Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hennyinnsbruck tyyyy moja teraz by som oddychovala ako robila casnicku...juujjjj.....nemozes mat volno ???
@hennyinnsbruck Na 12.dpo je to pekny dusik,tak len nech silnie,tfuj tfuj tfuj.Potom daj dalsie foto,ked budes testovat. 😉 Drzim palce,aby uz ta mrcha 9 mesiacov nedosla. ❤
@kacenaaahadam hej😍
@hennyinnsbruck aj z toho aj ztiho 😂😘😍
@mimiqa
@kudusko
@rebeka211 zajtra mám voľno. . Robím 6dní v týždni lebo kolega je chorý. Ja som taká blba. Robím digi a nechala som ho malo namoceny😭😭😭😭zle som navod citala. .ja blba.vypol sa, je v haji😭😭😭mozem zajtra kupit, a v utorok robit.-alebo zajtra poobedie.nejaky iny nasla, ukazalo takto, po uplnom vysuseni takmer prec. . Rovnaka znacka ako tycinkovy .
@hennyinnsbruck To nevadi,ved este si len pred ocakavanou mrchou a testovala si poobede kedy nemusi test zachytit nizke hcg.Ale skus ten test rozobrat a vybrat odtial ten pasik a tak nam ho nafot.Cez to sklicko to fotak nemusel zachytit.
Ha ha ta to je divny test😂😂😂😂uplne biely. . Ta vodorovna to je tiez nejaky klam😂😂😂ostavam pri palickovych😎
@hennyinnsbruck A inak,digi este nerob,podla mna je nan skoro.Digi urob,ked ti bude aspon 1den meskat. 😉
@kacenaaa
Ahoj. Vidím že si skúšala viacero testov a odporúčam digy test ten je najpresnejší. Lebo začali má asi 10-9 dni pobolievať prsia pred menštruáciou a u mna to vôbec nebýva a pred dvoma dňami som mala spomenie a teraz nič. Prsia stále bolia. A mám 3-2 dni pred menštruáciou. Neviem či mi test ukáže niečo či mám počkať. Lebo sa snažíme s mužom skoro rok a stále nič. Takze sa pýtam. Ďakujem 😉
@rebeka211
Nic na nom😂 nevadi. Vecer alebo rano palickovy.a digi😊teraz mam volno do 18tej lezim,tak zle som spala😭
@rebeka211
Mne minuly rok do obeda ukazalo pred ms. 1-2.
Ale pockam asi aspon do stredy s digi. Ak bude silniet palickovy ,tak potom urobim.drahy je u nas velmi.
@hennyinnsbruck Presne,rob radsej tie pruzkove.Mne pridu tiez lepsie ako tie do prudu mocu.
Zajtra rano by mal byt uz viditelnejsi.Ale skus hned z prveho ranneho mocu.
Ten digi moze niekomu ukazat skor a niekomu az neskor.Veru,nie je najlacnejsi,preto som ti napisala,ze je lepsie ho robit aspon ked meska 1 den.
To od teba mam tolko 💙? 🙂
@enusamt kazda znacka testu mi ukazuje inac podaktore duchov ..podaktore su uplne negativne ...
😡😡
Dakujem za odpoved
Ms stale neprisla a mne kazdy test ukazuje .. inac podaktore duchov podaktore su uplne negativne a to z ranneho mocu ... @luta13
@rebeka211 ja len like dávam😊 hej urobím hneď z ranného. Keď bude // silnejšie cigarety letia do koša😎😎vaječníky cítim poriadne teda. . 😣 ako som bola minulý rok tehotná okrem prs som nič necítila . .
@hennyinnsbruck to testuj rano...a daj si volno..pozeraj na seba....testuj o take dva tri dni....drzim palec
@hennyinnsbruck podla mna je to zacinajuce tehu 😉
Potom sa znova ohlas ako dopadol test.
@mimiqa dnes este od 18-21 do práce potom voľno juhu.zajtra musím ísť len lekárovi so psom inak ma čaká posteľ😍😍😍 robím potom od celý týždeň od 17-23tej. . U nás je fajn ze neni celý deň veľa ľudí. Večer tak 2-3hodiny. . Aspoň že tak.
@rebeka211 jasné😎
@hennyinnsbruck Fiiiha,aj tak mas pomerne dobru prac.dobu,ze tam nemusis trcat 12ky a viac
@hennyinnsbruck ak sa citis dobre tak potom joooo...noo setri sa..😅
@hennyinnsbruck obed si mozu zacat brat sami v kuchyni zakaznici 😂
@mimiqa 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@hennyinnsbruck treba ich naucit 😉 .
@mimiqa to by bolo😂😂😂😂 viem ze mi sibe,ale ked tomu neverim. Taky kontrolny. . Asi to ozaj bude tam.som zvedava na ten ranny aj ja bojim.. . Ja mam vela testov doma . . To je zle-😂😂😂
Dnes už nebudem testovať sľubujem až ráno.
@hennyinnsbruck piksne ma z teba...vykupila si v lekarni predpokladam testy 😂
@hennyinnsbruck najviac vidieť na prvom z hora ale aj na ostatných slabšie 😉 Skús učíte prvý ranný

@hennyinnsbruck a kríze budú bolieť aj bruško ako pri mrche ale to ktomu patrí 😉 potom to prestane