Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mimuska18 nieje zac zdrzim.palceky☺
@olylili je nadherny anjelik baculkaty...Pobozkaj ho prosim za mna na licko...Moj drobec mal uz 2 roky a vazi len 9,5kg, je stihlucky ako prutik...Genetika nepusti, zevraj aj jeho tatko bol taky stihlik (hovori svokra) 😉...Asi mas kvalitne mliecko a tak pekne pribera maly princ...Pozdravujem vas a uzivaj vsetko - leti to neskutocne rychlo 👶😘
@luta13 ten je krasny ❤️❤️❤️
@hennyinnsbruck fotky vsetkych testov su krasne, na kazdom vidim //, velmi Ti prajem, nech si dietatko vynosis stastne az do porodu a nech mas bezproblemove tehulkovanie...Myslim, ze vsetko je teraz o inom, ako bolo s prvym muzom a Boh vam to takto nastavil do osudu, ze mas noveho chlapa a zaroven babätko udomacnujuce sa v Tvojom lone...Tak to ma byt a aj ked mas strach, ver svojmu drobcekovi a mysli velmi pozitivne - to velmi vplyva na jeho vyvoj...Daj zas vediet, ked budes testovat a netestuj casto, lebo sa zblaznis...Kazde 2 dni je fajn 😉...Boh s vami obomi 🙏
@nellynnnka velmi Dakujem - je to moj maly anjelik vymodleny z Nebicka ❤
@trinka Ty moja "obdarena"!...Krasne si napisala svoj zazitok od Dr., veru musi to byt clovek s velkym "C"!!!...Testiky krasne // a ja Ti znova uz tretikrat drzim silno palceky a verim, ze "do tretice vsetko dobre" bude!...Musi byt, ine ani necakaj...Boh tentokrat stoji pri vas a verim, ze Hcg Ti bude krasne stupat tak, ako ma...Prajem Ti to zo srdiecka, pretoze si to zasluzis...Tvoj zazrak sa prave kona u Teba v lone...Verim tomu a drzim palce na dnesok 🙏❤
@luta13 krasny chlapcek 😍
@trinka kraaasne ciarky.Moooc ti drzim paste a myslim na teba nech je uz vsetko ako ma ♡
@luta13 ďakujem za povzbudenie!!! Si veľmi zlatá 😘😘😘dnes som netestovala, bojím sa. . Zajtra ráno skúsim. . Som pozitívne naladená, musí to vyjsť😘😘😘
@rebeka211 veru už len aby sme to dali do úspešného konca😍tie cigarety sú hrôza😢😢😢😢mám posledné 3, potom už kupit nechcem hádam to dám
@sara34valentina Dakujeeeem🙂
@olylili ahojte no vy krásne rastiete,fajny chlapina je 😍 Vládzeš ho nosiť moja? 😀 Máš posilňovanie,posielam pusinky drobcekovi.😘😘 ja sa už gulam uz ledva vládzem🙈 zajtra mám poradňu a v piatok nástup na MD..ešte neviem či bude sekcia či normálny pôrod,musia mi sledovať placentu či je Ok.

@olylili mas riadneho chlapa.moj 7mesačný ešte nema 8kg 😅