Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tonjadabik2 jedine, co Ti mozem teraz priat do buducich tyzdnov je BOH TA ZEHNAJ!...Verim, ze coskoro a tentokrat dokonca 🙏❤😘
@tonjadabik2 pre Teba ❤

@ivusik1111 ten ovulak, co si sem dala nebol sice uplne pozitivny, ale vzhladom na to, ze den po nom si mala dalsi uplne biely, by som ho povazovala za pozitivny...A este aj vajecnik ked Ta bolel, bola to ovulka podla mna...Dufam, ze ste sa snazili trosku...Drzim palceky, nech v tomto cykle uz MS nepride...Nezabudni potom na fotecku s dusikom...Boh Ta zehnaj! 🙏😘
@luta13 Dakujem ti lasko. hej musime pockat na ms sak az po mesiaci po kyrete ma byt ms..ta neviem ze ci v decembri mam cakat ci az v januari..uvidime..to bude na prelome.. hej posnazime sa znova a uvidime.. Dakujem ete raz. ❤
@sevcikovaanna bola si uz dnes na tej krvi?...ako stupa Hcg?...Daj nam vediet 🙂
@luta13
Ďakujem krásne ❤️
Áno poistili deň pred tým pozitívnym testom aj v deň toho testu 🙂 tak dúfam veľmi ze to vyjde 🙂 bol by to krásny darček na Vianoce o to viac ze teraz 6.12 by som mala TP. Možno nám maličký z nebicka pošle darček na ten môj smútok 😢
@tonjadabik2
Ďakujem krásne moja 😢. Stále to veľmi boli a este viac keď sa blíži 6.12 (TP) o to je to horšie a horšie :( dúfam ze sa čoskoro zadarí a maličký nám z nebicka pošle darček ❤️. Aj Tebe prajem skóre zotavenie a dúfam ze sa budes môcť čoskoro tešiť z bábätka . Prajem Ti to z celého ❤️ a veľa síl
@ivusik1111 nech pride na Tvoje slova a Tvoje lono nech je v tomto mesiaci pozehnane...AMEN!...Ak veris v Boha, modli sa, snad pomoze a stane sa zazrak...Verim, ze vas anjelik vam posle svojho surodenca 🙏😇❤
@luta13 no ubehlo veru a tieto posledne dni su hrozne. vsetko ma boli 😖 min.tyzden pre prst, dnes na dva ale ze je krpec vysoko stale a krcok tuhy.. zajtra idem do nemocky na pasy + vysetrenie, doktorka ze uz volaco porobi aby sa to spustilo, maly mal podla sona uz v nedelu 4200g.
@mokilko podla sona by som neverila vahe - oba razy mi zle odhadli vahu babätka 😉...Mas uz deticky, malo by byt aj toto tretie podobnej vahy ako dve predosle - väcsinou to tak byva, aj ked moji mali tiez rozdiel medzi sebou 400g...No mozno Ti Dr.spravi Hamiltonov hmat, mohlo by to pomoct - teoreticky...Viem, ze jednej mamicke, co so mnou lezala tu na klinike ho robili a do dalsieho dna porodila 😉...Myslim na Teba, nech to mas co najskor za sebou...Nezabudni nam sem potom hodit fotecku drobceka krasneho 😘
@mokilko moj mal 4100gr.. a dcera 3670gr.. dalsi dvaja boli mensi
@ivusik1111 moje noo to musis mat tazke.. ach na same Vianoce.. neviem co mam povedat..mrzi ma to..nato nieje ziadne slovo na taku bolest. poznam to. nase zase robili kyret v den v ten datum ako mi ocko zomrel a dali sme ho vtedy do zeme..tak v ten isty datum len o 3 roky a mesiac neskor..taze verim ze malinke je s dedkom a je mu dobre.dufam ze sa nam o male postara kym sa stretneme. ach tazke veci..

@linsss drzim Ti palceky, nech MS nabehne co najskor a potom nech si najdes svoje vytuzene //...Ked budes mat dusika na teste, hod fotecku, nech pozrieme 😉...Boh Ta zehnaj! 🙏❤