Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@laydy7777 gratulujeeem ja som to po vyše 3rokoch vzdala od jula sa nesnažíme.
@butterfly333 dakujem. Vies co kamaratka sa tiez snazila 3 roky a nic. Kupila si vitex jahnaci a zostala po 2 mesiacoch tehu. Vyskusala som aj ja a tiez 2 mesiace som to uzivala a pozri na vysledok. Vyskusaj neni to drahe 20 eur na 3 mesiace cez internet objednas.
@luta13 tak tu je foto testiku zo včera .. jedine čo mi kúsok nejde do hlavy že včera som bola u lekára pre utrogestan tak že mi zobere aj krv a dneska mi písal za výsledky a ževraj hcg je 7,7 že sa to považuje za negatívne tak nechápem test mi pekne stmavol od utorka už nemusím hľadať dúšika ale je pekne vidno a test som robila asi hodku po odbere krvi 🙄
@laydy7777 superrrr tesim Sa s tebou ❤
@laydy7777 vitex mám doma no od jula nič neberiem. Snažili sme sa vyše tri roky a nič. Tak som sa na to vykašlala asi nám dalšie nieje súdené. No mm chce ešte druhe dieta kedže spolu máme len jedno.A ako si brala ten vitex?
@butterfly333 raz rano na lacno
@laydy7777 a cely mesiac vkuse? Dakujem
@butterfly333 ano stale
Baby kamaratka mi povedala ze to moze byt aj cysta ze aj vtedy je ppzitivny test tehu. Ako teraz sa bojim toho.neviete ci to tak moze byt?
@laydy7777 nemysli na to. Určite to je tehu ver tomu. Držím palce.
@laydy7777 kamosku nakopat do zadnice, urcite to je tehu 😉
@simonkazga dakujem. Dufam ze mas pravdu musim vydrzat do pondelka a doktor povie co to je.
@laydy7777 si na 99% tehu, to 1% ti musi potvrdit doktor😉 ja som mala presne ako ty podobne priznaky a narodil sa mi krasny uz 8 rocny chalanisko. nic neboj,uzivaj si radost a tes sa,ze sa to konecne podarilo. Zo ❤ ti zelam zdrave tehulovanie 🤰
@kukurica77 dakujem vam vsetkym velmi pekne. V pondelok behnem rano hned doktoroviba dam vam urcite vediet. Sme stastny ze sa nam konecne podarilo po tolkych vysetreniach a vsetkom. Dufam ze to dobojujeme do uspesneho konca.
@laydy7777 akú si mala mrchu? Normálnu, či kratšiu? Je to ozaj nádherné prekvapenie, blahoželáááám 🙏😍
@mimusa1997 uzivaj vsetko, tesim sa s Tebou 😉
@laydy7777 az mi zimomriavky prebehli cez telo, ked som zbadala Tvoj dnesny ranny testik...Krasne //....Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉 ...Samozrejme aj svadbu uzasnu nech mate...Mate uz termin svadby?...Ked pojdes od Dr. tesim na Tvoju spravu, verim, ze vsetko je v najlepsom poriadku...Boh s vami obomi nadalej 🤰🙏😘
@natalia137 velmi Ti drzim palce, nech babätko pekne v Tebe rastie az do porodu...Boh s vami obomi 😘
@domulka22 Tvoj testik z predvcera su krasne //...Nejde mi do hlavy to nizke Hcg, no skus sa este raz objednat ku svojum Dr. na krv buduci tyzden...Ja myslim, ze si tehulka ak testy tmavnu...No testuj zas dnes, ci zajtra a uvidis...Pripadne hod foto zas sem...Drzim palceky, nech vsetko dopadne tak, ako si prajes 😉

@laydy7777 gratulujem😊pekné prekvapenie😊💜