Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa určite funguje na inom princípe tak mu verím že nie som aj keď tam sú tie čiarky, jedine že by som mala neskôr ovulaciu a ešte by bolo skoro na 25 kovy test, preto duchuju všetky testy 10 kove... neviem naozaj neviem ale strašne ma to štve celé...ak nie som tehu tak prosiiiiim už nech dôjde menstruacia aby som vedela na čom som 🙈
Posledný test doma spravený, samozrejme snehobiely 😉 aspoň viem že “niečo” čo duchuje 1 týždeň nič neznamená. Končím so spamovanim duchov, vykaslem sa na to a počkám si pekne buď na MS, alebo do budúceho štvrtka ku gynekológovi. A prepáčte za otravovanie, evidentne mi už naozaj úplne zlyhali vaječníky 😔
@reyka test ako dopadol☺
@janamexico snehobielyyyyyyyy a digi jedno veľké mínus! 😂
@wewe28 a @val9 jej no potešili ste ma baby ďakujem že v tom nie som sama 😂❤😍
Tak dievcence, vcera som bola u lekarky.privitala ma so slovami=pod pozrieme sa hned ako daleko si. Som sa hned rozplakala. . 😔
Ze moze byt ze je to nove pre telo, preto telo vypudilo, druhy x by to malo vyjst. Ak sa moja dusa na to citi mame dalej skusat.ze chemia nam pasuje ked to na 1x vyslo.
Som jej vravela ze sa bojim ze chyba je vomne.sa pytala ci mam ten pocit,inak ma hned posle na genetiku. Jaaze dam tomu este 1 sancu. . .
Zobrala krv na stitnu a este nieco,dnes budu vysledky.
Ze chuda som, ze kvalita vajicok nemusi byt tip-top. Koli cigaretam=jasne aj to neni dobre. Ze mam len polku cigariet fajcit🤣🤣
Vravela kolko chudych fajciarok ma deti, ze budem mat aj ja.
Objavila som inofolic tu.tak som sa jej pytala na to.hned googlila a ze to je dobra vec😎😎
Takze tak. .. . Tak skusime este raz a uvidi sa
@luta13 mne sa tam tiez nieco mari
@hennyinnsbruck inofolic je super, pre mužov robia folandrol nám pomohlo, keď sme to s muzom brali. A ešte nám pomohla rada od môjho gynekológa, ze nadávať si Duphaston na 14ty deň ako všetci kážu, ale merať si teplotu a dať si ho na tretí deň zvýšených teplôt. Po takmer dvoch rokoch sme sa dočkali 😍
@miska_hryzka ja mám dávať dupik na 3 dpo. Aby sa uchytilo ak sa zadari. A ked sa zadari zvysit davku na 2x1 tabl. Aj som tak urobila,aj tak odislo. . Tak uz len musim dufat ze to zase bola nahoda , a do 3tice bude vsetko dobre
@hennyinnsbruck mozem prispiet nakolko sme sa snazili rok a pol a po nasadeni inofolicu vybrati 10 sackov som v danom mesiaci otehotnela tak myslim ze pomaha a bola som fajciarka a este mam poruchu zrazanlivosti takze vyskusaj
@hennyinnsbruck Mas celkom fajn doktorku.A inofolic mozem tiez odporucit.Sice na treti cyklus ,ked som ho brala,tak mi o tyzden posunul ovulku,ale taky pozitivny ovu test som este nikdy nemala.Testovacia ciarka bola dokonca silnejsia ako kontrolna.A aj sa mi podarilo otehotniet. 🙂
Ked ho budes brat,tak skus aj testovat ovu testami,lebo ti ozaj moze posunut cely cyklus.
@hennyinnsbruck ahoj. Ja som brala inofolik asi 3 mesiace spolu s vitexom a po 3 rokoch som tehu. Vyskusaj ten vitex pomohol mne aj kamoske. To ti vyrovna hormony a pripravy telo na tehu. Skus.
@monka077
Nejaký náznak druhej / tam je ale podľa mna je ten test premočený ... nemáš este jeden aby si spravila ?
@ishkaa
Kedy si mala ovulku ? Testik som trochu upravila niečo tam je ...
@laydy7777
Ahoj 🙂
Zaujal ma tvoj príspevok ... snažíme sa otehotnieť mám za sebou v lete potrat ... ten vitex sa dá kúpiť bežne v lekárni ? Ja pijem alchemilku zatiaľ a beriem kyselinu listovú ale rozmýšľala som aj nad tým infolicom
@ivusik1111 dakujem ! Ovulka tazko povedat, nesledujem si ju testami ale cca pred 10dnami, mozno par dni hore dole...pred tyzdnom a vcera som mala ruzovy vytok,1x inak nic
@ishkaa
Ten výtok môže byt aj uhniezdovanie, skús spraviť test o 2 dni a uvidis snáď bude silnieť 🙂
Dakujem, duuufam 🙂 vdaka za tvoj cas

@reyka to isté som mala po duphastone upozornila má na to aj lekárka dokonca som ráno zvracala ako pri mojich tehotenstvach ...test by ti uz ukázal