Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simonkazga teraz sa snazime od augusta iba. Ale zial uz nemam vajickovod ani vajecnik takze mam polovicne sance na uspech:(
@natalia137 jasné že je to taam..super ❤ 😊
@mimusa1997 digitalny test ukazuje kolko to je tyzdnov od oplodnenia, ale realne si v 4-5 tt, lebo sa to pocita od prveho dna poslednej menstruacie 🙂
@lafemme8 och to je mi je luto moja a teraz si v nemocke
@lafemme8 je mi to luto. Prajem skore zotavenie!

@pisulka27 problem je v tom, že vôbec neviem, kedy som mala poslednu MS. Ja som to mala v mobile v apke o MS ale dcerka (2 a pol) mi to nejakym systemom vymazala :/
Dakujem baby...ja som to asi aj trochu cakala...uz ked v pondelok dr. Nic nevidel pri hcg 3444,to uz asi nebolo ok...poplakala som si,moj muz si poplakal,rodina si poplakala...zotavim sa a ideme dalej,o dva mesiace vraj mozme skusat znova...teraz to boli,fyzicky,aj dusevne,ale vsetko preboli,musim len vydrzat...prisla som o pat minut dvanast,tak som rada,ze som prisla len o ten vajcovod :(
@lafemme8 presne tak moja hlavne ze si v poriadku nabuduce to vyjde ja som prisla o babo v 5 mesiaci ale verim ze nabuduce to bude stastne do konca daj sa dokopy moja
@lafemme8
@archanjel007 baby hlavu hore, viem ze to boli a poplakat si nieje hanba no netreba stracat nadej a treba verit vzdy a za kazdych okolnosti. Ja verim ze v nebicku su aj pre vas drobcekovia ktory sa coskoro chystaju k vam do bruska a vy sa stanete maminkami. My sme 3 krat stratili drobcekov 2x v 7t a raz v 17t a nakoniec ked sme uz boli uplne na kolenach no stale sa snazili verit k nam do bruska prisiel Matejko a zvladli sme to az dokonca a teraz uz ma skoro 14 mesiacikov drzte sa
@archanjel007 aj ja som prisla o dvojky v 5 mesiaci 😓😔
@archanjel007 dakujem pekne...budem sa snazit byt ok...je mi luto tvojej straty,to je horsie,ako toto :( drz sa aj ty... :(
Bambulky otazocka, v kt. tt ste boli na ultrazvuku, kedy ste prvykrat videli babatko? 🙂 priatel je totiz nedockavy, kedy tam uz pojdem 🙂
@mimusa1997 skor ako 6+nieco nechod, lebo ta zostresuje ze nic nevidno
@mimusa1997 ja 6+0 na pohotovosti a nebolo nič vidno,teda bol len vak ... A u svojho gyn 7+4
@mimusa1997 ja som bola 6+1tt a bolo aj srdiecko ❤
@mimusa1997 mi myslim.7+4 bol vidno vak a bodka a potom 9 alebo 10 tyzdnou tym ze som chodila kazde 3 t bolo vidno aj srdiecko☺
@mimusa1997 asi je to individualne, mne uz 4+5 bolo vidno vak a mala bodka 🙂
Baby a viete mi poradiť? Vraj gynekolog určuje tt podla toho, kedy som mala poslednu MS. Ale bohuzial ja vobec netusim, kedy som ju mala nakolko som to mala poznacene v mobilnej apke, kt. mi dcerka nejakym zazrakom vymazala :( tak by ma zaujimalo, ci nahodou stymto mojim problemom nemate skusenost, ci by vedel aj bez toho zistit v kt. tt som :/
@mimusa1997 vie,odmera plod a podla tabulky zisti kolko ma babatko realne.. ale nebude vediet posudit ci dieta nie je pozadu alebo popredu
@mimusa1997 ja som na tom podobne... Ja tiež nemám už apku a podla toho co sa mu zdá asi kedy bola tak je malý menší o 2 TT. 😒😠
@lulila098 moj bol podla merani 3tyzdne pozadu-meral ho iny dr lebo moj na to nema cas tak sa chodi na sono inde.. ked somprisla na poradnu a hovorim mojmu dr ze maly je mensi o 3 tyzdne a videl na mne ze som smutna tak mi ho pomeral aj on a povedal ze maly je uplne v poriadku a nemam cakat tlste dieta,ze skor bude chudy,narodil sa 2900g a 49cm.. znamej povedali piatok ze maly ma 3000g a sobotu ked sa narodil mal 2300g takze da sa verit meraniam? zjavne nie,tak sa nestresuj a uzivaj si kopance. mne to chyba velmi

@mimusa1997 ahoj ja som mala tak isto na digi doktor ma objednal az o dva tyzdne neskor ze vraj aj tak by vidno nebola a ked som.bola bola som v 6tt +3 🙂 bolo vidno vacok a spendlikova hlavocka potom 9+2 uz aj srdiecko c