icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
5. nov 2017

@monikalex 2.11. si pisala, ze si mala na teste slabeho ducha...Hod sem foto, pripadne testuj este dnes rano, ci zosilnel, potom hod obe fotky sem...Drzim palceky 😉

luta13
5. nov 2017

@leonie28 foto z 3.11. - vidim dusika...Drzim palceky, aby tmavol 🙂

luta13
5. nov 2017

@nellynnnka na Tvojom testiku vidim dusika...Drzim palceky, aby silnel 😉

luta13
5. nov 2017

@hennyinnsbruck foto z 3.11. vidim ducha druhej ciarky...Drzim palceky, aby silnel 😉

luta13
5. nov 2017

@sxx6615mx Drzim palceky na ranny testik, nech si najdes vytuzene // 😉

luta13
5. nov 2017

@suldenka krasne //...Gratulujem a uzivaj tehulkovanie...Pripadne nam daj vediet, ako si dopadla na prvej poradni 😉

laydy7777
5. nov 2017

@zuzicka256 ahoj. Ja si myslim ze to bude to iste len dojtor uz bude vidiet ci sa dietatko dobre vyvija.rucicky.nozicky a tak .teda ak sa myslim opravte ma lebo aj ja som prvy krat tehu a v stredu idem na take vacsie vysetrenie a uz by malo bit srdiecko. Velmi sa tesim na to.

nivea777
5. nov 2017

@nellynnnka no ja neviem akú dlhú LF mavas ale pri rozmadzi LF 12-16dni by MS mala prísť 4.11-8.11..kedze si 13dpo tak na teste by si už mala mať viditeľne čiarky..keď len slabé ale viditeľne

suldenka
5. nov 2017

@luta13 jasné dám vedieť a ďakujem🙂

hennyinnsbruck
5. nov 2017

@luta13
@kacenaaa
Tak sa klepem . Po 2min ruzove.druhy ranny moc po 2kavach.rano robim z prveho. Neda sa to odfotit dobre.

hennyinnsbruck
5. nov 2017
kristina6014
5. nov 2017

@hennyinnsbruck vidím 🙂

erickatt
5. nov 2017
hennyinnsbruck
5. nov 2017

@erickatt tak som mimo, minuly rok odislo babo s ms,beriem duphaston od 3dpo,ak zajtra bude silnejsi volam lekarke ci mam zvysit davku.nechcem este raz aby odislo. .

kudusko
5. nov 2017

@hennyinnsbruck sa ťa z teba poseriem suuuupppeer viem že si tu dlho dlhšie hádam ako ja veľmi ti to prajem a teším sa na tvoje koľajnicky 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍🙏👶🤰

butterfly333
5. nov 2017

@hennyinnsbruck držím palčeky nech silneju.

hennyinnsbruck
5. nov 2017

@kudusko ďakujem si milá😙😙😙dúfam budú. . Mám nového partnera , sme sa rozhodli ze je čas na bábo , a tak to vyzerá že sa na prvý krát podarilo😍😍😍😍 este sa nechcem veľmi tešiť, až keď bude silniet test 😍😍😍😍

mimiqa
5. nov 2017

😘

mimiqa
5. nov 2017

@hennyinnsbruck jeee taammm daco....nooo krasne tehulkovanie prajem 👶

rebeka211
5. nov 2017

@hennyinnsbruck Vidim pekne ruzoveho dusika. 😍
Kedy ne(ocakavas) mrchu?

hennyinnsbruck
5. nov 2017

@mimiqa
@rebeka211 mám cykly 32-36 o 3 dní som 32dc . 11-12 dpo.
Hadam to klapne a vsetko pojde ako ma. . .
Od 3 dpo ma prsia bolia ale isto koli duphastonu. Ale 2 dni su tie moje lentilky ako balony😂😂a boliaa ale ako . .😂😂😂

mimiqa
5. nov 2017

@hennyinnsbruck to je len dobre znamenie ze bolia...vydrz dva tri dni urob test a az o mesiac by som sla k lekarovi nech je uz aj vidno...

hennyinnsbruck
5. nov 2017

Hovadina . . Zajtra som 32dc teraz pozeram. . A 11-12dpo

hennyinnsbruck
5. nov 2017

@mimiqa ak zajtra bude silnejsi hned z ranneho,volam lekarke. Dnes beriem poslednu tabl duphastonu. . Musim brat iste dalej neviem ale kolko. . Koli duphastonu by som potom ms mala dostat az v stvrtok=piatok

karmela
5. nov 2017

@hennyinnsbruck vidím na oboch aj bez úpravy tak nech pekne ciarocka silnie.Blahozelam 😊

hennyinnsbruck
5. nov 2017

@karmela ďakujem hádam bude😍😍😍

kudusko
5. nov 2017

@hennyinnsbruck tak toje ono aj ja som tak bola s bývalým a terajším sme si dávali pozor a tu mám synčeka 😃

mimiqa
5. nov 2017

@hennyinnsbruck uz len mysliet ze vsetko bude len a len dobre

hennyinnsbruck
5. nov 2017

@mimiqa
@kudusko dnes ma veľmi krize bolia😭😭😭neviem či z práce -čašníčka alebo možné tehu

kacenaaa
5. nov 2017

@hennyinnsbruck je to tam si tehula 🤰❤