, dnes snazit 😉
Ovulovat mozes Aj dva krat 😀
Zajtra skus Aj tehu test, moj Ovu bol takyto Ked som bola tehotna 😉
@janamexico no mala som som ju 2 dni a potom uz len spinenie. Minuly mesiac som bola na pregnyle uzivam clostyl a viem ze ovulku mavam vzdy od 17 hore neskor lebo chodim na folikulometriu.
@sara34valentina no vyskusame ked tak sa snazit ze by sa konecne po 3 rokoch aj mohlo zadarit. No piatok idem na sono doktorovi kvoli clostylu tak som zvedava
@laydy7777 no mohlo to byt aj implantacne spinenie si myslim zeas dost silny ovu testik nato ze je to 3 den od ms skus uvidis🙂
@janamexico pozerám ze aj ty si 31tt...kedy máš termin
@janamexico aj mne sa to zda skoro. Nikdy ked som skusala som nemala takyto test. Len ma picha podbrusku a vecer padne 7 hodin a spim. A zacala som mat taky biely hlien husty tak som vyyskusala test ovu.
@kacenaaa v sobotu sa vydavas?...Krasna sprava a super kombinacia s rastucim bruskom...Prajem vam slnecne pocasie a vela zabavy v ten nadherny den...Je to vas - Tvoj den "D", pretoze budes isto nadherna nevesta a o to krajsie bude vsetko, ze vas drobcek to prezije s vami - s Tebou, pod Tvojim srdcom...Snad nam sem potom hodis svadobnu fotecku 😉💃❤
@lafemme8 velmi mi je to luto, ze to takto dopadlo 😢...Prajem skore zotavenie tak telesne ako aj dusevne a do dalsieho snazenia len a len Bozie pozehnanie, nech si vynosis svoje vytuzene babätko v zdravi do zdarneho konca...Verim, ze coskoro tu pridas krasny silnejuci testik s // a ze kontrola u Dr.dopadne tak, ako ma...Prajem vela sily teraz a hlavu hore....Mas v Nebi svojho anjelika, ktory na vas bude davat pozor naveky 😇...Objimam Ta na povzbudenie 😘
@mimusa1997 testiky super...Ano, ked je na digi 2-3tt, realne si 4-5tt., kedze sa k tomu priratavaju este 2 tyzdne vzdy od posledneho MS 😉...No na kontrolu by si mala zbehnut tak za 2 tyzdne, no najlepsie Ti povie Tvoj Dr., ked mu zavolas, nech Ti da termin taky, nech je vidiet uz aj srdiecko...Daj nam potom po kontrole vediet, ako pokracujete 😉...A este raz gratulujem, uzivaj vsetko v zdravi 😘
@natalia137 testiky super a zacni verit tomu, ze si tehulka 😉...Drobcek sa zabyvava pod Tvojim srdcom a Ty si pekne oddychuj a uzivaj cele tehulkovanie...Prajem vela zdravicka obom 🙂
@laydy7777 gratulujem, to je krasne prekvapenie 👍🏻😘
@luta13 ďakujeeem :3 dnes som skusila dalsi digi a uz 3+ <3 juj samozrejme, potom pridam fotku z ultra <3
@danielina30 to je a hlavne ked som to necakala.

@luta13 nedopadlo to dobre....uz nie je ani babo,ani vajickovod :( len jazvy na tele aj na dusi... :(