icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olylili
15. nov 2017

@reyka to isté som mala po duphastone upozornila má na to aj lekárka dokonca som ráno zvracala ako pri mojich tehotenstvach ...test by ti uz ukázal

reyka
15. nov 2017

@olylili toto si myslím aj ja inak, hlavne ak mi testy len duchuju asi týždeň... ďakujem za skúsenosť, asi poviem gynekológovi že mi duphaston nevyhovuje lebo ja sa trápim takto nebudem ☹

kacenaaa
15. nov 2017

@reyka pri takejto čiarke druhej by bol digi určite pozitívny je veľmi spoľahlivy nikdy mi neukázal zle

reyka
15. nov 2017

@kacenaaa určite funguje na inom princípe tak mu verím že nie som aj keď tam sú tie čiarky, jedine že by som mala neskôr ovulaciu a ešte by bolo skoro na 25 kovy test, preto duchuju všetky testy 10 kove... neviem naozaj neviem ale strašne ma to štve celé...ak nie som tehu tak prosiiiiim už nech dôjde menstruacia aby som vedela na čom som 🙈

kacenaaa
15. nov 2017

@reyka ja som mala takéto testy a digi pozitívny myslím ze neklame neboj sa 🙂

reyka
15. nov 2017

@kacenaaa tak dobre tak teraz už len nech dôjde MS 😂

reyka
15. nov 2017

Posledný test doma spravený, samozrejme snehobiely 😉 aspoň viem že “niečo” čo duchuje 1 týždeň nič neznamená. Končím so spamovanim duchov, vykaslem sa na to a počkám si pekne buď na MS, alebo do budúceho štvrtka ku gynekológovi. A prepáčte za otravovanie, evidentne mi už naozaj úplne zlyhali vaječníky 😔

val9
15. nov 2017

@reyka nestresuj sa hlavne, lebo týmto si tiež nepomáhaš .. ja som robila v nedeľu clear blue a negatívny bol týždeň pred tým mi všetko duchovalo čo som chytila do ruky a momentálne mi mešká mrcha 6 deň😒 snaž sa nejako odreagovať 😘😉

wewe28
15. nov 2017

@reyka nie si v takom stave sama. Ja a @val9 prežívame to isté. Tiež neviem čo si o tom myslieť...my už sme rezignovali. Tak sa pridaj k nám 😀

janamexico
15. nov 2017

@reyka test ako dopadol☺

luta13
15. nov 2017

Zienky, prosim mrknite mi na tento testik od jednej anonymnej snazilky...Pekne dakujem 😘

reyka
16. nov 2017

@janamexico snehobielyyyyyyyy a digi jedno veľké mínus! 😂
@wewe28 a @val9 jej no potešili ste ma baby ďakujem že v tom nie som sama 😂❤😍

kacenaaa
16. nov 2017

@luta13 vidím ružového ducha 🙂

hennyinnsbruck
16. nov 2017

Tak dievcence, vcera som bola u lekarky.privitala ma so slovami=pod pozrieme sa hned ako daleko si. Som sa hned rozplakala. . 😔

Ze moze byt ze je to nove pre telo, preto telo vypudilo, druhy x by to malo vyjst. Ak sa moja dusa na to citi mame dalej skusat.ze chemia nam pasuje ked to na 1x vyslo.

Som jej vravela ze sa bojim ze chyba je vomne.sa pytala ci mam ten pocit,inak ma hned posle na genetiku. Jaaze dam tomu este 1 sancu. . .
Zobrala krv na stitnu a este nieco,dnes budu vysledky.

Ze chuda som, ze kvalita vajicok nemusi byt tip-top. Koli cigaretam=jasne aj to neni dobre. Ze mam len polku cigariet fajcit🤣🤣
Vravela kolko chudych fajciarok ma deti, ze budem mat aj ja.

