icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nivea777
6. nov 2017

@olylili mas riadneho chlapa.moj 7mesačný ešte nema 8kg 😅

olylili
6. nov 2017

@nivea777 aj lekárka pozerala na dvakrát sa ma pýtala či je len plne kojeny 😂

janamexico
6. nov 2017

@mimuska18 nieje zac zdrzim.palceky☺

luta13
6. nov 2017

@visnacka ahoj, na kamoskinom teste spred vyse tyzdna vidim zacinajucu druhu /, verim, ze najblizsi test budu krasne //...Hod nam sem potom zas foto 🙂...Drzim jej palceky 😉

luta13
6. nov 2017

@olylili je nadherny anjelik baculkaty...Pobozkaj ho prosim za mna na licko...Moj drobec mal uz 2 roky a vazi len 9,5kg, je stihlucky ako prutik...Genetika nepusti, zevraj aj jeho tatko bol taky stihlik (hovori svokra) 😉...Asi mas kvalitne mliecko a tak pekne pribera maly princ...Pozdravujem vas a uzivaj vsetko - leti to neskutocne rychlo 👶😘

luta13
7. nov 2017

@olylili moj drobcek malicky ❤

nellynnnka
7. nov 2017

@luta13 ten je krasny ❤️❤️❤️

luta13
7. nov 2017

@hennyinnsbruck fotky vsetkych testov su krasne, na kazdom vidim //, velmi Ti prajem, nech si dietatko vynosis stastne az do porodu a nech mas bezproblemove tehulkovanie...Myslim, ze vsetko je teraz o inom, ako bolo s prvym muzom a Boh vam to takto nastavil do osudu, ze mas noveho chlapa a zaroven babätko udomacnujuce sa v Tvojom lone...Tak to ma byt a aj ked mas strach, ver svojmu drobcekovi a mysli velmi pozitivne - to velmi vplyva na jeho vyvoj...Daj zas vediet, ked budes testovat a netestuj casto, lebo sa zblaznis...Kazde 2 dni je fajn 😉...Boh s vami obomi 🙏

luta13
7. nov 2017

@nellynnnka velmi Dakujem - je to moj maly anjelik vymodleny z Nebicka ❤

luta13
7. nov 2017

@trinka Ty moja "obdarena"!...Krasne si napisala svoj zazitok od Dr., veru musi to byt clovek s velkym "C"!!!...Testiky krasne // a ja Ti znova uz tretikrat drzim silno palceky a verim, ze "do tretice vsetko dobre" bude!...Musi byt, ine ani necakaj...Boh tentokrat stoji pri vas a verim, ze Hcg Ti bude krasne stupat tak, ako ma...Prajem Ti to zo srdiecka, pretoze si to zasluzis...Tvoj zazrak sa prave kona u Teba v lone...Verim tomu a drzim palce na dnesok 🙏❤

luta13
7. nov 2017

@reyka prvy test vyteceny - divny, no na druhom sa mi nieco mari...Mozno tam ozaj daco bude, alebo mam vidiny...Skus testovat za 2 dni zas...Drzim palceky...Hod potom foto sem 😉

luta13
7. nov 2017

@mimuska18 vidim dusika...Testuj za 2 dni zas...Velmi Ti drzim palceky 😀😘

trinka
7. nov 2017

@luta13 Joj moja, ty to vieš vždy tak krásne napísať! ❤️ Uvidíme čo bude teda ďalej... 🙏🏻

luta13
7. nov 2017

@trinka jednoznacne myslim na vas a drzim päste 😘

trinka
7. nov 2017

@luta13 ďakujeme krásne !!! 😘😘😘

luta13
7. nov 2017

@trinka utekaj uz spat, teraz to Tvoje telo potrebuje ako sol 😉...Dobru noc 🌜😘

trinka
7. nov 2017

@luta13 rada by som ale tak ma pichá v bruchu že sa nedá 🙄

luta13
7. nov 2017

@trinka casom zaspis, snad Ti to prejde - to drobcek sa do Teba zavrtava riadne, preto Ta picha...Drzim palce 😉🙏

trinka
7. nov 2017

Baby prikladám ranný test... poobede mám volať ohľadom hcg, tak na mna myslite, nech je pozitívne 🙏🏻

danielina30
7. nov 2017

@luta13 krasny chlapcek 😍

martinkamm
7. nov 2017

@trinka kraaasne ciarky.Moooc ti drzim paste a myslim na teba nech je uz vsetko ako ma ♡

hennyinnsbruck
7. nov 2017

@luta13 ďakujem za povzbudenie!!! Si veľmi zlatá 😘😘😘dnes som netestovala, bojím sa. . Zajtra ráno skúsim. . Som pozitívne naladená, musí to vyjsť😘😘😘

hennyinnsbruck
7. nov 2017

@rebeka211 veru už len aby sme to dali do úspešného konca😍tie cigarety sú hrôza😢😢😢😢mám posledné 3, potom už kupit nechcem hádam to dám

melindusinka
7. nov 2017

@sara34valentina Dakujeeeem🙂

karmela
7. nov 2017

@olylili ahojte no vy krásne rastiete,fajny chlapina je 😍 Vládzeš ho nosiť moja? 😀 Máš posilňovanie,posielam pusinky drobcekovi.😘😘 ja sa už gulam uz ledva vládzem🙈 zajtra mám poradňu a v piatok nástup na MD..ešte neviem či bude sekcia či normálny pôrod,musia mi sledovať placentu či je Ok.

karmela
7. nov 2017

@luta13 veľký chlap s malými papuckami 😀😘😘😘😘

veja232
7. nov 2017

@trinka silno držím palce 🙏

olylili
7. nov 2017

@luta13 kraaaaasny je aký blondiacik 😊❤

olylili
7. nov 2017

@karmela vieš čo ešte dobre že sa už ukludnil a nechce sa vláčiť po rukách 😊 som rada že je všetko ok to už budes aj o chvíľu do nemocnici na poradne chodiť nie? Tak sa pekne držkajte dievčatá už sa teším 😘

reyka
7. nov 2017

Asi nič no 😔 25 DC...nič tam nevidím, mám pravdu že? Asi nakoniec MS príde, po duphastone čakám behom par dni...😖