icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

enusamt
31. okt 2017

@blonder už viem.. prečítala som si vyššie.. tak držím palce, nech sa to potvrdi 🙂

pisulka27
31. okt 2017

@sweetdreams juj no ak spinis, radsej by som k dr teda zbehla.

blonder
31. okt 2017

@enusamt prišla som a všetko som jej povedala že kedy bola posledná ms vlastne 17.9 a ona ze by to mal byt 5-6 týžden. Aj o tých testoch som hovorila tak mi urobila sono a povedala ze ešte je skoro pozerať, treba počkať vraj. Žiadna cysta alebo nič podobne tam nieje. Zobrala mi krv tak piatok budem vedieť.

blonder
31. okt 2017

@enusamt ale poviem ti jedno ešte že ráno som si robila test ešte 😁 a ked sa ten test napijal močom tak tam boli obidve // a zrazu ta jedna zmyzla. 🙄 ako neviem čo je s mojim telom. Čo nato poviete

kacenaaa
31. okt 2017

@blonder zlatko toto robilo aj mne to keď farbivo prechádza cez kanálik tak to potom vizera... Já som robila stovky testov asi každej značky 😀 ale ak ostane čistý tak je negatívny 😒 skus posvietit baterkou ci tam niečo neuvidis viem je to šialene ale ja som to robila 😀

nivea777
31. okt 2017

@blonder ked sa ciarka objavila len ked moč prechadzal testom tak to si nevsimaj.. zvyraznil sa kanalik v ktorom by bola ciarka keby si tehu

radka285
31. okt 2017

@sharpey ja som už v 6 mesiaci 🙂 dalo sa to spozorovať aj na chutiach, nakoľko mi prestalo chutiť mäso 🙂 .. ďakujem, držím palce aj ja Vám , nech všetko dobre dopadne ;)

nellynnnka
31. okt 2017

zdravim kocky mam taky problem
Clear blue test mi neukazal kontrolnu ciarku no
Test je slabo pozitivny ..ale bez kontrolnej ciarky .. zajtra mam dostat menstruaciu no som len... 8DPO
Tak je mi to divne tak skoro pozitivny test a k tomu bez kontrolnej ciarky?
Mate z tym skusenosti ? Znamena to ze test je zly?

nellynnnka
31. okt 2017

Tu je ten moj test bez kontrolnej ciarky .. myslite si ze je pozitivny?

zuzannaaa
31. okt 2017

@nellynnnka ahoj moja to neni ciarka ale vo vnutry je take plasticka ciarka a to ta preesvyta .... skus do rozobrat .... tieto testy su dobre az po 14 dpo skor urcite nie. na 100 percent som si ista neni lebo je to fotka na zivo ho nevydim ale poznam ich a viem ze ta palicka je vo vnutry testu a ta presvyta .... skus obycajne papierove kolko si dpo

blonder
31. okt 2017

@nivea777
@kacenaaa ja som mala 2 pozitívne testy a jeden negatívny a som z toho mimo. Neviem ci by som mohla byt tehu.

nivea777
31. okt 2017

@blonder kolko ti meska? testuj o 2 dni a uvidis.. ak si mala predtym pozitivne tak kazdy dalsi den musia byt pozitivnejsie

kacenaaa
31. okt 2017

@blonder odfot pozitívne a hod ich sem 🙂

nellynnnka
31. okt 2017

@zuzannaaa 8DPO
Preto Mi to je divne ze ... je test pozitivny ciarka ... stale bola
Silnejsia ..behom zopar minut ... co myslis ?? Poslala som dalsie fotky..

nellynnnka
31. okt 2017

@zuzannaaa

Neviem ... myslis ze je to to co si myslis ty ??

zuzannaaa
31. okt 2017

@nellynnnka ako pisem na 100 percent to neviem ale misym si ze je to tak ciarka vo vnutry lebo na 8 dpo hmm takato vyditelna asi nie ja som mala na 8 dpo nic az na 9 dpo bolo taky dusik ze som ho nasla akoto az pod lupou .... rozober ho a uvydis ak je to ciarka ostane tam ak je to ta palicka tak nebde

blonder
31. okt 2017

@nivea777
@kacenaaa mešká mi presne 11 dni. Na jednom je slabý duch a na druhom uz palička viditeľná. Dám ich sem všetky a som zvedavá čo mi poviete lebo ja som z toho zúfalá naozaj. Býva v 5-6 tt niečo viditeľne na sone?

blonder
31. okt 2017

@nivea777
@kacenaaa ten tretí som si robila iny test baby Roman secret. A negatívny, dám to sem

nellynnnka
31. okt 2017

@zuzannaaa ako ze ma vyzerat ..ten test ak ho rozoberiem ? Ktora ciarka tam ma teda zostat ?

suldenka
31. okt 2017

Ahojte baby tak konečne aj u nás duch na teste tešíme sa🙂

nivea777
31. okt 2017

@blonder sprav este rano test a uvidis

blonder
31. okt 2017
blonder
31. okt 2017

Woman secret baby

nivea777
31. okt 2017

@blonder sprav este test.. kup si pruzkovy 10tkovy test.. ja mam dobru skusenost s pepinom a baby tu pisali ze su dobre dr max testy..jeden z nich kup,urob z ranneho moču a uvidis.. bud alebo

blonder
31. okt 2017

@enusamt toto je ten negatív čo som hovorila.

zuzannaaa
31. okt 2017

@nellynnnka bude tam len jedna ak si tehu ostanu tam obydve ---- no sup rozober ho

nellynnnka
31. okt 2017

@zuzannaaa ta slaba ciarka tam
ostala ...
Len neviem ktoru myslis ... ty 😁
Skusala si aj ty ten test ?.. ja uz neviem co si mam mysliet :(

nellynnnka
31. okt 2017

@zuzannaaa no tak ta slabsia ciarka tam ostala ... som poslala fotky ako vyzera ..test po rozobrati ..

zuzannaaa
31. okt 2017

@nellynnnka hej poznam ten test aj ja som si ho robila .... pokial su neni dve tak asi nic ....... viem teraz ti to neda ... poznam to .. kup si este obycajny pasikovy a skus este jeden.. v tom teste s tej vnutornej strasne je taka plastika co robi ciarku ze

nellynnnka
31. okt 2017

@zuzannaaa skusim to zajtra ...
Neda mi to ...
Lebo ta silna ciara tam ..je iba ked spojim ten test ..a ta slaba ciara ...
Tam je stale ...