Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby nepredavate niektora tie lacne tehu testy z ebayu? Ja som tu pred 2 rokmi kupovala ale uz neviem od koho 😂 ideme sa znova posnazit tak nech mam zbierku pripravenu
😕
@sewie ak myslis One Step testy, tak odporucam objednať cez @lauritkatesty. Ja som od nej brala a bola som spokojna 🙂 skus jej napisat
@natalia137 dakujeeeeeeeeeeem 😍❤ však toto! 😀
@mimusa1997 ake chutne gulatucke babulko 😉...Super, ze kontrola dopadla dobre...Uzivaj nadalej vsetko 🙂
Clearblue Digital negatívny, rozobrala som ho (ja všetko rozoberám), tam boli 3 čiarky (vraj je to normálne), takze už asi nebudem testovať a budem ďalej čakať MS... 😡 už sa na to vykašlem a tie nevoľnosti počas noci v posteli každú noc, o cislo väčšie prsia, bolesti v podbrušku, meškajúca MS a zvláštne chute sú asi náhoda 🙄
@reyka chod k lelarke☺
@janamexico mne gynekológ povedal že musím počkať do budúceho štvrtka (štvrtok ordinuje) nakoľko mi mešká “len” týždeň po vysadení duphastonu a že do 14 dni môže dôjsť MS...a že si mám zatiaľ spraviť digi test, že už by to malo ukázať tehotenstvo, a ak vyjde pozitívny mám počkať do budúceho týždňa “len tak” bez vyšetrení 😒😠
Baby štve ma ten jeden test v skrinke, večer ho spravím z trucu a končím s testami už úplne 🤷♀️😠😂 v 33 DC by mi všetko ukázalo pozitívne keby som aj bola tehotná

@reyka skus si foto dat do engativu.mozno tam uvidis 🙂