icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

dana90
7. dec 2017

@nellynnnka ja som stres a nervy mala kedze v tom casu som mala uz trojrocnu dceru v obdobi vzdoru....a ciga ma ukludnovala,tiez som vzdy rozmyslala nad tym ci bude vsetko ok a chcalabohu bolo....no napr.pri prvej dcere som do tyzdna prestala a nemohla cigy ani citit....pri druhej mi zasa kava robila zo zaciatku zle

nellynnnka
7. dec 2017

@dana90 Som prvykrat tehotna tak urcite chapes moje obavy ... fajcit nechcem ... len ako na to co robit aby som na cigaretu nemala chut nemyslela na to ...
Som si myslela ze sa niecim zabavim ale ..ta unava ..ma nici nedokazem sa do nicoho pustit lebo som hned unavena ... a ked len sedim pri telke myslim na to stale ... dufala som ze bude mi hned zle z cigaretoveho dymu ale nie ako naschval ...
Teraz mi cigareta chuti ovela viac 😁

wewe28
7. dec 2017

@sabinka277 tak to je super, gratulujem. Kedy máš ďalšiu kontrolu?

dana90
7. dec 2017

@nellynnnka ano aj mne pri druhom tehu velmi chutila....

maminka12345
7. dec 2017

@nellynnnka ja som fajciarka momentalne cakam 4 ale vzdy som prestala zo dna na den hned po prvom sone ale laka ma to stale aj ked by mi to uz nechutilo a tocila by sa mi hlava ta chut na cigu je stale 😂😂 ale nedam si ani keby co bolo konecne po roku a pol som otehotnela a nebudem princeznicke davat nikotin.takze zvladnes neboj koli malej fazulke ktora ti pod srdieckom rastie.

nellynnnka
7. dec 2017

@maminka12345 jasne mas pravdu ...
Ja som sa snazila 3 roky ...
Konecne to vyslo bude to moje prve babo .. urobim aj nemozne len aby bolo vsetko v poriadku len to mam zato ze stale som ..
Rozpravala ake je to nechutne ak tehotna zena .... Fajci ako to dokazu ze ja by som si uz nezapalila ... atd ..kamoska mi stale vravela ze jej chutili cigareta .. natolko .... ze sa ich
Nedokaze vzdat ....
A ja mam teraz to iste sice nefajcim ale ... chutia mi ovela viacej a ..ta chut na cigaretu ani nehovorim 😏😏

sabinka277
7. dec 2017

@miska_hryzka ďakujem krásne...
❤🤰

sabinka277
7. dec 2017

@wewe28 ďalšia je 15.12. Keďže mam neurologické problémy tak do 3 mesiaca ma chce mať pod kontrolou a potom po sviatkoch...

wewe28
7. dec 2017

@sabinka277 tak to je pochopiteľné...hlavne nech je všetko v poriadku.

nellynnnka
8. dec 2017

Baby ...Kedy ste
Zacali mat prve nevolnosti alebo ake kolvek ...
Tehotenske priznaky ..??
Na zaciatku tehotenstva .. je vobec mozne aby som pocitovala ..nejaky priznak. ??
Okrem unavy
...mi nieje vobec nic pravdepodobne od zaciatku poslednej ..ms som v 5.tyzdni

milasik10
8. dec 2017

@nellynnnka nemusi ti vobec nic byt. Ja som nemala vobec nic, ani unavu... neskor ma zacala palit zaha ale to bolo az v nejakom 4-5. Mesiaci, myslim...

ivusik1111
8. dec 2017

@nellynnnka
Ja som pri dcére nemala žiadne príznaky celé tehotenstvo jasne okrem zväčšených pŕs ale žiadne bolesti ani nič ... teraz som v 5tt a bolia ma akurát kríze ... každé tehu je individuálne

nellynnnka
8. dec 2017

@ivusik1111 Asi to vyznie blbo ale stale ..Ak si uvedomim ze mi skoro nic nieje ..si namyslam ci je vsetko v poriadku tak preto .. sa pytam ...
Aby som sa zbytocne
Nestressovala

nellynnnka
8. dec 2017

Tak to je super ze si... ti nebolo skoro vobec nic ...
To by som brala
Aj ja ..Aj ked ja si myslim ze
Yo je len zaciatok tak preto ..
nic ja len sa stresujem
Potom ci je vsetko poriadku nikdy by som si nepomyslela ze ak konecne otehotnejem ... sa budem tak bat ze o to aj pridem .... strasne daco ... @milasik10

milasik10
8. dec 2017

@nellynnnka ono to aj tak neovplyvnis nijako. Telo sa s tym musi na zaciatku vysporiadat samo, bud to prijme alebo nie. Bude ako ma byt🙂 a u lekara si uz bola?

