Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13
Určite dám vediet ☺️❤️
@ivusik1111 cakam na pozitivne a usmiate spravicky od Teba potom 😉

@luta13
Inac ako sa dari Tebe snazilkujes sa ??
Videla som ze testiky boli .. z roku 2016
Bola
Si tehu ??
@luta13 poslala som ti ip ;)
@val9 nezdá sa Ti, že tie testy z ebay duchujú, ja som s nich nejaká nešťastná...
@nellynnnka testiky boli z Januara 2015, mam synceka, zajtra bude mat 26 mesiacikov...Druhy mal v lete 9 rokov...Dalsie dieta "ja planujem" za 4 roky, moj muz nechce o dalsom ani len pocut 😠 ...Snad raz ho este spracujem, aby pustil 😉...Tebe prajem krasne zaciatky, nech Ta nevolnosti obchadzaju oblukom a nech si v klude uzijes cele tehulkovanie...Po 3 rokoch musis byt na to pripravena a nemaj zbytocne predsudky a stres...Proste ver babätku, ak veris Bohu, tak pros aj Jeho, nech je vsetko v uplnom poriadku...Zabavaj sa doma inymi vecami, zacni hackovat, kreslit, pozri nejaky dobry film a nemysli na hnusne cigarety...Nestoji za to, davat do bruska nikotin a hnusne jedy...Ja som pri prvom tehu po prichode domov od Dr. odovzdala muzovi nacatu krabicku, odvtedy som nemala ani pomyslenie zapalit si, aj ked obcas som chut trochu mala, ale nikdy som si uz nezapalila...A to som fajcila dlhe roky aj vyse krabicku za den...Proste moje vysnivane babätko bolo uz v brusku a tak som mu chcela len to najlepsie...Verim, ze si uz nezapalis a ze budes aj menej v strese zo vsetkeho...Uvolni sa, predstavuj si, ako budes pozerat na prvej kontrole na monitor na svoju malicku fazulku, ktora sa udomacila v Tvojom brusku...Prajem Ti krasny a usmiaty dnik ❤
@krajcovicka vieš čo skúšala som ho hneď po ms vyšiel pekný negatívny .. potom som skúšala teraz a niečo sa mi tam zdalo . neviem ťažko povedať, ale páči sa mi na nich, že nie sú také pigmentované, nerozpíjajú sa ako niektoré z lekárni čo kúpim za 5 eur a neviem na čom som .. uvidím budem testovať do ms ďalej čo z toho bude .. máš testík ako ti duchovali?
@maciatko950 idem kuk 😉
@luta13 krasne
Napisane velmi pekne dakujem ... nefajcim zapalila som si naposledy 6.12
Ten den som zistila ze som tehu bola som v takom soku a este som si to neuvedomovala ze som
Si zapalila hned na druhy den ...som
To uz zacala vnimat inac a uz som si nedala ani mi to nechyba .. 🙂
Dufam ze ak manzela nejako naladis na dalse babo coskoro tu uvidite tvoje krasne dve ciarocky ❤️❤️ Prajem to kazdej ... lebo je to nadherny pocit a je jedno ci je to prve alebo tretie ..stale je to ta ista radost ..prajem
Aj tebe krasny dnicek 🙂
@val9 keď bol mokrý takto a zaschnutý je ... by som povedala biely... nehovorím, je tam tmavšie miesto, ale nedá sa to odfotiť a je to také neurčité, ničotné...
@nellynnnka Dakujem pekne za povzbudive a nadejne slova 😘
@krajcovicka a koľko do ms máš??
@val9 som 10 dpo... 4-5 dní
@krajcovicka tak skús ešte počkať deň dva a testnúť ráno .. ja mám cca 10 dní do ms tak uvidíme, ale na tom vrchnom niečo vidím
@krajcovicka druhu fotku - spodnu som skusila trosku upravit a vidim na nej dusika...Skus testovat za zopar dni az...Drzim palceky 😉

@val9 odpovedz..kupila som si psa 😙😉🤗maju nad cim rozmyslat...tak vrelo do toho...urcite sa podari...ja preliecujem stitnu..tak cakam mesiac