Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa my od zaciatku tehu a prakticky este stale aj ked uz nie v takej intenzite. Ak nemas zakazane od lekara, nie je dovod nemat sex. Je prirodzeny a pre babatko nijak nebezpecny. Jasne, ze sa clovek trosku kroti, ale ani to sa nie vzdy dalo 😜.
@barborapavlikova už je na svete?? V ktorom tt sa ti narodila?? A všetko ok?? Zdravíčka??
@barborapavlikova babulky posielame 😘😘😘
Ďakujem žienky,ste super 🙂
Uvidíme teda 🙂..držím palce aj Vám 😍 ❤
@kacenaaa ked mas krvacanie tak radsej nech ta doktor vysetri ja som zakazane nemala moj krcok sa neskracuje ani neotvara ale moj manzel sa boji a ja potom ma. Take divne bolesti bruska uz to niako vydzrzim a manzela potom znasilnim ☺
@trblietava cakaj, ci MS pride (dufam, ze uz nie!), potom testni...Myslim na Teba a drzim palceky 😉
@barborapavlikova takze si rodila o 2 mesiace skor?...Dobre chapem, ci?...Gratulujem a hod nam sem fotecku princeznicky 😉
@kacenaaa Pri prvom tehu som mala za celu dobu sex s mm asi 8x, aj to az v druhom, ci tretom trimestri a pri druhom tehu som mala viackrat, ale zadrzal, takze spermie nedal do mna (pisem ako blbec, prepac, no neviem sa nejak vyjadrit)...No a sama som si tiez obcas pomohla, ked ma nechcel (mal obdobie nejakeho akoby odporu voci sexu so mnou, ked zacalo vykukat brusenko)....Asi v polovici druheho trimestra som mala neskutocnu chut na sex kazdy den (hormony moje sa zblaznili)...Ak mas pocit, ze to bude fajn, pomilujte sa opatrne, ak mas strach, nechaj to tak...Rob vzdy tak, ako citis, nezalezi teraz co chce muz, ale co chces Ty, ci ako to vsetko v danej chvilke citis...Teraz si dolezita Ty s babätkom, nie on...Ja osobne by som sex nechala az na dobu po ukonceni 1.trimestra, ked bude drobcek pekne udomacneny, je to len a len na Tebe 😉
@luta13 ďakujem krásne 😘 dám vedieť bazalna teplota je zatiaľ hore tak uvidíme 🙏😉
ahojte, neviem ci to patri do tejto diskusie, ale hadam mi poradite. Rada by som sa spytala, kedy mam ist prvykrat k lekarovi, ked mi uz test ukazuje dve ciarky. vsade pisu ze treba ist az meska menstruacia, no ja mam nepravidelny cyklus (21 - 45 dni), takze tazko povedat ci uz meska. naposledy som menstruaciu dostala 2.10., ovulacia bola okolo 16.10 . myslite ze uz by lekar nieco videl alebo este pockat?
@sweetdreams ahoj, podla mna pockaj este do buduceho tyzdna. alebo si zavolaj k dr. a dohodni sa s nim.
@sweetdreams, ja som bola na 23DPO a bolo divno len zltkovy vak
@luta13 dnes ráno nalačno som robila test a vyšiel pozitívny a zrazu druha čiarka zmyzla. Bola som ráno u doktorky a povedala som jej kedy bola posledná ms. Posledná bola 17.9 a hovorí ze by to malo byt 5-6 týžden a na sone nebolo ešte nič. Ze je zo skoro. Zobrala krv tak piatok sa uvidí.
Bože baby :( keď vás rozplace už aj osolený čaj tak to už je moc :/

@janamexico tento víkend som mala slabé krvácanie úplne ale nevie sa z čoho a preto sa bojím ☹ aj keď chuť mam 😒 beriem duphaston