Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lulila098 tieto testíku som už aj ja mala S takouto čiaročku a nič z toho nebolo. Dúfam, že to nebude tvoj prípad
@danielina30 môj urcite nie😉 ja som už 33tt 😂
@luta13 včera som aj začala a aj skončila tak neviem 🙂
@lulila098 po dni stravenom v kuchyni a naslednom odviazani sa pri vysavaci mi to uz nepali 😂😂😂
@nivea777 ano sranda boli ti duchovia na teste..ako to je mozne?!ze tam boli taky celkom vyrazniii😉..je to jedno...ano nechcem dalsie dieta a co je nwtom???no keby som bola tehotna tak samozrejme ho mat budem...a co je natom ze to zrovna nie je mojim zbožnim prianim? ..pre boha ženy pohoršujete sa na takych veciach ze dovi..akoby som tym testom ci tou otazkou to potencialne "baby" zabila...dieta by som lubila tak akomaj tue tri co mam doma...dokonca som sa 2 roky vytrapila kym sa nam to tretie podarilo...a to ze zrovna sa mi stala takato situacia na idete umučit!Lebo všetky ste tu dokonale neomylne tehulky ci mamky...však?myslim ze kazda si moze spytovat svedomie za niečo...ale prečo mna idete ukrizovat za takuto situaciu?keby tu pisem ze ak budem tehu babo ide prec alebo nieco podbne ok ale zaco????niekedy to tu bolo o tom ze sa tu zeny podrzali nech boli v akej kolvek situacii..teraz o com???ako co najrychlejsie ublizit a potopit gu niekoho???.spala som s manzelom od porodu 2 x krat preto sme sa tym ani intenzivne nexaoberali a dali si pozor..no citila som sa divno preto ten test...ach...koneeeeeeec.ale ved co vam budem vraviet ziadna z vas sa do takejto situacie nikdy nemoze dostat vsak??....bezchybne neomylne skuusene a neviem este akeeee.....aj tak vas mam rada lebo som v rejto skupine uz dlho predlho a zazila toho vela...alw toto ma dostalooooo...vrahyňa normalne zo mna....pekny vecer prajem
@trblietava no ak vydrzis, pockaj do MS, ak nepride, potom testuj, ako pises, inak budes zas smutna ☹...Verim, ze uz nepride 😉
@mausy30 ja si myslimze nikto ta nemoze kritizovat ked neviem akej sitacii si co sa deje ja som bola raz na potrate a lutujem toho ale to som bola velmi mladakazdy sa ma starat samdo sebe a sme na tejto strake lebo si myslume a myslimze dostanems oporua nie kritiku krotiky mame dost aj mK ja si toaspon tak myslim drzim palce nech to dopadne ci uz tak alebo tak ty najlepsie musis vediwt co citis☺
@mausy30 som rada, ze test mas negativny, ako si si priala...Uzivaj princeznu doma a davaj pozor na nechcene tehulkovanie - ja beriem HAK minipilule (28ks v baleni bez prestavky) a stale kojim...MS mi odisiel zatial uplne (sposobene tabletkami) minuly rok v Juni...Ked maleho dokojim (cca.za rok), tak si dam predpisat inu HAK (21tbl.), aby mi normalne nabehol spät cyklus...Snad nebudem mat z toho nasledky, kedze som tak dlho MS nemala vobec ☹...No ja HAK beriem s prestavkami od svojich 19 rokov, plodna som zatial mohla byt a rakovinu mi este nezistili 😉...Maj sa krasne a pobozkaj babiku odo mna 😘
@simonkazga nemusia byt po tyzdni meskania vyrazne viditelne //...Kazda sme ina a inak nam stupa Hcg...Boli tu uz zienky, ktorym test ukazal // az po 2-tyzdnovom meskani...Snad to bude aj jej pripad 🙂
@kristina6014 ...Zahada ozaj 🙂...Skus za 5 dni tehutest.., alebo pockaj do terminu MS, ak bude meskat, testuj 😉...Drzim palceky...
@gabcca je to normalne v Tvojom tt...Vela zien citi tlaky "na podvozok" - je to tym, ze dietatko sa tlaci do spodnej casti bruska - ku krcku...No skus si o tom viac vygooglit na nete, alebo si tu na MK najdi tuto temu, verim, ze tu existuje...Nic nepomoze myslim, len casto oddychovat s nohami hore aspon zoparkrat za den, nech mas co najmensi tlak bruska na krcok...Mna tlacil posledny mesiac tiez dost na krcok a bolo to obcas neprijemne, no treba vydrzat...Ani sa nenazdas a drobceka budes mat v naruci 😉
@simonkazga
@luta13 ďakujem vam baby ;) skúsila som rano a zas to iste v piatok som objednaná k lekárke tak uvidíme, citala som že falošné duchuju ale v lekárni ho ospevovali ako najlepsi test :D
@lulila098
@kristina6014
ďakujem vam😘 bodaj by to bolo tam;)
@luta13 dnes 8dpo a nedalo mi to skúsila som test a nič 😂 to už je klasika..mám ešte 1 ten si nechávam keby mrcha nedošla 🙏

@nunufatko tieto testy duchuju 😕 a po tyzdnovom meskani by uz ciarka mala byt fakt viditelna 😔