icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
26. okt 2017

@mausy30 neboj sa môžu to byt hormóny keď kojis alebo fakt bude babo..Držím palce

lulila098
26. okt 2017

@mausy30 no lebo si myslím ze kojenie nieje žiadna ochrana.. Ale tak ved uvidíš. Tak teda držím palce

lulila098
26. okt 2017

@karmela haha a je len koniec októbra. 😒
Ja som bola včera v poradni už v nemocnici keďže prvý som mala cisársky v 36tt. Bola by som rada keby bol aj teraz lebo pýtala som sa Sestričky a ona ze to sa automaticky robí ale Dr len tak pozeral na ňu že čo rozpráva. Inak mňa strašne boli keď chodím alebo v noci panva stehna tak ako keby som mala svalovicu

karmela
26. okt 2017

@lulila098 ja som malú rodila v 37tt a teraz ešte neviem ako budem rodiť..Čo mávaš kŕče? Ja v noci do lýtka takú šípu dostanem kŕč do lýtka že mi oči vytlačí..ale už sa nám to kráti len nech to ide rýchlejšie..No kým nemáš komplikácie tak cisárske robia dva týždne pred termínom 😉

rula
26. okt 2017

@mausy30 heeej, uz ma chces zasa predbehnut? 😝 ak by si bola v tom, drzim palce, neboj, si super mamina a zvladnete aj stvrte, ked zhora davaju, tak ber. hlavne sa upokoj, dychaj. a opovaz mat myslienky ,,nechceneho dietata,,. lubim Ta. budem sa za Teba modlit.

lulila098
26. okt 2017

@karmela nie krce ale keď veľa cvičíš a máš ako keby svalovicu.asi sa malý veľmi tlačí dole.. No tak chcem stihnúť byť do Vianoc doma... No ved áno kráti panecku ani sa nenazdame a mame chrustikov pri sebe

lulila098
26. okt 2017

@karmela inak krcok máš aký dlhý??

karmela
26. okt 2017

@lulila098 vôbec neviem aký je dlhy dr mi ho kontroluje každú poradňu a zatiaľ vždy povedala že výborne je uzavretý

mausy30
26. okt 2017

@rula ach modli lebo ja som v prdeli...teraz uz na tom teste nic nevidim...tak neviem....ale samozrejme ze by sme nedali prec babo..to urcite nie...len ved vies...

lulila098
26. okt 2017

@karmela tak to mam aj ja zatiaľ uzavretý... Kedy ideš na ďalšiu poradňu?? Ja o 2tt do nemocnice

karmela
26. okt 2017

@lulila098 8.11. A do nemocnice budem volať 20.11. Uvidím kedy mi povedia že mám prísť

lulila098
26. okt 2017

@karmela jej ja idem 7.11

karmela
26. okt 2017

@lulila098 tak držím palce nech je všetko Ok 😉

kacenaaa
26. okt 2017

To je strašne keď je tehula chorá 😖 bojíš sa aj zakašľať a mas len strach o to malé kým to prejde tak ak mate niektorá nejakú radu ako z toho von budem vďačna 🙏

sara34valentina
26. okt 2017

@kacenaaa zalezi ako Chora....
Vsetko okrem chripky je v poriadku!!
Daj si Belladonnu a budes fit..
4x3 globuli denne 😉
Je na vsetko (hlavna, hrdlo, nos... Nadcha, horucka, slabost, prechladnutie,...)

sara34valentina
26. okt 2017

@mausy30 akoze prepac, Ale bojis Sa ze si tehotna..
Preco potom tolko nezodpovednosti voci *nehode *????!!!!
Ked nie kondom Tak nech IDE tvoj muz na vazektomiu..
Ine ženy tuzia po dietatku, planuju..
Prepac za otvorenost🙏

rula
26. okt 2017

@mausy30 viem, ako to je. vsetko bude v poriadku. myslim, ze len plany poplach, davajte bacha, aj ked kojis, nie je to zarucena ochrana,ale to asi uz vies. drz sa. ❤

rula
26. okt 2017

@sara34valentina je nasa mausy21 , no.... aj taketo situacie zivot prinasa, ved aj Ty si sa bala, ze si mozno skoro po Eliaskovi tehu, ked si este nechcela. Vsetko je ako ma byt, tak mausy sa chcela len vyslovit... nema komu...

mausy30
26. okt 2017

@sara34valentina ja som tiez tuzila...a roky sme sa snaxili...podarilo sa nam..mam doma vytuzene 5 mesacne....prosim nedavaj mi tu kazanie..nestojim o to..pytala som sa na nieco ine...

mausy30
26. okt 2017

@rula
@rula
@rula dakujem za oporu moja 😣

sara34valentina
26. okt 2017

@rula mojko
Ja som len napisala nazor..
Neukamenuj ma😘
Je to pekne jed Sa podelila..
Ale ako sorry!
Mat tri deti a potom ze ups stvrte..
A je tolko moznosti ako sa Chranit..
❤️

rula
26. okt 2017

@sara34valentina ja viem, no, stava sa
@mausy30
babiky, lubim Vas, sme tu , aby sme sa podporili a pomahali si.
kamosky moje. ❤❤

dievca92
26. okt 2017

@simonkazga ahoj 🙂 dakujem za otazku, mam sa vselijako co sa tyka mojej nalady :D fyzicky povedzme ze dobre🙂 v pondelok idem 🙂

looola
26. okt 2017

@mausy30 tu sa už človek nemôže nič opýtať bez toho aby niekto nezačal rýpať alebo kázať ...

maryemmq
26. okt 2017

Ahojte, vidite dusik, alebo kanalik? Alebo to tam vidim len ja? 😕

sara34valentina
26. okt 2017

@looola vyslovila som pisomne svoj nazor, ze je to nezodpovedne..
Akoze sorry ale nie sme deti, Ale snad zodpovedne matky! 🙄

mausy30
26. okt 2017

@sara34valentina kolko mas deti???prosim nešparaj sa do mna..ty uuups...nevies si predsta it cim som si presla..nesud ked nevies....kojim a vtedy vela moznosti nie je..ale naco vobec sa tu s tebou o tom bavim.pek y den

sara34valentina
26. okt 2017

@mausy30 Ked kojis si tiez plodna a Aj keď nemas Menzes OVULUJES, take veci treba ovladat..
Primitivne!
Hanba takej ako Ty..
Tak dufam budes Teraz tehotna 😅

trblietava
26. okt 2017

@rebeka211 ďakujem 😍 už by mohlo 😝

pisulka27
26. okt 2017

@sara34valentina ty kokos, ty si aka protivna :D aby sa ti toto neprajnictvo nevratilo..