icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

danielina30
1. nov 2017

@mimuska18 Ja tam tiež niečo vidím

sara92
1. nov 2017

@lela123 Robila a bol negatívny..a dnes prišla ms..nuž aspoň sa neomeškala 🙂..verím,že tento mesiac je náš 🙂 🙂 Pekné tehulkovanie prajem 🙂

kacenaaa
1. nov 2017

Ahojte zas som tu a chcem sa niečo opýtať 😉 som 9tt a zbadala som žily po bokoch bruška na prsiach nie je to v pohode stretli ste sa niektorá s tým????? 😒😘

sonulienka13
1. nov 2017

Ahooojte.Co poviete?? Ci? V skutočnosti tam nieco je.

kacenaaa
1. nov 2017

@sonulienka13 ja ti iba poradím podsiet baterkou keď bude farbivo je to tam 🙂 keď nič je to kanálik

janamexico
1. nov 2017

@sonulienka13 je mi to luto ale ja tam nic nevidim mozno nazivo je tam nieco ale na fotke nic 😔

lela123
1. nov 2017

@sara92 ďakujem a držím palce

lulila098
1. nov 2017

@kacenaaa ahoj. Je to normálne ja som síce už 33tt ale mam to aj ja to isté samé žilky

enusamt
1. nov 2017

@kacenaaa zvacsuje sa ti objem krvi 😉

nellynnnka
1. nov 2017

@kacenaaa
Preco ??
Mne sa zda ze to plusko robia stale ..

lulila098
1. nov 2017

@nellynnnka tak si kúp zajtra druhý test

pisulka27
1. nov 2017

@sonulienka13 daco veeelmi slabulinke sa mi tam crta. skus este zajtra rano a posli foto.

kacenaaa
1. nov 2017

@nellynnnka neviem su zvláštne aj mne ukazovalo slabé plus a nič to nebolo 😒 najlepšie u mňa dr max

luta13
2. nov 2017

@nellynnnka vcera foto testiku, vidim jemne + a myslim, ze je to tam...Drzim palceky, nech silnie...Skus aj palickovy, ale az tak za 2-3 dni, mozno Ti ukaze uz silne //

luta13
2. nov 2017

@nellynnnka zijes v zahranici?...Ja som mala objednane z ebay-u tieto testy...a nikdy neduchovali...David pregnancy test...ak ich teda zozenies tam, kde byvas cez ebay...dosli tusim do 2-3 dni od objednania 🙂

luta13
2. nov 2017

@mimuska18 jednoznacne vidim //, testuj zas o 2 dni...Velmi drzim palceky, nech // tmavnu 🙂...SKus Lady max testik...

luta13
2. nov 2017

@sara92 je mi luto, ze MS prisla, no ako pises, "tento mesiac je vas"...Tak aj ja Ti prajem, nech mesiac November je pre Teba pozehnanim a Ty sa nam coskoro budes chvalit silnejucimi //...Boh Ta zehnaj 🙏😘

luta13
2. nov 2017

@sonulienka13 vidim jemnuckeho mini dusika, skus testovat zas o 2 dni a hod sem potom fotecku...Drzim silno palceky 😉

monikalex
2. nov 2017

Ahojte zienky. Idem si po radu. Ms mi skoncila pred tyzdnom. No stale ma pobolievaju prsia a obcas mi je na vracanie. Myslite ze ma zmysel si robit test? Ms bola silna ako vzdy. Alebo to je psychicke, ze tak velmi by som chcela?

zuzannaaa
2. nov 2017

@nellynnnka moja ... to je normalne ze hladas dusikou na teste tak skoro neboj sa neni si sama aj ja som nedzi ne patrila.... uplne ta chapem .... 🙂 vies co je najkrajsie na tom testovani ze ked to bude ten pravy a ukaze sa ciarka tak ti bude silnet den co den..... ja ti odporucam racej ie palickove a clearblue racej od 10 dpo skor nie naozaj to nema zmysel aj ked viem ze sa to neda 🙂 pokial dobre ratam dnes si 10dpo hm niekedy ranny moc ukaze slabsie ako poobede ... viem podla seba...

ejuska2586
2. nov 2017

@monikalex Ahoj. Myslim si, ze to bude skor v tvojej psychike. Ze sa na to moc upinas (ako kazda z nas, ktora tuzi po babatku). Ale pre pokoj svojej dusicky si kludne mozes spravit testik. Najhorsie, co sa moze stat je, ze bude negativny. Drzim palce, nech sa vam cim skor zadari 😉

enusamt
2. nov 2017

@blonder ahoj.. tak ako? 🙂

nellynnnka
2. nov 2017

@luta13 dakujem skusim ich pohladat ;)

nellynnnka
2. nov 2017

@luta13 dnes som skusala palickovy a bol negativny :(
No nestracam nadej ..
Menstruacia mi meska 2. dni a som len 10DPO Ale trosku sklamana som :(

nellynnnka
2. nov 2017

Presne tak mas pravdu ... dnes som 10DPO
Robila som
Si rano test .. palickovy a bol negativny ... bud je este skoro .. alebo nic z toho nebude :( @zuzannaaa

mimusa1997
2. nov 2017

Kočky dnes som presne 6. tt a neprejedám sa :D bruško už vykuka riadne :D

janamexico
2. nov 2017

@mimusa1997 to je v pohode ja som mala vascie 😊 a teraz vyzeram ako keby to boli dvojky ☺

dievca92
2. nov 2017

@mimusa1997 to si iba 6tt? :D ja tiez ale z daleka nemam take brusko:D

natalia137
Odpoveď bola odstránená
simonkazga
2. nov 2017

@dievca92 ahoj. Nejako som nepostrehla, bola si u lekara?