Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili aj ja sa bojím to je jasne keď to špinenie trvá len pár hodín a je slabe... Lekár povedal ze sa to môže stať beriem duphaston a neviem z čoho to je nabudúci tižden idem už na kontrolu tak mu to poviem 🙂 on sám povedal ze ak je to len hnedé špinenie tak ze to nic nie je vážne a ani ma nič nebolí
@sabinka277 nechcem ta strasit, ale dobre znamenie to asi neni :( ale pockaj si uz na to co ti povie doktor. mozno ti predpise nejake lieky a bude sa to dat udrzat. drzim moc palce, daj potom vediet!
@pisulka27 už tu sedím ale nebude to dobre už krvácam viac tak asi došli kramy...a preco ukazal test neviem..
@kacenaaa ja by som akekolvek spinenie, ci uz jednorazove, alebo opakujuce sa vzdy konzultovala so svojim Dr., telefonicky urcite a ak by povedal, nech pridem, isla by som bez vahania...Radsej viackrat zbytocne kontrola, ako aby sa daco nahodou stalo s drobcekom...Drzim palceky, nech Ti to spinenie uz uplne prestane a babätko nech je pocas celeho tehu v poriadku 😀
@ivusik1111 myslim, ze su to //, zatial slabsie, no kanalik to nebude si myslim...Trosku som upravila kontrast a jas...No testuj zas za 2 dni tymto istym typom testu, nech vidiet rozdiel...Drzim palceky a hod potom fotecku 😉
@sabinka277 ako dopadla nakoniec kontrola?...Bral Ti krv na zistenie Hcg, ci?...Krvacas este, ci bol to len plany poplach?...Daj nam tu vediet, nech vieme, na com si 🙂

@lea43 gynekológ...