Objavila som inofolic tu.tak som sa jej pytala na to.hned googlila a ze to je dobra vec😎😎

Takze tak. .. . Tak skusime este raz a uvidi sa

ereska
16. nov 2017

@luta13 vidiiim

danielina30
16. nov 2017

@luta13 mne sa tam tiez nieco mari

miska_hryzka
16. nov 2017

@hennyinnsbruck inofolic je super, pre mužov robia folandrol nám pomohlo, keď sme to s muzom brali. A ešte nám pomohla rada od môjho gynekológa, ze nadávať si Duphaston na 14ty deň ako všetci kážu, ale merať si teplotu a dať si ho na tretí deň zvýšených teplôt. Po takmer dvoch rokoch sme sa dočkali 😍

hennyinnsbruck
16. nov 2017

@miska_hryzka ja mám dávať dupik na 3 dpo. Aby sa uchytilo ak sa zadari. A ked sa zadari zvysit davku na 2x1 tabl. Aj som tak urobila,aj tak odislo. . Tak uz len musim dufat ze to zase bola nahoda , a do 3tice bude vsetko dobre

maminka12345
16. nov 2017

@hennyinnsbruck mozem prispiet nakolko sme sa snazili rok a pol a po nasadeni inofolicu vybrati 10 sackov som v danom mesiaci otehotnela tak myslim ze pomaha a bola som fajciarka a este mam poruchu zrazanlivosti takze vyskusaj

rebeka211
16. nov 2017

@hennyinnsbruck Mas celkom fajn doktorku.A inofolic mozem tiez odporucit.Sice na treti cyklus ,ked som ho brala,tak mi o tyzden posunul ovulku,ale taky pozitivny ovu test som este nikdy nemala.Testovacia ciarka bola dokonca silnejsia ako kontrolna.A aj sa mi podarilo otehotniet. 🙂
Ked ho budes brat,tak skus aj testovat ovu testami,lebo ti ozaj moze posunut cely cyklus.

laydy7777
16. nov 2017

@hennyinnsbruck ahoj. Ja som brala inofolik asi 3 mesiace spolu s vitexom a po 3 rokoch som tehu. Vyskusaj ten vitex pomohol mne aj kamoske. To ti vyrovna hormony a pripravy telo na tehu. Skus.

monka077
16. nov 2017

ahojte baby..co hovoríte Na takéto testy?stretli ste sa uz s tým?meskaju mi 3dni..pomohol by mi vás názor..😉

ishkaa
16. nov 2017

Baby skusim tu..2 dni meskania,tento mesiac nasadeny duphaston...vobec ziadne priznaky kramov, akurat mam zapal močových ciest

ivusik1111
16. nov 2017

@monka077
Nejaký náznak druhej / tam je ale podľa mna je ten test premočený ... nemáš este jeden aby si spravila ?

ivusik1111
16. nov 2017

@ishkaa
Kedy si mala ovulku ? Testik som trochu upravila niečo tam je ...

ivusik1111
16. nov 2017

@laydy7777
Ahoj 🙂
Zaujal ma tvoj príspevok ... snažíme sa otehotnieť mám za sebou v lete potrat ... ten vitex sa dá kúpiť bežne v lekárni ? Ja pijem alchemilku zatiaľ a beriem kyselinu listovú ale rozmýšľala som aj nad tým infolicom

ishkaa
16. nov 2017

@ivusik1111 dakujem ! Ovulka tazko povedat, nesledujem si ju testami ale cca pred 10dnami, mozno par dni hore dole...pred tyzdnom a vcera som mala ruzovy vytok,1x inak nic

ivusik1111
16. nov 2017

@ishkaa
Ten výtok môže byt aj uhniezdovanie, skús spraviť test o 2 dni a uvidis snáď bude silnieť 🙂

ishkaa
16. nov 2017

Dakujem, duuufam 🙂 vdaka za tvoj cas

linsss
16. nov 2017

Baby máte nejaké skúsenosti s Lubrikačnými gélmi pre podporu otehotnenia. napr s týmto alebo aj iným ? 🙂