icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

biba12
28. nov 2017

@yuppy97 veď tam máš čiarku 🙂 gratulujem 🙂 a držím palce, nech je silnejšia.

yuppy97
28. nov 2017

@biba12 dakujem 🙂

kukurica77
28. nov 2017

@yuppy97 Ja tam tiez vidim slabucku druhu ruzovu ciarku.Drzim palce,aby silnela.😉

yuppy97
28. nov 2017

@kukurica77 dakujem pekne 🙂

wilinkaa
28. nov 2017

@wewe28 hej mam,len tym ze moja dr. nema sono,tak vlastne neviem ako sa babatku dari,iba viem co nahmatala maternicu ze ta rastie a ze krvne vysledky mam dobre. Takze na tom sone v 12 tt mi snad povedia viac a hlavne dobre spravy.

wewe28
28. nov 2017

@wilinkaa aha, tak to áno. Ale isto bude všetko v poriadku 😉 Budem držať palce ✊🏻

sevcikovaanna
28. nov 2017

baby ma tu niektora skusenost ....v piatok som mala 5hcg a dnes 13 hcg ..podla lekara to stupa pomalicky je tam nejaka sanca :( vo stvrtok idem znova na krv

val9
28. nov 2017

@mimiqa no mňa toto čaká začiatkom júla už teraz mám depresiu zo sťahovania 😂

@wewe28 plodné wellnesko ste mali heeeej? 😀😍 uvidíme ako dopadne naše, ale som veľmi rada, že som ho presvedčila nech si vezmeme dovolenku na piatok 😂

wewe28
28. nov 2017

@val9 no možné to je...minimálne sme si super oddýchli a dali sa do pohody.

val9
28. nov 2017

@wewe28 no presne toto potrebujeme a v Tatrách je teraz ideálne počasie čiže sa teším 🙏

wewe28
28. nov 2017

@val9 my sme mali ešte krásne slnečno v Tatrách....ako na jar a o týždeň tam bolo snehu. Bude Vám super, zregenerujete telo i myseľ 😉

mimiqa
28. nov 2017

@val9

@wewe28
Baby ...pekny vikend...treba si uzit jeden druheho a vypnut...😉🤗

wewe28
28. nov 2017

@mimiqa ty už víkenduješ? 😀

mimiqa
29. nov 2017

@wewe28 jojo...som pn stale...ved beham po vysetreniach..a okolo 9teho zacnem s liecbou koli vkladu...tak oddychujem doma...🤗

wewe28
29. nov 2017

@mimiqa no ja ešte pár dní do víkendu musím vydržať 😀 Ale dnes už je streda, tak to zbehne rýchlo. Dnes je fasa počasie...to bude deň 😒

mimiqa
29. nov 2017

@wewe28 uplne uzastne pocasie....katastrofa no keby snezilo na vianoce nech to ma to caro 🤗...uzz zaa chvilku aa budes relaxovat

luta13
30. nov 2017

@wewe28 testik pekny ten posledny, co si sem pridala 😉...No uz len raz sa vyspis a ides na kontrolu 😉...Myslime tu na Teba vsetky, verim, ze budes stastim bez seba 😉...Uzivaj si prvy pohlad na monitor na svoju fazulku malicku...Pytaj fotku a pridaj sem potom...A dnes snezi uz aj u nas - od vecera, no nemrzne, takze sneh sa drzi len na travnikoch a strechach 🙂

mokilko
30. nov 2017

pridavam kamoskine testiky zo vcera vecera 🙂)) mooc sa za nu tesim. su z 14dpo.

luta13
30. nov 2017

@sevcikovaanna skusenost s Hcg nemam vobec, no velmi Ti drzim palceky, nech stupa tak ako ma a drobcek nech zabojuje...Daj potom vediet, po najblizsej kontrole 🙂...Boh s vami! 🙏

luta13
30. nov 2017

@mokilko kamoskine testiky super, moc jej gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉 ...Pozeram, ze si uz v 40tt...Ale Ti to rychlo ubehlo!...Priznaky porodu ziadne, krcek drzi zavrety uplne? 🙂

luta13
30. nov 2017

@val9 uzivaj Tatry, zregeneruj telo i mysel 😉

luta13
30. nov 2017

@tonjadabik2, @niky1141997, @sophinka17, @bluebell0412, @petuska86 - zienky, vsetkym sa vam velmi ospravedlnujem, ze som vam neodpisala na Vase IP posty, ale nebola som tu uz cca.5-6 dni a dnes, ked vam chcem vsetkym odpisat mi to nejde, neviem, co je s postou, proste napisem spravu, kliknem "odoslat" a nic...Nechapem!!!...Nechcem tu rozpisovat odpovede pre kazd z vas, snad ma chapete, kedze kazda ste mi pisali sukromne...Prajem vam pekny den a ak mi pojde odpisovat, urcite odpisem dodatocne!...Vsetky sa drzte! 😘

luta13
30. nov 2017

@1mata Gratulujem a uzivaj este tych zopar tyzdnov tehulkovanie a kopanceky...Prezila si si zle casy, no ako pises, krasne si teraz "necakane" tehulkujes a to je dar od Boha...Zaroven prajem lahky porod 😉

wewe28
30. nov 2017

@luta13 Ďakujem...áno, už zajtra 👏🏻 Teším sa a bojím zároveň.

tonjadabik2
30. nov 2017

@luta13 netrap sa ani mne nejde odpisovat a neviem preco..Lubime ta aj tak..

luta13
30. nov 2017

@sharpey Dakujem, no ja som Ti minule pisala koment (25.11.), a Ty si mi opovedala, ze mi budes drzat palceky, no ja tehu nie som 😉 ...Spominala som len moje tehutestiky spred vyse 2 rokov 😉...Prajem Ti krasnu druhu polovicu tehulkovania, uzivaj kopancey a vsetko 😀

luta13
30. nov 2017

@wewe28 neboj moja uvidis svoju fazulku...Testiky mas ukazkove a silne a krasne...Babäko si urcite uz pekne rastie u Teba pod srdcom, zakutrane v teplucku v Tvojom brusku...Maj pekny dnesny den, lebo zajtrajsi bude neskutocne zazracny a najkrajsi v Tvojom zivote 🤰🌞😘

luta13
30. nov 2017

@tonjadabik2 aj ja Ta lubim, pekne sa regeneruj moja, posielam silne objatie 😘😘😘

tonjadabik2
30. nov 2017

@ivusik1111 moje to ma velmi mrzi co tu citam..v 22tt??? Preboha..to muselo byt strasne..ja som tiez prisla o babetko v 13tt minuly piatok som mala kyret.prestalo nam bit srdiecko.poznam tu strasnu bolest a neprajem ju nikomu. velmi dti drzim palce aby sa podarilo to v co dufas..velmi ti to prajem.z celeho srdiecka.

tonjadabik2
30. nov 2017

@luta13 Dakujem lasko..neboj liecim sa..heh pri detoch sa to neako ani neda ale nevadi..