icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sabinka277
8. nov 2017

@lea43 gynekológ...

kacenaaa
8. nov 2017

@olylili keď to špinenie nemám často a nič také mi nieje tak som nevidela dôvod aby sme nemohli 😒

olylili
8. nov 2017

@kacenaaa tak mne lekár povedal že aj pri malom spineni sex zakázaný pri dievčatách v pohode tam nebolo žiadne spinenie nič no teraz pri malom áno tak sme začali až v 19tt a každé spinenie som konzultovala s lekárom neviem toto tehu som bola prehnane bojazliva

kacenaaa
8. nov 2017

@olylili aj ja sa bojím to je jasne keď to špinenie trvá len pár hodín a je slabe... Lekár povedal ze sa to môže stať beriem duphaston a neviem z čoho to je nabudúci tižden idem už na kontrolu tak mu to poviem 🙂 on sám povedal ze ak je to len hnedé špinenie tak ze to nic nie je vážne a ani ma nič nebolí

nivea777
8. nov 2017

@kacenaaa ja som mala hnedé spinenie a bolo to vážne.. ja byt tebou tak necakam na poradnu

karmela
8. nov 2017

@milasik10 ty máš zlate pekne bruško a si tenucka čo by som ja dala zato..možno sa stretneme v nemocnici 😉 Ja budem volať16 alebo 20 objednať sa na poradňu tam.

karmela
8. nov 2017

@olylili moja verím že vydržíme a najskôr poradíme v 38tt nech zatiaľ priberá a rastie babulka

karmela
8. nov 2017

@ivka266 podľa mna pekne pozitívny test značka top test ja som začínala tiež ešte slabšou čiarkou a o chvíľku rodím 😍Držím palce nech je všetko Ok

pisulka27
8. nov 2017

@laydy7777 jupiii, kolko ma drobec milimetrov? 🙂 tesim sa s tebou

pisulka27
8. nov 2017

@sabinka277 nechcem ta strasit, ale dobre znamenie to asi neni :( ale pockaj si uz na to co ti povie doktor. mozno ti predpise nejake lieky a bude sa to dat udrzat. drzim moc palce, daj potom vediet!

milasik10
8. nov 2017

@karmela nooo, to by bolo super🙂 ja idem buducu stredu (15.11.) na poslednu poradnu k mojmu lekarovi a potom sa objednam do Sace... neviem od ktoreho tyzdna sa tam chodi

laydy7777
8. nov 2017

@pisulka27 dakujem 8,4mm ma, ale na tom obrazku vyzeral tak krasne velko 🙂a to srdiečko niečo nadherne , tesim sa na kazde vysetrenie ale vzdy idem aj so strachom aby bolo všetko v poriadku.

pisulka27
8. nov 2017

@laydy7777 tak ten strach tam vzdy bude. ja som objednana az na 24.11, neskutocne sa ten cas vlecie.

karmela
8. nov 2017

@milasik10 moja v prebiehajúcom 36tt sa tam treba objednať ja som bola dnes posledný krát u svojej..v piatok začínam 35tt ty si tiež ako ja takze budúci týždeň môžeš volať do nemocnice 😉

ivka266
8. nov 2017

@karmela tak to sa teším potom, na týždeň pôjdem za doktorom teda 🙂 ďakujem krásne ,aj ja tebe držím palce pri pôrode a nech si ty aj bábo v maximálnom poriadku 😊👶😘

karmela
8. nov 2017

@ivka266 ďakujeme a vy pekne v zdraví tehulkujte 😉😊

laydy7777
8. nov 2017

@pisulka27 aj mne sa to vlieklo a to som cakala 2 tyždne, a teraz idem až 13.12. dovtedy to bude dlhá doba,pokiaľ uvidím drobca zase a aký bude už veliký joj. v brušku nech rastie a keď sa narodí nech je stále krásne vonavučke babätko 👶

reyka
8. nov 2017

@milasik10 ďakujem ti za pomoooc 🙂 počuj @luta13 aj ty vidíš tu čiarku tam kde mala milasik?

Kurnajs ja toľko chodím cikat že som nevedela vydržať viac Tak neviem kedy mám spraviť test

sabinka277
8. nov 2017

@pisulka27 už tu sedím ale nebude to dobre už krvácam viac tak asi došli kramy...a preco ukazal test neviem..

olylili
8. nov 2017

@kacenaaa ja som mala hnedé a nebolo to len tak všetko stále v poriadku a nakoniec sa zistilo že sa mi odlupovalo plodove vajce takže keby som sa nešetrila potratila by som

olylili
8. nov 2017

@karmela ja som tiež mala v 38tt lebo panva by už nevydržala už som nemohla chodiť

luta13
8. nov 2017

@karmela si nadherna "sirokoplosna" tehulka, pohladkaj princeznicku za mna 😘 ...Velmi sa Ti to brusko hodi, no myslim, ze trosku Ti kleslo, ci mylim sa?...Uzivaj este posledne tt., rychlo Ti utecu a budes mat coskoro v naruci svoju vysnivanu babiku krasnu 😀

luta13
8. nov 2017

@kacenaaa ja by som akekolvek spinenie, ci uz jednorazove, alebo opakujuce sa vzdy konzultovala so svojim Dr., telefonicky urcite a ak by povedal, nech pridem, isla by som bez vahania...Radsej viackrat zbytocne kontrola, ako aby sa daco nahodou stalo s drobcekom...Drzim palceky, nech Ti to spinenie uz uplne prestane a babätko nech je pocas celeho tehu v poriadku 😀

luta13
8. nov 2017

@laydy7777 krasna fazulka a super spravicka z kontroly, tesim sa s Tebou...Prajem pekny vecer a uzivaj vsetko 😉

luta13
8. nov 2017

@milasik10 teraz mas krasnu postavicku a brusenko este krajsie...Veru utieklo Ti to velmi rychlo, uzivaj este posledne tt...Verim, ze sa uz nevies dockat na drobceka...Pohladkaj za mna brusenko a krasny vecer vam prajem obom 😘

luta13
8. nov 2017

@ivka266 na Tvojom testiku vidim slabucku ruzovu druhu /...Testuj zas za 2 dni, verim, ze bude ovela silnejsia...Potichucky vopred gratulujem 😉

luta13
8. nov 2017

@lea43 ano, je to to, co si myslis a je to aj dost vidiet...Gratulujem, krasne //...Uzivaj zdrave tehulkovanie 😀

luta13
8. nov 2017

@ivusik1111 myslim, ze su to //, zatial slabsie, no kanalik to nebude si myslim...Trosku som upravila kontrast a jas...No testuj zas za 2 dni tymto istym typom testu, nech vidiet rozdiel...Drzim palceky a hod potom fotecku 😉

luta13
8. nov 2017

@sabinka277 ako dopadla nakoniec kontrola?...Bral Ti krv na zistenie Hcg, ci?...Krvacas este, ci bol to len plany poplach?...Daj nam tu vediet, nech vieme, na com si 🙂

karmela
8. nov 2017

@luta13 veru môj má vola že som jeho predvianočna guľa 😀 Áno mala sa usalašila nižšie robí mi to už problém pri chôdzi,lebo to až boli..ďakujem poklad

@olylili moja ale ty si mala čo nosiť svojho valibuka krásneho a ty taká tenucka..Uvidíme čo povie na poradni v nemocke ale verím že vydržíme