icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mimiqa
11. dec 2017

@val9 odpovedz..kupila som si psa 😙😉🤗maju nad cim rozmyslat...tak vrelo do toho...urcite sa podari...ja preliecujem stitnu..tak cakam mesiac

val9
11. dec 2017

@mimiqa tak sa len daj dokopy nech si po novom roku fit 😘 ja viem, že sa podarí a vtedy kedy sa má 😇😍

luta13
11. dec 2017

@linsss som rada, ze MS prisla....Nova manzelska postel je tiez fajn 😉...Teraz to musi vyjst na prvykrat a verim, ze tento carovny vianocny cas da Boh pozehnanie aj Tvojmu lonu a Ty si v Januari najdes na testiku svoje vysnivane //...Prajem Ti to z celeho ❤

lulila098
11. dec 2017

@luta13 áno áno už sa to blíži. Už sa neviem dočkať.

luta13
11. dec 2017

@cica1650 vidim ruzove //...Prajem, aby testiky tmavli a potom zdrave tehulkovanie 😉

ishkaa
11. dec 2017

Baby dva dni do ms..co myslite?

luta13
11. dec 2017

@val9 nechcem Ta zbytocne namotat, no na Tvojom vcerajsom testiku sa mi nieco slabulinke mari, ale nejde mi to upravit,...Ak tam nieco je, za 2 dni by malo byt vyraznejsie - dusik by mal byt vidiet aspon...Drzim palceky, nech vam to vyslo 😉

ivusik1111
11. dec 2017

@luta13
Určite dám vediet ☺️❤️

mimiqa
11. dec 2017

@val9 urcite..verim tomu 😙

luta13
11. dec 2017

@ishkaa Ty to ako vidis nazivo?...Vidis ruzove //?...ja vidim ducha druhej /, no skus test odfotit este raz a zblizsia 😉...je to Pepino test?

luta13
11. dec 2017

@ivusik1111 cakam na pozitivne a usmiate spravicky od Teba potom 😉

sticker
nellynnnka
11. dec 2017

@luta13
Inac ako sa dari Tebe snazilkujes sa ??

Videla som ze testiky boli .. z roku 2016
Bola
Si tehu ??

luta13
11. dec 2017

@katyk22 skusala si este testovat, ci uz vobec potom, co si si nasla biely test?...Kym nie je MS, nadej je stale 😉

maciatko950
11. dec 2017

@luta13 poslala som ti ip ;)

val9
11. dec 2017

@luta13 Ahojky ty si hotový anjel moja 😘 zdalo sa mi najprv tam niečo ale iba keď som pozerala na neho z diaľky .. len vieš ja som aj skoro testovala 7 dpo a plus testovala som vecer.. len akosi neviem vydržať a nakúpila som z ebay testiky.

krajcovicka
11. dec 2017

@val9 nezdá sa Ti, že tie testy z ebay duchujú, ja som s nich nejaká nešťastná...

luta13
11. dec 2017

@nellynnnka testiky boli z Januara 2015, mam synceka, zajtra bude mat 26 mesiacikov...Druhy mal v lete 9 rokov...Dalsie dieta "ja planujem" za 4 roky, moj muz nechce o dalsom ani len pocut 😠 ...Snad raz ho este spracujem, aby pustil 😉...Tebe prajem krasne zaciatky, nech Ta nevolnosti obchadzaju oblukom a nech si v klude uzijes cele tehulkovanie...Po 3 rokoch musis byt na to pripravena a nemaj zbytocne predsudky a stres...Proste ver babätku, ak veris Bohu, tak pros aj Jeho, nech je vsetko v uplnom poriadku...Zabavaj sa doma inymi vecami, zacni hackovat, kreslit, pozri nejaky dobry film a nemysli na hnusne cigarety...Nestoji za to, davat do bruska nikotin a hnusne jedy...Ja som pri prvom tehu po prichode domov od Dr. odovzdala muzovi nacatu krabicku, odvtedy som nemala ani pomyslenie zapalit si, aj ked obcas som chut trochu mala, ale nikdy som si uz nezapalila...A to som fajcila dlhe roky aj vyse krabicku za den...Proste moje vysnivane babätko bolo uz v brusku a tak som mu chcela len to najlepsie...Verim, ze si uz nezapalis a ze budes aj menej v strese zo vsetkeho...Uvolni sa, predstavuj si, ako budes pozerat na prvej kontrole na monitor na svoju malicku fazulku, ktora sa udomacila v Tvojom brusku...Prajem Ti krasny a usmiaty dnik ❤

val9
11. dec 2017

@krajcovicka vieš čo skúšala som ho hneď po ms vyšiel pekný negatívny .. potom som skúšala teraz a niečo sa mi tam zdalo . neviem ťažko povedať, ale páči sa mi na nich, že nie sú také pigmentované, nerozpíjajú sa ako niektoré z lekárni čo kúpim za 5 eur a neviem na čom som .. uvidím budem testovať do ms ďalej čo z toho bude .. máš testík ako ti duchovali?

luta13
11. dec 2017

@val9 vzdy je lepsie testnut, ak si zavalena testikami, ako byt nervozna do dalsieho dna 😉...ked budes testovat, hod sem zas fotecku 🙂...Trpezlivost vsak ruze prinasa 🌹🌹😇

luta13
11. dec 2017

@maciatko950 idem kuk 😉

nellynnnka
11. dec 2017

@luta13 krasne
Napisane velmi pekne dakujem ... nefajcim zapalila som si naposledy 6.12
Ten den som zistila ze som tehu bola som v takom soku a este som si to neuvedomovala ze som
Si zapalila hned na druhy den ...som
To uz zacala vnimat inac a uz som si nedala ani mi to nechyba .. 🙂
Dufam ze ak manzela nejako naladis na dalse babo coskoro tu uvidite tvoje krasne dve ciarocky ❤️❤️ Prajem to kazdej ... lebo je to nadherny pocit a je jedno ci je to prve alebo tretie ..stale je to ta ista radost ..prajem
Aj tebe krasny dnicek 🙂

krajcovicka
11. dec 2017

@val9 keď bol mokrý takto a zaschnutý je ... by som povedala biely... nehovorím, je tam tmavšie miesto, ale nedá sa to odfotiť a je to také neurčité, ničotné...

val9
11. dec 2017

@luta13 tak určite počkám asi 2-3 dni a testnem ráno, mám ich doma asi 30 😂 muž si robil srandu, že som ako testová priekupníčka 😂😂 neponáhľam to, keď to má prísť príde 😉🙏

luta13
11. dec 2017

@nellynnnka Dakujem pekne za povzbudive a nadejne slova 😘

val9
11. dec 2017

@krajcovicka a koľko do ms máš??

krajcovicka
11. dec 2017

@val9 som 10 dpo... 4-5 dní

val9
11. dec 2017

@krajcovicka tak skús ešte počkať deň dva a testnúť ráno .. ja mám cca 10 dní do ms tak uvidíme, ale na tom vrchnom niečo vidím

ishkaa
11. dec 2017

@luta13 ano pepino, no slabunka druha, skor ako tien :/

luta13
11. dec 2017

@krajcovicka druhu fotku - spodnu som skusila trosku upravit a vidim na nej dusika...Skus testovat za zopar dni az...Drzim palceky 😉

luta13
11. dec 2017

@ishkaa aj tieniky sa obcas menia na viditelne, ver zazrakom 😉