icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

wewe28
5. dec 2017

@mimiqa mi hovor...keď si ani nemôžem dať normálnu tabletku 😒

wewe28
5. dec 2017

@nellynnnka nemusíš sa hneď stresovať, niekomu tak ukazuje. Prvé testy som poobede mala tiež silnejšiu čiarku ako ráno. Neboj, bude to ok.

nellynnnka
5. dec 2017

@wewe28 Dufam ze mas pravdu nemozem
Povedat ze bol
Negativny len mi nesedi to ..ze je slabsia cirka musim pockat popripade vyskusat
Inu znacku ...
Obiednala som si ces ebay 10/mlu one step testy ...neviem mozno su chybne mozno ina znacka testu ..
Mi ukaze negativny ...neviem .. ale ak sa zamyslim su to .. dost citlive testy tak by .. mali zaznamenat tehotenstvo ... skor nez .. ostatne .. a robila som si uz 3 testy na kazdom je slaba ciarka tak .. dufam ze .. sa nesklamem 🙂 a dakujem za podporu :*

wewe28
5. dec 2017

@nellynnnka skús aj inú značku. Mne woman secret pekne ukázal. Tiež slm mala objednané z ebay, sle nestihla som ich ani použiť 😉 Držím palce a budem čakať kesy hodíš ďalší test ✊🏻

nellynnnka
5. dec 2017

@wewe28 dakujem 🙂 skusim poobede .. tu istu znacku ten z rana sa mi zdal dost romoceny a vecer inu znacku 🙂

mimiqa
5. dec 2017

@val9 noo pekne takto reagovat...tak ju nepi radsej

mimiqa
5. dec 2017

@wewe28 panadol mozes...alebo paralen...ach...poznam to...po 9tich rokoch ku mne zavitala ta mrcha zas 🙁

nellynnnka
5. dec 2017

Tak baby ..tu su fotky prve dve testy boli robene vcera poobede a vecer posledny ... dnes robeny
Poobede ... nakoniec este jedna fotka len dnesny test ...myslite ze ciarka ..je silnejsia ?
rano ako som to tu uz spominala ciarka bola ovela slabsia skoro neviditelna a teraz poobede uz trosku silnejsia 🤞
Testy su obiednane cez ebay one step 10/MLu

val9
5. dec 2017

@nellynnnka jasné, že je silnejšia ..počkaj aspoň 2 dni a budeš mať krásne koľajnice držim prsty 😉

nellynnnka
5. dec 2017

@val9 dakujem 🙂
Myslis ... ze je este skoro na Digitalny alebo pipripade ina znacka ??

val9
5. dec 2017

@mimiqa no to mám s každým bylinkovým čajom takto cca šálku jednu za deň môžem, ale viac nie inak som vyhádzaná... lekárka mi to vysvetľovala, že to je reakcia kedže sa bylinkovým čajom čistíš tak tie nečistoty u každého vyplavuje inak ... mne napríklad formou vyrážok ako v puberte 😀😒

val9
5. dec 2017

@nellynnnka nie je začo, ale tieto one step mám z ebay doma aj ja tak som rada, že funguju 😂 ja by som počkala s digitálnym niektoré baby ho robili,k až keď im ms meškala už... on stojí cca 9 eur a aby si nebola zbytočne v strese z výsledku 😉 možno by som vyskúšala lady max.. ale tak tieto sú na dobrej ceste tak si ich len dokladaj tej istej značky 😉

mimiqa
5. dec 2017

@val9 pubertu mame stale 🤣

val9
5. dec 2017

@mimiqa no mlj chlap určite 😂

janamexico
5. dec 2017

@val9 ano mas 0ravdu digi je lepsi a spolahlivjsi ja som ho robila a ked tehu som.nebola neukazal nic a ked som tehu bola tak ukazal tyzdne

mimiqa
5. dec 2017

@val9 ze vahas..chlapi maju navzdy...🤣😄

kacenaaa
5. dec 2017

@nellynnnka digi ukáže už určite 😉

nellynnnka
5. dec 2017

@kacenaaa Ms mi este
Nemeska mam 5 Dni do Ms tak .. neviem ci ukaze myslis ze hej ?

wewe28
5. dec 2017

@mimiqa áno, to viem ale paralen mi na migrénu nezaberie 😒 No pekne...

wewe28
5. dec 2017

@nellynnnka super, podľa mňa je to naisto tam. Skús zasa až o dva dni. To by mala byť už zasa silnejšla 😀😉

nellynnnka
5. dec 2017

@wewe28 Ako sa poznam budem sa testovat kazdy den a na psichiku je to to najhorsie aj ked si poviem ze pockam neda mi to ...😏
keby som uz mohla urobit digitalny test nech v to mam jasno to cakane myslenie ci sa podarilo alebo nie ma doslova zabija

wewe28
5. dec 2017

@nellynnnka to chápem. Sama som to zažívala. Mne ani po meškaní digi neukázal. Ale kvôli tej posunutej ovu som mala ešte hcg nízko. Ja by som s digi testom ešte počkala. Stojí skoro 9 eur, tak aby si zbytočne nevyhodila peniaze a ešte sa zbytočne nevystrašila. Počkaj aspoň do plánovanej mrchy.

nellynnnka
5. dec 2017

@wewe28 jasne budem musiet ..nic ine mi neostava ..mam este 4 Testy a 5 Dni do mrchy to mam na kazdy den v poho 😁😁😁

wewe28
5. dec 2017

@nellynnnka skús aspoň obdeň. Viem, že je to tažké, ale aspoň uvidíš rozdiel. Dá sa to vydžať 😉

ivusik1111
5. dec 2017

Baby co myslite ? Nedalo mi to , lebo už druhý deň ma neskutočne bolia kríze :( ... muž mi kúpil nejakú značku ze Livsane ...

saminko1
5. dec 2017

@ivusik1111 vidim druhu // ...gratulujem

janamexico
5. dec 2017

@ivusik1111 aj ja vidim ducha 🙂

ivusik1111
5. dec 2017

Ďakujem baby bodaj by ste mali pravdu a vyšlo to 🙏

chomelko
5. dec 2017

Ahojte snažilky, nepamätám si,kedy som tu písala,že sa budeme snažiť o druhé miminko,bolo to nedavno a predstavte si,vyšlo nám to na prvýkrát😉Bola som už aj u doktora, momentálne som v 8. týždni.Vsetkym vám želám,aby aj vám sa tak darilo,dúfam,že všetko bude prebiehať bez komplikácií.

kacenaaa
5. dec 2017

@nellynnnka myslím ze ak máš takýto test určite mne ukázal 10 dpo už 😍