ivusik1111
8. dec 2017

@nellynnnka
Neboj nič sa nedeje ☺️. To ze si tehotná neznamená ze musíš mat bolesti alebo objímať záchodovú misu 😀Hlavne klud a žiadne stresy všetko bude v poriadku ❤️

nellynnnka
8. dec 2017

@milasik10 nebola som este az 27.Decembra
Som v zahranici tu to funguje trosku inac ... mne este ani ms nemeska ..
Mam 2 dni do ms a test som
Mala
Uz slabo pozitivny 5 dni pred ms a 4 Dni pred ms mi uz ukazal digitalny 2-3
Cize teraz si nahovaram co ak dostanem ms alebo neviem 😏😏

nellynnnka
8. dec 2017

Dakujem velmi pekne dufam ze to tak aj bude ... ❤️
@ivusik1111

nina4
8. dec 2017

@nellynnnka ahoj ja pri prvom prevracene tehu az do 8 mesiaca.pri 2,3a 4 tehu nic apsolutne ani prsia neboleli nebyt bruska ani neviem,ze som tehu a tento nas 5 poklad ten mi dal zabrat hned od prvych dní 😁 vsetcia mi smrdeli potom furt ma napinalo uvarit obed bol doslova boj a aka som bola rozcitlivena jooj az som si sama sebe šla na nervy a po pôrode koniec našťastie 😂😁

nellynnnka
8. dec 2017

@nina4 nebala si sa ze ci je vsetko v poriadku ak nemas ziadne priznaky ?
Na prvy ultrazvuk mam ist az 27.Decembra a skor ma nezoberu ..
Ziadne priznaky nemam .. sem tam som unavena .... ale aj to sa mi vidi ze ustupuje ...

nina4
8. dec 2017

@nellynnnka moja bála a este ako veľmi a aj pri tom najmensom a byvalo mi zle a ten strach tam bol az do konca .To je prirodzene ked sa bojis o babatko ved je to pre teba aj pre kazdu z nás vsetkým a človek ako uvidi tie // uz v tedy by dal aj posledne len aby bolo vsetko v poriadku .

nellynnnka
8. dec 2017

@nina4
Presne tak ako hovoris ...
tak ... potrebujem ...
Vypnut lebo som pocula ze aj stres vpliva na to
Male zle to ze mam
este 2 dni do Ms
..ma
Znepokojuje aj ked test bol pozitivny .. digitalny aj tycinkovy a robim si testy kazdy den len aby som ...Si bola
Ista ze vazne som 😂😁😂
No stale
Mam obavy ze co ak ms predsa pride

milasik10
8. dec 2017

@nellynnnka no ale to potom nie si v 5. tyzdni... to mozes (ak vobec si) byt tak 3.tyzden

nina4
8. dec 2017

@nellynnnka to som aj ja tak robila pokial neboli riadne kolajnice.no v 6 tt som začala spinit poležala som si v nemocnici chvilu a od vtedy som poctivo brala kyselinu listovu, femibion a vitamin C
Ale treba veriť drobčiatku 😘

nellynnnka
8. dec 2017

@milasik10 No podla testoch tehu som ...
A .. digi test funguje tak ze ak ti ukaze test 2-3
Tak podla
Lekara si 3-4 tyzdne ..a podla mojho
Menstruacneho kalendara som 5 tyzdne
Aj ked urcite niesom maximalne 4 Tyzdne .

nellynnnka
8. dec 2017

Kyselinu beriem aj ja ...
Aj pred otehotnenim som brala ale to kedy ako ..niekedy som na to zabudla niekedy som zase bola leniva teraz beriem kazdy den ale len kyselinu listovu verim ze bude vsetko v ppriadku ... 🙂.
@nina4

sara92
8. dec 2017

Baby,poraďte..som 38dc..cyklus mávam tak 32dc..na testoch stále ,,duchovia" alebo sú to kanáliky?Nič mi nie je,len mám stále biely výtok a točí sa mi hlava.Testujem obdeň,malo by to riadne zosilnieť,však?A na testoch čo je ten spodný je robený obdeň.Manžel hovorí,že je to ružové,mne sa zdá sivé..a tak neviem,mám si dať červené víno a popohnať mrchu alebo zase o dva dni testovať?Neviete tú fotku tak upraviť,aby ukázalo či je to ružové? 😀 Ja som to vedela upraviť len takto.Ďakujem 🙂

saminko1
8. dec 2017

@sara92 je ruzova a vidiet na nej rozdiel...ten vrchny ma ciarku silnejsiu 🙂 ...gratulujem

krajcovicka
8. dec 2017

@sara92 možno si mala ovu posunutú, ak má prísť ms, tak príde i bez vína, ešte počkaj a ubidíš...

sara92
8. dec 2017

@saminko1 Jeej,to si ma potešila,že vidíš ružovú..len spodný je z dnes rána a vrchný z predvčera rána..aj keď včera som vypila viac vody,že by bol moč koncentrovaný?Neviem..ale testujem už od prvého dňa kedy mi mala prísť a stále len nejaký tieniček,teraz je to už síce viac vidieť,ale stále mi to príde,či to nie je kanálik.

@krajcovicka Ďakujem za úpravu 🙂 Áno,počkám a vínko si radšej nedám..preistotu..no ovu neviem kedy bola..robila som ovu testy a vyšlo mi to okolo 16dc,lenže akoby tej druhej čiarke minipidi kúsoček chýbal,potom ale už boli slabšie,tak predpokladám,že vtedy bola..a od 20dc sme nesnažilkovali,lebo som trochu prechladla a potom zase až od 30dc..takže nech počítam ako počítam,príde mi to už strášne dlho..môže to aj takto predsalen neskôr ukázať?Jooj,vďaka za odpoveď 🙂