Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte zas som tu a chcem sa niečo opýtať 😉 som 9tt a zbadala som žily po bokoch bruška na prsiach nie je to v pohode stretli ste sa niektorá s tým????? 😒😘
@sonulienka13 ja ti iba poradím podsiet baterkou keď bude farbivo je to tam 🙂 keď nič je to kanálik
@sonulienka13 je mi to luto ale ja tam nic nevidim mozno nazivo je tam nieco ale na fotke nic 😔
@kacenaaa
Preco ??
Mne sa zda ze to plusko robia stale ..
@nellynnnka tak si kúp zajtra druhý test
@sonulienka13 daco veeelmi slabulinke sa mi tam crta. skus este zajtra rano a posli foto.
@nellynnnka neviem su zvláštne aj mne ukazovalo slabé plus a nič to nebolo 😒 najlepšie u mňa dr max
@nellynnnka vcera foto testiku, vidim jemne + a myslim, ze je to tam...Drzim palceky, nech silnie...Skus aj palickovy, ale az tak za 2-3 dni, mozno Ti ukaze uz silne //
@nellynnnka zijes v zahranici?...Ja som mala objednane z ebay-u tieto testy...a nikdy neduchovali...David pregnancy test...ak ich teda zozenies tam, kde byvas cez ebay...dosli tusim do 2-3 dni od objednania 🙂
@sonulienka13 vidim jemnuckeho mini dusika, skus testovat zas o 2 dni a hod sem potom fotecku...Drzim silno palceky 😉
Ahojte zienky. Idem si po radu. Ms mi skoncila pred tyzdnom. No stale ma pobolievaju prsia a obcas mi je na vracanie. Myslite ze ma zmysel si robit test? Ms bola silna ako vzdy. Alebo to je psychicke, ze tak velmi by som chcela?
@nellynnnka moja ... to je normalne ze hladas dusikou na teste tak skoro neboj sa neni si sama aj ja som nedzi ne patrila.... uplne ta chapem .... 🙂 vies co je najkrajsie na tom testovani ze ked to bude ten pravy a ukaze sa ciarka tak ti bude silnet den co den..... ja ti odporucam racej ie palickove a clearblue racej od 10 dpo skor nie naozaj to nema zmysel aj ked viem ze sa to neda 🙂 pokial dobre ratam dnes si 10dpo hm niekedy ranny moc ukaze slabsie ako poobede ... viem podla seba...
@monikalex Ahoj. Myslim si, ze to bude skor v tvojej psychike. Ze sa na to moc upinas (ako kazda z nas, ktora tuzi po babatku). Ale pre pokoj svojej dusicky si kludne mozes spravit testik. Najhorsie, co sa moze stat je, ze bude negativny. Drzim palce, nech sa vam cim skor zadari 😉
@luta13 dakujem skusim ich pohladat ;)
@luta13 dnes som skusala palickovy a bol negativny :(
No nestracam nadej ..
Menstruacia mi meska 2. dni a som len 10DPO Ale trosku sklamana som :(
Presne tak mas pravdu ... dnes som 10DPO
Robila som
Si rano test .. palickovy a bol negativny ... bud je este skoro .. alebo nic z toho nebude :( @zuzannaaa
@mimusa1997 to je v pohode ja som mala vascie 😊 a teraz vyzeram ako keby to boli dvojky ☺
@mimusa1997 to si iba 6tt? :D ja tiez ale z daleka nemam take brusko:D
@dievca92 ahoj. Nejako som nepostrehla, bola si u lekara?

@mimuska18 Ja tam tiež niečo vidím