Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nellynnnka
Ja neviem no ja cez ebay neobjednavam :( a majú tam akože normálne femibion ? Ak áno tak skús si pozrieť zloženie a porovnať s tým co sa predáva tuto
@nellynnnka
Akurát som pozerala ten femibion cez ebay a je to to iste 🙂 aj recenzie ma dobre tak sa nemusíš obávať kúp si tu femibion 1 🙂 ja to už beriem viac ako 3 mesiace
Babyy hlásim 1 DC. Konecne po necelych 6 tyzdnov od kyretaze prisla pani MS vo velkej parade. Tesiim sa ze o chvilu moze zasa zacat snazilkovanie 😇
@nellynnnka ja som brala pregnacare a plus vapnik s Dckom Osteocare.. a teda pregnacare mi velmi dobre sadli.. brala som cele tehu, ziadne neziaduce ucinky a mala som vdaka nim vynikajuce zelezo pred sekciou, co som pred tehu byvala anemicka..
@kale13 tak zatial som nebola este u lekara nechcem brat zbytocne ...
Vela vitaminov ak to...nieje potrebne ale
Pregnacare original som si dnes kupila a zajtra ho zacnem brat ..
Urcite neuskodi a viem ze aspon v anglicku ..ho lekari odporucuju dufam ze pomoze ...
@ivusik1111 dakujem urcite si obiednam 🙂
Dnes som si kupila aj pregnacare .. Ale obiednam
Si aj femibion ..A
Uvidim co budem brat 😜😁😁
Ono obydve su podobne .. co som porovnavala.. velky rozdiel v tom nieje
@cica1650 ja vidím, koľko dpo si ?
@krajcovicka dobra otazka ja to vobec nesledujem ale posledna bola cca 24-teho dva dni moc slabe :/ nic moc
Tak to si 17 deň cyklu?
Netusim vobec co to,pri synovi sa pametam ze som mala este mesiac a teraz jak keby ma niekto hegol ze nieco sa asi deje,taj som spravila teraz nadranom pocas nocnej.A kedze som uz od vcera od siedmej doteraz hore tak reku ci dobre vidim zato som to odfotila a dala sem ;)
@cica1650 asi si mala posunutú ovu, napr niekedy pred ms, sprav digi a ten Ti povie koľko si 😍. Držím palce
@maciatko950 dnes som testovala a bol tam riadny duch,zajtra uz bude kolajnica. A co Ty?
@terry658 ja takto včera vecer
@terry658 ak máš foto ukáž 😁
@maciatko950 tak to je uz pekny duch. Povedala by som ciarka. Nemam foto,podarilo sa mi znicit test. Som nesika. Zajtra rano odfotim. Dnes som fotit nestihla,predychavali sme s manzelom 🙂
@terry658 tak teraz už sa len tešiť vám treba 🙂
@maciatko950 nic ine nam uz neostava. 🙂
Baby ja som brala femibion 2 mesiace pred tehu potom asi esze 4 meisxe a potom som presla na Ladyvita a boli super
Babýý práve som si urobila predviačný radosť a objednala nám novú manželskú posteľ. Tak snád nám v novom roku prinesie šťastie 🙏 😍

@ivusik1111
Rozmyslam nad tym ale mozem
To kupit iba cez ebay a neverim
Jim ...
Neviem no kupovane vitaminy cez ebay ?? Neviem ci to je dobry napad ..