Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte.Mam otazku beriem antiku uz dva mesiace.Teraz v oktobri som zacala zvracat najprv 6oktobra -1den,teraz tento tyzden kazdy druhy den.Menzes bol 5dni.Co to moze byt?:(
@eliska1986 Tazko povedat, co to moze byt, najlepsie to bude konzulovat s Tvojim Dr., moze to byt neziaduci ucinok na antiku (pozri si pribalovy letak), alebo ti nezabera a si jedna z tych, ktore otehotneli aj ked ju brali 😉...Urcite by som volala k Dr., nech on povie, co to moze byt...Drzim palce a daj mi vediet potom, co Ti zistili...Pretoze keby to bolo tehu, bolo by to pre mna velmi zaujimave, kedze je to ojedinele 🙂
@sara34valentina ved sa už u kľudni. A daj jej pokoj.... ved to je jej život a jej ďalšie babenko. Môže mať aj 10 deti a tebe to môže byť jedno. A zato ze tu napísala tak je asi že v šoku keďže ďalšie neplánovali. A možno sú to len hormóny a keď nie tak to určite zvládne!!!!
Nechcela som sa miešať do toho ale to sa už nedá čítať 😠
@laydy7777 ahoj, teraz az citam, ako mi dakujes za moje slova - jasne ze nemas zaco dakovat, na to som tu 😉...A teraz citam aj to, ze ste v poriadku, comu sa nesmierne tesim, len si pekne nadalej oddychujte s vylozenymi nozkami, drobciatko je bojovnicek a coskoro bude pekne udomacnene u Teba uplne...Pekny dnik vam prajem obom 😘
@pisulka27 fotecka fazulky krasna 😉...Som rada, ze je vsetko tak, ako byt ma...Rozdiel medzi tyzdnami podla MS a podla sona zbytocne neries, nie je to az taky velky rozdiel myslim...Kazde babäko ma svoje tempo rastu a ak je inak vsetko o.k., nema vyznam to rozoberat...Moj druhy syn bol pocas celeho tehulkovania mensi o 5 dni a aj TP mi nakoniec posunul Dr. o 5 dni neskor a aj tak som prenasala 3 dni, takze pre mna su tieto informacie uplne nepodstatne, ak je vyvoj pocas tehu bezproblemovy...Uzivaj vsetko a prajem krasny dnik 😘
@laydy7777 tesim sa s tebou
@danielina30 dakujem. Neskutocny kamen mi padol zo 💖a ked som videla tu ciernu botku este vacsiu je to krasa.
@peta1223 manzel dobre vidi...No to je tusim prvy manzel, co daco vidi, moj bol zo zaciatku slepy uplne...Ja vidim dusika, no na to, ze Ti meska MS viac ako 10 dni to je velmi slabucky testik...Zbehni urcite k Dr. na krv...Mozno si mala posunutu ovulku, preto je tak slaby testik...Drzim palceky a daj nam potom vediet 🙂...Fotka mi nesla lepsie upravit ☹
@trblietava ahoj moja, ano moze...Ja som mala plodny hlien od stredy do piatku, spali sme spolu vo stvrtok a ovulku som mala az v nedelu -pondelok...Drzim palceky, nech vam to vyslo a nech mozeme tento cyklus spolu nahanat skutocnych dusikov na Tvojom teste 😘
@mausy30 no moja mila, to nie je duch na teste zo vcera, ja vidim slabu druhu ruzovu /...Verim, ze si tehulka a budes mat doma veselo 😉...Ja som si vzdy myslela, ze ked kojim a nemam MS, ze tehulka byt nemozem, ale ocividne som sa mylila...Si toho zivym dokazom...Ked budes zas testovat, hod nam sem fotecku...Ak by si bola naozaj tehulka a budes to mat potvrdene od Dr., tak sa s nim hned porad, ci kojenie neskodi vyvijajucemu sa babätku, resp. ci je zvysene rizko potratu v prvom trimestri, kedze kojenie sposobuje kontrakcie maternice...Jedna zienka to tak mala, ze prisla o babätko v prvych tt., prave z dovodu, ze kojila svoje dieta..Drzim palceky,nech mas vsetko v poriadku 🙂
@mausy30 ahoj, ja som nevidela ziadnu ruzovu ciarku na predchadzajucom teste😉 a tento test to len potvrdil.Vsetko je v poriadku a uzivaj si deticky 👍
@miriamn76 to vážne? Ja som to vobec netušila nechodim sem tak ako kedy si. Dufam že sa namna nenahnevala
@mausy30 ahoooj 😉...asi uz aj mne sibka z tych testov a vidim ciarky uz asi vsade,ale ja vidim slabucku ciarku aj na tomto co si dala 😂😂😂😂😂
@mausy30 dala som ho negativu a ciarka tam je 😂 tak ja naozaj neviem ci to len ja mam uz v ociach ciarku naprogramovanu 😃😃😃
@prskavka2223 a na tomto co vidis🙂🙂

@laydy7777 verim, ze vsetko bude v poriadku