Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sara92 všetko je možné!
@sara92
Skús si testiky podsvietit baterkou vi tam je farba alebo nie 🙂
@olylili @krajcovicka @saminko1 @ivusik1111 Baby,ďakujem 🙂 Bolo by to úžasné,keby to bolo Ono 🙂 Skúsim teda ešte počkať,urobím test ešte v nedeľu a ak do budúceho týždňa nepríde ms,tak zavolám mojej doktorke.Posledná ms bola 1.11.2017,tak to už by mohla niečo vidieť a keď nie,tak aspoň hcg z krvi..to už by som podľa kalkulačky bola 5+niečo..no,keď ja som testovala už odo dňa,kedy mala prísť ms a stále sa mi tam čosi marilo,tak neviem,nejdem sa na to zameriavať (aj keď..nie,nedá sa to! 😀 ),ale asi by to malo byť silnejšie na 38DC,aj keď všetko je ozaj možné..juuuj,uvidíme teda 🙂
🙏🙏🙏
@nellynnnka Gratulujem k //. 😊
Potom sem napis po 2-3tyzdnoch,ci ti este stale nic nie je. 😁 Neboj,vsetko pride,aj nevolnosti,ale ani nemusia,kazda to ma inak. 😉
@rebeka211 dakujem samozrejme ze pridu pochybujem ze som .... ten typ zien ktorym “ nic “ nieje
Len nech je hlavne vsetko v poriadku niekde som
Citala ze do 3.Mesiaca
Je to ... najrizikovejsie
Tak nato stale myslim neviem v ktorom tyzni som co sa vomne deje .... nic nieje to pekny pocit 😂😁
Musim vydrzat az
Do 27 Decembra
@ivusik1111 ja som asi mala
Slabsiu a digi mi ukazal 2-3 porovnaj ta moja sa mi zda slabsia nemas sa coho bat si tehulka Gratulujem
🎊🎊🎊🎊🍼🍼
@nellynnnka
Viem ze som len sa bojím vieš 🙂 prvý test je zo štvrtka a ten druhý z dnes 🙂
@ivusik1111 uvyyyyyborne gratulujem 🙂
@ivusik1111 dnes uz mas
Krasnu Kolajnicu ... moj test bol robeny 4 Dni pred Ms.
Dnes mam 1 den do Ms... a viem ako sa citis ja mam doma zvysne testy ..tak si kazdy den robim ... aby som si bola ista ze je vsetko v Poriadku a keby ze mi digi neukazal 2-3
Tak neni som si ista asi do teraz ci som Tehu lebo take kolajnicky som nemala ...
Najhorsie je zachovat klud nestresovat viem
Ako sa citis kazde rano ked vstavam
Aj ked idem spat ..kontrolujem ci nemam divny vytok krv na gatkach alebo podobne mozno to znie blbo ..a smiesne ale ten strach sa neda opisat ... drzim prsty ..nech je vsetko ako ma byt
@nellynnnka
Mne mala ms prísť včera ... viem o čom rozprávaš :( stále sa kontrolujem na wc :( a este dlho sa báť aj budem kedže som v lete potratila a začalo to slabým spinenim :( uvidis bude všetko ok len si pekne užívať tehulkovanie 🙂
@ivusik1111 Urcite bude vsetko v poriadku Viem to ...A viem ze stres to nezlepsi urcite ... tento krat sa uz nic zle
Nestane len tomu treba verit
😍😍
Potom daj vediet ako si natom ci je vsetko v poriadku ... a ze ci mas nejake priznaky atd ... Zaujima ma to lebo ja zatial
okrem
Unavy ...nepocitujem nic .. sice trosku mam citlive prsia ale nic extra ...
Tak uz aj to ma dokaze vyviest z miery ze ...
Tehu priznaky miznu aj ked viem ze si to len nahovaram lebo je este velmi skoro na vsetky mozne priznaky ktore pribudaju casom ... 😂😂😂
@ivusik1111 ak sa mozem
Spytat v ktorom tyzdni si potratila ..??
@nellynnnka
@ivusik1111 dievčatá gratulujem vám! Hlava je ako počítač, nesmiete do nej vpustiť negatívne myšlienky, strach a stres, lebo ten potom tieto informácie rozposiela do celého tela a my si to akoby privoláme!I ja som to tak pokašlala..... nabudúce všetky obavy vytesním z hlavy! Takže myslite len na to krásne, tešte sa a predstavujte si ako fazuľka rastie a mení sa v krásne bábätko!

@krajcovicka Dakujem velmi pekne ❤️❤️Od dnes sa budem ..Snazit na to nemysliet lebo teraz si ma ale riadne vystrasila ze si to same privolavame
Nieco na tym bude 😂😂😏😏
@nellynnnka
Jasne ze bude všetko v poriadku , musí byt ❤️Dostali sme ten najkrajší darček pod vianočný stromček 🙂 mna akurát pobolieva podbrušku a kríze ma strašne bolia ale inak ok zatiaľ . Čítala som tu ze máš strašnú chuť si zapáliť , aj ja som fajciarka , ale aj pri dcére aj teraz hneď ako som si našla // tak som prestala ... pokušenie stále je aj bude ale pri dcére som si celých 9 mesiacov nezapalila ... ani teraz si nezapalim ...
@krajcovicka
Ďakujem krásne 🙂 máš pravdu musíme veriť pozitívne ❤️A tebe prajem aby si si čoskoro našla vytúžene // ☺️
@ivusik1111 ďakujem ☺️
@nellynnnka
V 22tt 😥. Je to až neuveriteľne lebo digitálny test mi vyšiel pozitívny 7.12 deň po tom ako som mala mat termín pôrodu
@ivusik1111 to je strašné, aj zistili, čo sa stalo? Ja som potratila v 11 a 13 tt, ale toto muselo byť hrozné, mysli pozitívne!
@krajcovicka
Chyba lekárky kedže som krvacala skoro celé tehu a neriešila to v podstate nijako okrem duphastonu na udržiavanie :(,
@ivusik1111 och,.... dúfam, že si ju vymenila...
@ivusik1111 hlavne vymen lekarku ...
A mysli pozitivne ani v sne by Ma
Nenapadlo ze dostanem taky darcek 🙂 ja nefajcim .... tak isto
Po pozitivnom teste som bola tak v soku ze ... som si dala potom na druhy den ma lakalo dala som si 3 tahy z takymi vycitkamy ze ....
Uz by som to neurobila....
Ten strach a vycitky su vetsie ako chut na igaretu
@nellynnnka
@krajcovicka
Samozrejme ze som ju okamžite vymenila ... fakt niektorým lekárom by som do konca života vzala licenciu ... trápi ma to , pretože stačilo obyčajne vyšetrenie kde by zistila zápal a mohlo byt všetko ok

@sara92 na vrchnom vidím