icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
28. okt 2017

@kristina6014 nie je mozne, ze sa Ti spusta MS, ked si vcera rano spinila?...Neviem Ti v tomto poradit...Hod otazku este raz do fora, snad Ti niekto uz zareaguje, kto bude vediet pomoct s Tvojou otazkou 😉

luta13
28. okt 2017

@kacenaaa krasna fotecka, ako si tam drobcek spokojne plava...Je pekne vidiet hlavicku, telicko 😘😇

luta13
28. okt 2017

@janamexico krasne Ti lietaju hormony, ked si napisala taky uprimny komentik 😉...Na foto s testami nevidim dusikov, ale krasne tehu //...Uzivaj este zvysnych 8 tt. kopanceky a nie velmi kludne prespane noci (vsetko to stoji za to, ved vies 😉 )...Pohladkaj za mna brusenko 😘

enusamt
28. okt 2017

@blonder ja si to nemyslím.. ja to viem 😀 takýto test som mala aj ja a teraz mám pri sebe 5 mesačného drobca 🙂

luta13
28. okt 2017

@mausy30 na oboch Tvojich foto vidim //...Skus Lady max test, ten ukazuje myslim presne...Ked som tehulka nebola, bol cisto-biely, ked som bola, boli na nom krasne //...Drzim palceky, nech vsetko dopadne tak, ako si prajes 😉

luta13
28. okt 2017

@enusamt malicky je krasny 😉...Gratulujem dodatocne 🙂

enusamt
28. okt 2017

@luta13 ďakujeme 😘

luta13
28. okt 2017

@enusamt pobozkaj ho za mna na licko 😉

sticker
luta13
28. okt 2017

@gabcca Uz len 6 tt a drobceka mas pri sebe...Velmi rychlo Ti to cele ubehlo 😉...Uzivaj este posledne tyzdne kopancekov a pohladkaj za mna brusenko 🙂

trblietava
29. okt 2017

@luta13 ďakujem krásne 😇 no dúfam aj ja ale na tretíkrát ešte času dnes som len 7dpo 😉 asi počkám do termínu mrchy aby som zas nebola sklamaná. Ďakujem za podporu
zlatíčko 😍😘

trblietava
29. okt 2017

@luta13 toto na tretíkrát sa mi tam dostalo omylom 😂

gabcca
29. okt 2017

@luta13 dakujem moja velmi pekne rastieme, uz sa gulame, zatial je vsetko ok, dufam ze vydržíme do tt. 🙂

kacenaaa
29. okt 2017

@luta13 áno ešte je to iba fazuľka 😍 ale to krvácanie asi nič nemalo spoločne s bábom tak som rada 😘

blonder
29. okt 2017

@enusamt Na ultrazvuku už bude niečo vidieť ak pojdem v pondelok doktorke?

karmela
29. okt 2017

@blonder ešte skús testik keď bude čiarka pekne silnieť tak o týždeň zajdi k dr ak nebudú komplikácie..Teraz je druha čiarka ešte slabučká asi by ešte nevidel nič dr.Jedine z krvi by ti mohol zistiť ale na tvojom mieste by som ešte testla a pockala 😉

lenakiss
29. okt 2017

@blonder to ti urcite nebude vidiet. Ja som mala obe uplne krvave cervene ciarky a este nebolo nic vidno

blonder
29. okt 2017

@karmela
@lenakiss tak ešte počkám a urobím další testík a dám ho potom sem 🙂 Ďakujem Vám 😘

lenakiss
29. okt 2017

@blonder ms som mala od 19.9 do 23.9. Ovu musela byt pred 26stym ....u dr som bola 16.10 a nic. Ateraz 23.10 som mala vak 🙂 dalsia kontrola tak o 2 tyzdne. Hadam bude uz aj srdiecko 🙂

enusamt
29. okt 2017

@blonder povedala by som,ze na takuto skoru dobu uvidi minimalny vacok ak vobec... skor len z krvi to budu zatial vidiet... odporuca sa cakat minimalne 14 dni meskania a potom ist k dr 🙂

blonder
29. okt 2017

@lenakiss
@enusamt vlastne dnes je to presne 10 dni čo mi mešká ms.

enusamt
29. okt 2017

@blonder tak by som este pockala... viem, netrpezlivost je velika,ale tych par dni velmi pomoze k tomu aby doktor videl nieco konkretne 🙂

lenakiss
29. okt 2017

@blonder no mne 12 dni po meskani ukazalo ten vak... 🙂 podla mna tak na konci tyzdna kludne chod

nivea777
29. okt 2017

@blonder mas cas ist v 7-8tt .. zbytocne skoro,,mozno nic neuvidi a potom budes stresovat

mausy30
29. okt 2017

@luta13 takze nic sa nekona..digi negativny..tesim.sa..neviem si predstavit tu situaciu..no ale duchovia riadny teda..sranda

nivea777
29. okt 2017

@mausy30 sranda? myslim ze to nebola pre teba sranda ked si sa vyjadrila ze to dieta nechces.. dostala si druhu sancu byt zodpovednejsia.. a toto absolutne nemyslim v zlom

blonder
29. okt 2017

@lenakiss
@enusamt
@nivea777 tak ešte počkám ale aspon sa objednam. Máte pravdu som nedočkava pretože to by bol nádherný zázrak. Zavolám opýtam sa. A poprípade si spravím další test.

karmela
29. okt 2017

@blonder určite ešte správ testik nech vieš či čiarka silnie držím palce 😊

nunufatko
29. okt 2017

Ahojte baby ;) je toto pozitívny test? Ms mi mešká už týždeň ale ta ciarocka sa mi zdá veľmi slabučká ďakujem 🙂

kristina6014
29. okt 2017

@nunufatko myslím že je to tam 🙂

lulila098
29. okt 2017

@nunufatko pozri tu to je silnejšie trosku 😉