icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sabinka277
8. nov 2017

@dlucy už nebudem dnes skúšať o pol 5 mám lekára tak uvidím a dám vedieť čo a ako...nechcem sa už ani stresovať ani rozmýšľať nad ničím...len budem veriť že bude všetko tak ako chcem.m.

dlucy
8. nov 2017

@sabinka277 presne tak dr Ti povie na com si 🙂 drzim palce

ejuska2586
8. nov 2017

@hennyinnsbruck Ahoj. Ked casto potracas, tak by bolo treba spravit hematologiu, endokrinologiu, genetiku a imunitu. Tie casto sposobuju potraty. Ale drzim palce, aby si to nepotrebovala a v klude tehulkovala az do uspesneho porodu...

laydy7777
8. nov 2017

Takze toto je moj drobcek. Dnes ma doktor pochvalil ze je krasne velky a srdiecko ked som videla ako bije neuveritelny pocit som pocitila.stastie.radost proste krasa.povedal ze mam vsetko v poriadku a na kontrolu az o mesiac.tak to bude aka fazulka uz. Tesiiim sa velmi. Prajem to vsetkym snazilkam tu. Viem co to je cakat na tieto pocity.3 roky som bola zufala a predsa som sa dockala. 😘

milasik10
8. nov 2017

@laydy7777 gratulujem, prasne si pamatam na ten skvely pocit... bolo to len pred nedavnom a o chvilu rodim. Uzivaj si to lebo tak strasne to leti,ze sa ani nenazdas a budes odratavat dni do porodu🤰😊 vela zdravicka obom 👍

sophinka17
8. nov 2017

gratulujeeem!🙂 a krasne tehulkovanie prajem 🤰

milasik10
8. nov 2017

@karmela mas nadherne brusko 😊😊😊 že "sirokoplosna" 😁😁 si ma pobavila ale ja sa citim rovnako, najlepsie je aj tak,ked mam nejake obtiahnute tricko a sedim pred inymi ludmi, ktori cumia na brucho a mala sa vtedy zacne hybat a moje brucho natriasat 😁 Citim sa ako vo votrelcovi 🤰🤰😁

milasik10
8. nov 2017

@reyka ahoj, pozeram na tvoj test, ja som si pocas mojho testovania robila asi rovnaky a skus pozriet na moj, aspon budes vediet kde by mala byt ciarka. To je z cyklu kedy som otehotnela. Drzim palce 🙂

ivka266
8. nov 2017

Dnes som si skúsila spraviť iný test,stále tam je slabucka čiarka,či? Nepriesvita náhodou len,? Už sama neviem 😂

laydy7777
8. nov 2017

@milasik10 dakujem krasne. Aj tebe a drobcovi vela zdravicka a nech to mas uz cim skor za sebou a drobceka doma pri sebe drzim👍

milasik10
8. nov 2017

@laydy7777 Ďakujem🙂 na začiatku sa mi to zdalo ako večnosť ale fakt to ubehlo ... drž sa 😘

ivka266
8. nov 2017

@milasik10 myslíš ,že aj môj je rovnaký ako si ty mala? 😊

ivka266
8. nov 2017

@milasik10 neviem čo to za fotku dalo pridávam ešte raz 🙂

kacenaaa
8. nov 2017

Skorocel v tehu môžem teraz neviete 🙂 veľa kašlem a lekárka obvodná na mňa tiež kašle ani sa na mňa nepozrela že si mám kúpiť niečo v lekárni ☹

milasik10
8. nov 2017

@ivka266 nepamatam si uz aka znacka to bola ale podla foto vyzera,ze su rovnake... a aj rovnako pozitivne 👍😉 gratulujem

lea43
8. nov 2017

Zienky povedzte mi, ze to je to co si myslim a ze je to dost vidiet..🙂

olylili
8. nov 2017

@luta13 je to také rozliate ale niečo sa črtá

saminko1
8. nov 2017

@lea43 jrasna druha ciarka ...gratulujeem 🙂

olylili
8. nov 2017

@karmela dakujeeem 😊 jeeeej krásne bruško neboj verím že vydržíte veď už je to len chvíľa držím silno prsty 😊😘

ellly
8. nov 2017

@kacenaaa ano skorocel mozes

biba12
8. nov 2017

@kacenaaa skorocel neviem, ale sú homeopatické kvapky proti kaslu myslím Stodal a to môžeš a mne pekne pomáhal. Potom cesnak večer strúčik, klasika čaj s medom a tie cibuľove čaje tiež určite...

olylili
8. nov 2017

@kacenaaa lekár ti dovolil sexovať teraz na začiatku aj keď máš spinenie??? Ja osobne by som to odložila bála by som sa

ivka266
8. nov 2017

@milasik10 som zvedavá ,ešte pár dní počkám a pôjdem za doktorom ,ďakujem 😊😊

sabinka277
8. nov 2017

@luta13 @pisulka27 no ani som sa tam ešte nedostala a vyzerá že je koniec...trošku krvácanie s hnedou prímesou... :( Raz a odvtedy nič... :(

sabinka277
8. nov 2017
sabinka277
8. nov 2017

Každopádne uvidím o pol 5 tam mám byť mám ísť aj tak??? :( Čo mám robiť tak sa bojím aj keď viem že už je asi koniec

lea43
8. nov 2017

@sabinka277 ku akemu mas ist mudr?myslim gyndos alevo hematolog?

ivusik1111
8. nov 2017

Takze baby som tu opäť ... neviem co si mám myslieť o tých testoch :( včera som si robila test lady max a teraz ze ho idem vyhodiť a aha ... je to iba kanáik alebo // slabá čiarka :( poraďte

ivusik1111
8. nov 2017

Este jedna foto

erickatt
8. nov 2017

@ivusik1111 čiarka