icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

erickatt
9. nov 2017

@emili31 zlatko, tam niečo je

mimiqa
9. nov 2017

@emili31 je tam..moja ftuj ftuj nech to vyjde...urob o tri dni ..😘

emili31
9. nov 2017

@erickatt
@mimiqa urobim ,.dam vediet..muz chcel nacat vino zajtra....:D

mimiqa
9. nov 2017

@emili31 noo vinko neuskodi ale pomaly len deci...potom neskor aj poharik na tom nic nieje zle...take domace mnam 😘

saminko1
9. nov 2017

@emili31 je tam // ciarka ...co by som ja za druhu ciarku dala ...teraz ako na potvoru ked mam idealny plodny hlien si dolamem nohu :/ ... muz sa nechce milovat , lebo sa boji , ze mi ublizi 😁...I ked mu tvrdim , ze ona ma neboli , ze mozme 🤣... Je normalny ???

ejuska2586
9. nov 2017

@saminko1 Starostlivy... Musis ho nejak presvedcit 🙂

mimiqa
9. nov 2017

@saminko1 blazon jeden..c ma stym noha 😅...zvias ho dajako ty 😀

emili31
9. nov 2017

@saminko1 hehe co ma s tym noha :D nazhav ho nejak...alebo sadrou ovalit...:D

hennyinnsbruck
9. nov 2017

@luta13
@rebeka211
Tak napriek Duphastonu dnes prisla ms.niečo neni ok u mňa. Som zvedavá veľmi čo povie /navrhne lekárka v stredu. Dám potom vedieť.

kacenaaa
9. nov 2017

@hennyinnsbruck vážne 😨 to je mi ľúto 😢

mimiqa
9. nov 2017

@hennyinnsbruck hlavu hore...radsej vsetky vysetrenia a sup do toho....😘

hennyinnsbruck
9. nov 2017

@mimiqa
@kacenaaa normálne vyšetrenia sú ok, preto som zvedavá čo ďalej. . . .porozprávam sa s ňou v stredu a uvidím aký ma názor,čo navrhne a potom sa rozhodnem čo ďalej. . .

reyka
9. nov 2017

Baby u všetkých testoch po úprave “vykukne” duch? Alebo je tu nejaká tá šanca že mi mešká kvôli tehu? Toto je test po 12 hodinách... takze pooooooo limite 😀 Gynekológ hovoril, že po duphastone dôjde MS za 2-3 dni. Dnes je to 4. deň a MS nikde, žiadne PMS okrem ceckov - tie zmizli spolu s braním Duphastonu.

rebeka211
9. nov 2017

@hennyinnsbruck Ach😔 To mi je luto.
Budes sa musiet s dr. ozaj porozpravat.To nie je mozne,uz druhy krat.Dufam,ze ti spravia nejake testy aj na ine veci ako len na tie bezne co sa robia.
Daj nam potom vediet,ked pojdes od dr. na com ste sa dohodli. 😕

saminko1
9. nov 2017

Však mu to hovoriiim , ale on je cudnyy 😅

janamexico
9. nov 2017

@val9 ked na 25 mas dusika tak na 10 musi byt kolajnica drzim.palceky ☺

janamexico
9. nov 2017

@reyka ze varj po limite je neplatny takze asi ti nepomozem.jednine mozem povedat prajem vela stastia 😊

ivka266
9. nov 2017

U mňa to už je asi isté ,som zvedavá čo doktor ešte povie 😊 po dvoch dňoch pekne stmavla 😊

reyka
9. nov 2017

@janamexico ráno to bolo skoro toto iste no :D uvidíme a ďakujem 🙂

danielina30
9. nov 2017

@ivka266 gratulujem

ivka266
9. nov 2017

@danielina30 ďakujem 😉

blonder
9. nov 2017

@enusamt Ahoj ahoj no bohužiaľ prišli mi výsledky a hcg som mala 0,10 IUI a povedala ze je to negatívne. Pichla mi vyvolávačku 6.11 a ešte mi stále neprišli. Takze nechápem. Ale pohode 🙂

janamexico
9. nov 2017

@reyka ja som testovala tak isto chod k dokimu a uvidis mne ked duchovali testiky mala som hormonalnu cystu a o mesiac na to som otehotnela ale nenechavaj to tak

zitusss
9. nov 2017

@luta13 noo,vylúčil ☹ ďakujem pekne,si moc zlatá 😊❤

hennyinnsbruck
9. nov 2017

@rebeka211 jasné,ozvem sa. . 😔😔veru,normálne to neni . .

trinka
10. nov 2017

Ranko kocky... idem teda dnes na kontrolný odber ! Držte palce a posielajte modlitbičky ... 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

martinkamm
10. nov 2017

@trinka krasne silnie ;)bude to dobre uvidis ♡

mimiqa
10. nov 2017

@trinka 😙

mimiqa
10. nov 2017

@hennyinnsbruck ahoj..kedy ides k tej lekarke??? Ja by som skusila aj laparku prefuknut vajcovody toto velmi pomaha 😘opytaj sa jej na to

looola
10. nov 2017

@mimiqa laparoskopia a HSG ma význam ak žena nevie otehotnieť, ona s tým evidentne problém nemá ale zatiaľ nevie udržať tehotenstvo. Treba vyšetriť hormonálny profil, hematologiu a imunilogiu.