Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janamexico držím palce a myslím na Vás ✊🏻✊🏻✊🏻
@trinka aj my na vas vsetko dobre dopadne musi 🙏dakujeme
@matka295
@sharpey
@milasik10
@janamexico hcg 150, pichli mi dycinone.... tak uvidíme či babo zabojuje
@trinka a to je dobre moja prepac nerozumoen sa tym to hodnotamale ak ano tak velmi drzim palceky moja scelym mojich sil 😊
@trinka
@milasik10
@janamexico tu sú hodnoty a píše že vo vašom týždni môže byť 150 tak máte šancu... Držím palce
@prskavka2223 daj sem normálnu foto
@lulila098 paci 😉
@prskavka2223 nic bevidim :/
Nevidím :( koľko vám mešká ms?
@prskavka2223 tiež nič nevidím
@prskavka2223 bohizial nic nevidim😔
@prskavka2223 skus este za dva dni a hod nam fotku. kolko si do MS?
@prskavka2223 no nič tam nevidim
@rebeka211
@ejuska2586
dievcata tak zahada rozlustena..vcerajsi test biely a dneska rano MS...uuuuuuuffffff myslim ze ten kamen jak mi padol tak z toho konik zamrzol :D ale fakt ten duch tam bol, ale asi blby test
@pisulka27 som asi 7dni do MS, ale citim sa hrozne :(...kríííze ma strasne bolia na lavej strane iba a striela mi to do nohy a akokeby laveho vajecniku, ked dlho sediiim tak ma tam picha, ako keby mi tam noz niekto pichal. NIkdy som toto nemala,keby som bola prechladnuta tak ma bolia len krize a nie aj na lavo vajecnik tak neviem co sa deje :(
@prskavka2223 tak uvidis, to je este skoro na testovanie 🙂 snad sa tam ciarka objavi neskor..
@prskavka2223 a nemozes mat prave ovulku?

@trinka v prvych tyzdnoch tehu som aj ja spinila... nemusi to vobec nic znamenat. Brala som Duphaston... a spinenie mas krvave alebo skor take cierne? Drzim palce ❤️