Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@krajcovicka
Musíme veriť ze áno ❤️ Hlavne klud a pozitívne myslenie 🙂. A ty keď budes čoskoro tehu tak to iste 🙂 žiadne negatívne myšlienky 🙂
@ivusik1111 Ja zijem v zahranici ( Anglicko)
Prvy ultrazvuk sa tu robi v 12 tyzdni ...Skor neni sanca ...
Poznam zopar zien ktore mali tazkosti hned v prvych tyzdnoch tehotenstva ...A povedali im ze ak priroda chce aby potratila tak potrati ...ze oni z tym
Nemozu urobit nic ...
Je to
Podla mna strasne mozno nie vsade kazdy lekar je iny ... a funguje to tak asi vsade ako vidim
Aj na slovensku sa najdu ..taky
Ja chvalabohu kedze som sa snazila .. necele
3 roky o babo ..tak mam ultrazvuk skor 27.Decembra to budem asi v 7-8 tyzdni mozno menej neviem v ktorom som teraz ...
Aj to len preto ze ..som poberala tabletky na podporu Ovulky ..tak to centrum ... je povine mi urobit ultrazvuk skor no som pocula ze na slovensku sa da robit ultrazvuk uz v 5 Tyzdni ??
@nellynnnka
Áno dá sa ale podľa mna je to skoro lebo každé tehu je individuálne a nie každej musí v 5tt niečo ukázať ... gestacny váčok podľa mna áno ale na srdiečko je este asi skoro aby bolo vidno ... ja som teraz v 5 tt a k lekárovi sa dostanem až 8.01 lebo teraz som u rodičov na východe a prídem až po Vianociach a môj nový gyn robí len pondelky a to sú akurát vianočné sviatky a potom nový rok :( tak som z toho smutná ze musím čakať este mesiac :(
@ivusik1111 Ako si si Vypocitala
V ktorom si tyzdni ...Ak sa mozem spytat ??
Mne totiz kazdy hovori inac .. jedna slecna alebo pani tuna podla poslednej menstruaciie povedala ze som len 3 tyzdni moj menstruacny kalendar v telefone s poslenej ms vypocital ze som v 5 Tyzdni online tehotenske kalkulacky mi vypocitali ze 4 tyzdne potom som
Citala ... ze ak ti ukaze digi napriklad 2-3 ako mne tak si podla
Lekara priblizne 4-5 tyzdne tehotna ..
Tak ja uz vazne neviem ... comu a komu verit ..
@nellynnnka
Tak to sa počíta podľa toho kedy si mala poslednú ms ... ja som mala poslednú ms 8.11 takze mi to vychádza na 5 týžden .. Ved aj termín pôrodu sa ti počíta vlastne podľa dátumu poslednej ms ☺️.
Takze ked som ...Mala
Prvy den poslednej ms ... 7.11
Tak som teda v 5 tyzdni ?
Online kalkulacky ... mi vypocitali 4 Tyzdne a 4 dni .. a termin august tak asi si na tom
Tak isto skus online ci ti vide 5 Tyzdne ..
@nellynnnka
http://tehotenstvo.academy.sk/
Skús tuto stránku tam máš aj popísané každý týžden co sa Ti deje v brušku 🙂 s vypočítaš si tam aj TP
@nellynnnka
Ja som podľa kalkulačky 4tt+3 ;) termín pôrodu 15.8 ;) a ty ?
@ivusik1111 ja som mala presne tiež tak isto 8.11.
@ivusik1111 No mne vyslo toto 🙂
Takze asi sme na tom podobne kedze sme mali ms v rovnaky cas den hore dole takze sme ..teda v 4 ci 5 tyzdni ja som
Asi fakt blba 😂😂😂😂😂
@nellynnnka
5 týžden 🙂 si 4 týždne tehotná a 4 dni 🙂
@ivusik1111 pisu tam ze ... som v 5 ale embrio
Je stare 3 tyzdne ...
Vies co ??
Tomu nechopi niktoo 😁😁😁😁
@nellynnnka
Áno lebo vlastne tehotenstvo sa počíta od prvého dňa poslednej menštruácie čiže keď si 4+4 ale predpokladá sa ze žena ma ovulaciu cca 14 deň od začiatku ms čiže embryo je 2+4 čiže ma tri týždne 🙂
@sabinka277
🙂 možno rovnako porodim 😀❤️
@maciatko950 ja tam mini čiaročku vidím ✊🏻
@krajcovicka vážne ? A kde 😱😉
@maciatko950 včetko vyrieši len čas, azda nerobím plané nádeje ...✊🏻✊🏻✊🏻
@krajcovicka tak budem veriť že máš pravdu ;)
@maciatko950 áno, aj ja vidim druhu / 😘😘
@ivusik1111 Super tak to nam drzim palce nech je vsetko len v uplnom poriadku 🙂 🙂
@maciatko950 vidim krásnych ruzovych dusikov!
@paula2018 ďakujem testnem o pár dní a uvidíme 🙂
@nellynnnka
❤️
baby ake vitaminy ste brali v prvom
Trimestri cize do 12 tyzdna ??
Co poviete na femibion? Alebo baby v zahranici pregnancare ??
Alebo po pripade nejake ine ..ktore odporucujete vy?? 🙂
@nellynnnka ja som pri prvých dvoch tehu brala femibion.
@krajcovicka
Rozmyslam nad nimy ze si obiednam cez ebay kedze byvam v zahranici su tu
Ine znacky ... a popularne vytaminy su tu Pregnancare no verim .. radsej tym slovenskym 😂
@nellynnnka
Femibion 🙂

@ivusik1111 och, neviem, čo k tomu povedať! Len toľko, že teraz to bude určite iné!