Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@1valeria1 Tak ako? doraziila? testy ako? tých duchov som mala aj ja na kažfdom jednom. ale už mi pekne tmavnú 😉 čakám čakám na teba a tvoje //. 😉
baby nedá mi to .. ale chcem sa podeliť.. takto to vyzerá aktuálne. vrchný =večerný 9.10, stredný 10.10= ranný, spodný 10.10. obed .. mne tie ranné vždy výjdu naprd.. ako je to možné že kadžý ranný mám taký nijaký a počas dňa pomaly že aj slepý vidí // 😀 Zatiaľ som len 12 DPO 😀 mrcha má prísť v pondelok 13.10 😉
@1valeria1 jeej dakujem dievcata nechcela som sa zbytocne nadchynat
@suldenka Ktorý DPO si testovala? Krásne // Gratulujem 😉 🙂
@tinushka13 ahojky,zlata si 🙂 dakujem ze mi doprajes 🙂 ale mrcha nikde a testik z vecera negativny......:| takze sama neviem....prsia trosku citlive tak myslim ze sa len mrcha zblbla.....naaaadherne mas ciarocky....🙂 nevadi ze je trosku bledsi rano a obed tmavsi....podstatne je ze tam je 😉 😉 🙂
@tinushka13 ahoj dakujem testovala som 4 dni po meskani konecne nam to vyslo🙂
@tinushka13 tak kuk vecerny, trosku smutim :-/
@1valeria1 juuj veru nevidím tam nič.. ale tak hádam naživo vyzerá inak ..lepšie 🙂 jasné že doprajem, veď sme na tom všetky rovnako.. túžime po tom istom 😉 Ak by sa čokoľvek zmenilo daj samozrejme vedieť.. a keĎ najdeš // tak určite mi daj vedieť. budem netrpezlivo očakávať infošky 😉
@tinushka13 no ani ja tam veru nic nevidim 😀 to je pohode 🙂 duusikov hladat ani nebudem....🙂 dakujeeem urcite dam vediet ak bude nieco nove 🙂 3 cyklus prisla po duphastone nacas na 3den ale stale mi moze prist do 10 dni az potom to mam riesit s dr....tak som este v termine 😀
@tinushka13 sem-tam obzriem tvoje testiky a mam sa s coho tesit ze vam to vyslo 🙂
@1valeria1 volala som Dr. že kedy si mám zajednať termín cca.. že najskôr tak 2 týždne po mrche.. tú mám dostať v pondelok.. takže mám ešte kopec dní.. ach jaj dovtedy aj porodim 😀 😀 premýšľam, že pôjdem tak 8-9tt a už bude aj čosi vidieť. Neviem či vydržím dovtedy. Ale môj Dr neberie krv on robí už rovno UTZ. ja by som chcela aj krv.. len aby sa vylúčilo/potvrdilo mnohopočetné tehu. Keď že mám predispozíciu 😀 😀 😀 😀 to bude teda gól 😅
@tinushka13 anooo zeby boli fazulky dveee 🙂 to by bolo 😀 nooo ved to on ti povie hned na sone ci su dve 🙂 ani moj neberie krvicku na zistenie tiez hned sono......ja som menila dr...ten predtym ma objednal na prve sono az v 10tt aby to bolo iste 🙂 ajaaaj to mas casu este 2 tyzdne 🙂 to rychlo ujde...a na prve sono nezabudnes 🙂.... a ako nevolnosti sa dostavili ?
@1valeria1 necítim nič. jediné čo mám sú závrate. veľmi sa mi krúti hlava tak ako pri prvom tehu. Ani šoférovať neviem poriadne. je to nepríjemné. dnes som sa z chuti dobre prežrala tak vravím že tehu už začína. v prvom som mala stále chuť na pivo.. a dnes mi drahý radlera dorpial 😀 😀 takže už tomu veríme ako tak 😀 😀 no niekedy sa tie dvojičky odhalia aj v 14tt.. aspoň tak som sa dočítala vo viacerých článkoch.. prípadne aj neskôr. nechápem ako je to možné v dnešnej modernej dobe ale tak hádam v mojom prípade hneď uvidí že jeden vak.. jedno bejby 😀
@tinushka13 mna dnes zacali prsia dost boliet.....sama sa v sebe nevyznam 🙂 jaaaaj aj ja som sa prezierala v tehu a skoncila som na konecnom cisle pribratia 25 kg....dllllho som sa toho zbavovala 😀 😀 hrozneee 😀 tak len si dopraj trosku teraz to mas dovolene 😉
@1valeria1 mna aksoi nebolia.. ked mam podprdu tak ich citim ale iba tak lajt.. a ked som "nadivoko tak nic necitim. hadam neporastu. ked si predstavim tu velkost co som mala pri prvom tak uz nechceeeeem.. to je zivotu nebezpecne 😀 😀 😀 este mam cas sa prezierat.. juj a ci som zvedava na nevolnosti 😀 a digi si neskusala?
@tinushka13 ten som neskusala,a uz ani nemusim 🙂 mrcha sa rozbieha....aspon ze teda dosla na cas.....🙂 zase raz budem dufat ze o mesiac to vide 🙂 vsak 9 mesiacov pred vami 🙂 vela zdravicka prajem 😉 🙂
@tinushka13. A tie prsia ani nevrav.....boze ani podprdu som ziadnu nenavliekla 😀 😀 a teraz po kojeni...no hroza 😀 😀
@rencici27. 🙂 Gratulujeem 🙂
@kudusko ja vidim asi ducha 😉 kolko DPO si?
@tinushka13 zlatko to nie ja to som 1@valeria1 robila lebo ste tvrdili ze tam nic nevidite a ja som videla cmuk 😀 😉 😉 😉 😉 😉

@andromeda10 jasna tehu ciarocka 🙂 gratulujeem 🙂