Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sabinka277 presne tak dr Ti povie na com si 🙂 drzim palce
@hennyinnsbruck Ahoj. Ked casto potracas, tak by bolo treba spravit hematologiu, endokrinologiu, genetiku a imunitu. Tie casto sposobuju potraty. Ale drzim palce, aby si to nepotrebovala a v klude tehulkovala az do uspesneho porodu...
Takze toto je moj drobcek. Dnes ma doktor pochvalil ze je krasne velky a srdiecko ked som videla ako bije neuveritelny pocit som pocitila.stastie.radost proste krasa.povedal ze mam vsetko v poriadku a na kontrolu az o mesiac.tak to bude aka fazulka uz. Tesiiim sa velmi. Prajem to vsetkym snazilkam tu. Viem co to je cakat na tieto pocity.3 roky som bola zufala a predsa som sa dockala. 😘
gratulujeeem!🙂 a krasne tehulkovanie prajem 🤰
@karmela mas nadherne brusko 😊😊😊 že "sirokoplosna" 😁😁 si ma pobavila ale ja sa citim rovnako, najlepsie je aj tak,ked mam nejake obtiahnute tricko a sedim pred inymi ludmi, ktori cumia na brucho a mala sa vtedy zacne hybat a moje brucho natriasat 😁 Citim sa ako vo votrelcovi 🤰🤰😁
Skorocel v tehu môžem teraz neviete 🙂 veľa kašlem a lekárka obvodná na mňa tiež kašle ani sa na mňa nepozrela že si mám kúpiť niečo v lekárni ☹
Každopádne uvidím o pol 5 tam mám byť mám ísť aj tak??? :( Čo mám robiť tak sa bojím aj keď viem že už je asi koniec
@sabinka277 ku akemu mas ist mudr?myslim gyndos alevo hematolog?
@ivusik1111 čiarka

@dlucy už nebudem dnes skúšať o pol 5 mám lekára tak uvidím a dám vedieť čo a ako...nechcem sa už ani stresovať ani rozmýšľať nad ničím...len budem veriť že bude všetko tak ako chcem.m.