Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nellynnnka gratulujem. Viem ako sa citis aj ja som tehu po dlhych 3 rokoch snazenia a uz som ani nedufala a predsa. Neboj vsetko bude ok a odpocivaj hlavne nech sa drobec zabyva pekne .✊✊
@laydy7777 Neuveritelna radost a zaroven strach
Dakujem a zaroven gratulujem aj tebe v ktorom si tyzdni ??
Beries nejake vytaminy ? Rozmyslam co zacnem brat zatial beriem kyselinu listovu ....
@ivusik1111 😉
@lulila098 aký máš na toto program ? 🙂
@maciatko950 klasika v telefóne pri fotkach
@nellynnnka ja som v 12tt. No mne doktor predpisal kys.listovu a duphaston. Ja som si sama od seba nedavala nic. Neni to dobre pokial ich nepotrebujes nejec ich lebo babatko potom rychlo rastie.
@val9 ono to bolo tak ze som si myslela ze mam zapal mocovych ciest lebo staaaale chodim curat ale ze neustale.. uz som aj mala taku ruzovkastavu farbu na papiery tak som si pomyslela ze super uz budem mat aj krv v moci a to sa bez antibiotik nevylieci.. ale cuduj sa svetu ziadna krv nic.. ale caste mocenie neprestalo tak som si po nocnej skusila spravit test a vysiel tak slabucky duch 🙂 o 2 dni (dnes) som skusila z ranneho mocu a test cisto biely 😑 ms mam dostat az 18.12. 😂 casu mam este dost tak neviem co si mam o tom mysliet lebo keby sa to podarilo tak asi este z minuleho mesiaca
@laydy7777 tak mne dr odporucil brat 3 mesiace pred otehotnenim .. kyselinu listovu a 3 po ...
Otehotneni tak ja nvm
Prvy ultrazvuk mam .. 27.Decembra teda dufam ze to bude prvy Ultrazvuk
Som v anglicku tu to je vsetko naopak 😂😁😂
Tak sa musim opytat co brat atd ...
@katyk22
Podla mna to je ... este velmi skoro ...Aby ti test ukazal ...
Nieco ten vcerajsi vyzeral nadejne ale nic nieje stratene nezufajj ...
Nechcem....ti
Davaj zbytocne nadeje ale ani ten sa mi moc nezda snehovo Biely ...
Po 3 rokoch snazenia a hladana duchov na teste uz mam vycvicene oci na duchov 😂😁😂😁
@nellynnnka ano to som aj ja brala pred tehu ale teraz mi dal ine pirule ktore to obsahuju ja tomu nerozumiem ale navyse neberiem nic.porad sa s doktorom a ja by som vydrzala o tej kys.listovej do decembra.
@lulila098
Ďakujem ☺️
@ivusik1111 určite si urob digi iba tí všetko potvrdi ja naň nedám dopustiť tiež mi ukázal pred mrchou 😉
@val9
@nellynnnka
Baby viem ze je este moc skoro 😀 a ovulku som nikdy takto necitila uz to budu asi 4 dni co pocitujem podbrusko.. uvidim skusim ale o tyzden alebo o 2 😀
@luta13 @wewe28 @miska_hryzka tak je to tam mam to potvrdene... Videl malý hrášok keďže som len na začiatku..❤️❤️❤️4tt+1 a aj z krvi potvrdene HCG..
@maciatko950 popravde ja by som bola radsej keby u mna bol negativny.
@sabinka277 supeeeeer gratulujem 😍 tak uz aby si to len dotiahla do šťastného konca budem držať palce 🙂

@terry658 áno je to také neisté ;) ale tak držím palce nech to ukáže v sobotu 🙂