Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nellynnnka preeeesne moja mama keď prestala a mala chuť na cigu dala si cukrík alebo žuvačku 😀
A este baby chcela som sa spytat ..brali ste nejake vytaminy ..pre tehotne ??
Som v zahranici tak ze nie vsetky sa tu daju kupit ..
@nellynnnka ja do druhého trimestra len kyselinu listovú a od druhého jamienson až do pôrodu a teraz berieme od jamienson aj vitamín D
@olylili takze staci ak budem ..brat len Kyselinu listovu ? ...
Tych vytaminov je tolko ze clovek ani nevie ktore Kupit ...
@ivusik1111 hej, čosi sa tam črtá 😉 Držím palce ✊🏻
@wewe28
Myslis ze by mi digitálny už ukázal ? Zajtra mám mat ms .. či este počkať ?
@ivusik1111 clearblue ukazuje myslim uz 5 dni pred prichadzajucou ms. myslim, ze by ukazal 🙂
@sophinka17
Myslis ze aj keď mám este len takú slabú čiarku ? Lebo ten digi je myslim 25-tkovy
@ivusik1111 ak máš zajtra termiln ne/očakávanej mrchy, tak by mohol už. Mne neukázal ani keď meškali, ale mala som posunutú ovuláciu 😀 No viem si predstaviť tú nedočkavosť.
@wewe28
Najradšej by som teraz utekala do lekárne ale malú mám chorú a ani sa mi nechce ist do mesta autom 😀 Tak uvidím
@ivusik1111 tak pockaj uz do zajtra 🙂 mne ukazal den pred MS ten digitalny. ale ak vydrzis vydrz do zajtra 🙂 ja som nevydrzala
Ahojte baby. Chcem sa spytat je tu nejaka ktora brala clostyl? Chcem sa spytat ze zabudla som si lieky doma a som v praci a mam brat dve tbl denne. Stane sa nieco ak si dam jednu tbl vecer o siestej a druhu o jedenastej vecer?
@sophinka17
No uvidím či vydržím 😀
@ivusik1111 tak počkaj pár dní, nič ti neutečie 😉 Tiež to nie je najlacnejší test. A pokiaľ bude silnieť čiarka na paličkovom teste, tak mi to príde aj zbytočné. Ale na druhej strane som zažívala to isté, čiže chápem 😀
@terry658 ahoj tak ako skúšala si ráno?
@maciatko950 ahoj, skusala,ale vyzera to negativne. Vdaka Bohu. A co Ty?
@nellynnnka ahoj 🙂 tak dnes rano gs mamatest tycinkovy snehovo biely 😡😡
@terry658 ja dnes nie najbližšie budem testovať v nedeľu až 🙂
@maciatko950 ja tam nieco vidim,ale treba asi pockat. Aj ja chcem testovat naskor v sobotu. Dufam,ze to dovtedy vydrzim :D

@nellynnnka ďakujem 😊😊 budem budem ☺ zajtra mozete ocakavat 😂