Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sweetdreams juj no ak spinis, radsej by som k dr teda zbehla.
@enusamt prišla som a všetko som jej povedala že kedy bola posledná ms vlastne 17.9 a ona ze by to mal byt 5-6 týžden. Aj o tých testoch som hovorila tak mi urobila sono a povedala ze ešte je skoro pozerať, treba počkať vraj. Žiadna cysta alebo nič podobne tam nieje. Zobrala mi krv tak piatok budem vedieť.
zdravim kocky mam taky problem
Clear blue test mi neukazal kontrolnu ciarku no
Test je slabo pozitivny ..ale bez kontrolnej ciarky .. zajtra mam dostat menstruaciu no som len... 8DPO
Tak je mi to divne tak skoro pozitivny test a k tomu bez kontrolnej ciarky?
Mate z tym skusenosti ? Znamena to ze test je zly?
@nellynnnka ahoj moja to neni ciarka ale vo vnutry je take plasticka ciarka a to ta preesvyta .... skus do rozobrat .... tieto testy su dobre az po 14 dpo skor urcite nie. na 100 percent som si ista neni lebo je to fotka na zivo ho nevydim ale poznam ich a viem ze ta palicka je vo vnutry testu a ta presvyta .... skus obycajne papierove kolko si dpo
@zuzannaaa 8DPO
Preto Mi to je divne ze ... je test pozitivny ciarka ... stale bola
Silnejsia ..behom zopar minut ... co myslis ?? Poslala som dalsie fotky..
Neviem ... myslis ze je to to co si myslis ty ??
@nellynnnka ako pisem na 100 percent to neviem ale misym si ze je to tak ciarka vo vnutry lebo na 8 dpo hmm takato vyditelna asi nie ja som mala na 8 dpo nic az na 9 dpo bolo taky dusik ze som ho nasla akoto az pod lupou .... rozober ho a uvydis ak je to ciarka ostane tam ak je to ta palicka tak nebde
@zuzannaaa ako ze ma vyzerat ..ten test ak ho rozoberiem ? Ktora ciarka tam ma teda zostat ?
Woman secret baby
@nellynnnka bude tam len jedna ak si tehu ostanu tam obydve ---- no sup rozober ho
@zuzannaaa ta slaba ciarka tam
ostala ...
Len neviem ktoru myslis ... ty 😁
Skusala si aj ty ten test ?.. ja uz neviem co si mam mysliet :(
@zuzannaaa no tak ta slabsia ciarka tam ostala ... som poslala fotky ako vyzera ..test po rozobrati ..
@nellynnnka hej poznam ten test aj ja som si ho robila .... pokial su neni dve tak asi nic ....... viem teraz ti to neda ... poznam to .. kup si este obycajny pasikovy a skus este jeden.. v tom teste s tej vnutornej strasne je taka plastika co robi ciarku ze
@zuzannaaa skusim to zajtra ...
Neda mi to ...
Lebo ta silna ciara tam ..je iba ked spojim ten test ..a ta slaba ciara ...
Tam je stale ...

@blonder už viem.. prečítala som si vyššie.. tak držím palce, nech sa to potvrdi 🙂