Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ishkaa aj ja vidím !
Ach baby dufam ze sa ms nerozbehne...dakujem za vase oči 🙂
@janicheck1993
@krajcovicka a kde je ten duch ja nic nevidim
@ivusik1111 Super gratulujem🙂z mojich dvoch čiarok nakoniec nič nebolo,skončilo to ako biochemické tehu😔
@ivusik1111 Supiiiiiiis blahoželám a toľko si sa obávala.. užívaj tehuľkovanie nech je všetko v poriadku a žiadny stres 🙏😘😇
@ivusik1111 blahozelam 😍😍😍
@katrinka12
To si mala takto silne čiarky a nakoniec ms ? Nestraš :(
@ivusik1111 kolko dni si po ms ??
Krasne kolajnicky uz mas ...
🤗🎊🍼
@nellynnnka
3 dni som po neočakávanej ms 🙂 ty si koľko ?
Ďakujem Vám baby krásne 🙂 doma mám este v zálohe jeden digi test lebo ten co som si robila som si kúpila ja ale to som netušila ze môj manžel mi kúpil tiež 😀. Na gyn idem 27.12 nakoniec už sa neviem dočkať 🙂
@ivusik1111 ja asi 2
Myslis ze mi vydu uz take kolajnicky ?? Chcela by som len pre lepsi pocit 🙂 minuly test bol pozitivny.. ale kolajnicky to neboli 😁
Aj ja idem 27.12
Na gyn uz odpocitavam dni neviem sa dockat 🙂
Daj vediet teda ako si dopadla ;) @ivusik1111
@nellynnnka
Určite áno ;) vyskúšaj ja som nevydržala tak som si dnes kúpila test boli 2 v balení tak mám este jeden 🙂 môj doktor síce nemá vtedy ambulanciu lebo robí iba pondelky ale tak na moje naliehanie ma vezme na oddelení v nemocnici a pozrie ma už toho 27 ;) nemáš ty doma test aby si spravila ? To som ho robila dnes na obed a pritom som pila veľa vody a aj tak vyšli take koľajnice 🙂 tak sprav test a sup sem s ním ☺️
@ivusik1111 mam len digitalny .. A
Ten si setrim .. 😁😁😁
Chcem vediet ze ci potom ukaze 3+
Lebo mi naposledy vysiel 2-3
😂😂
Ale dnes si asi pojdem kupit nevydrzim .. chcem kolajnicky 🤗😁😁
@nellynnnka
Tak netrpezlivo čakám na foto 😀
@ivusik1111 super 😀 krásne kolajničky už máš. Krásne tehulkovanie a držilm palce na prvú kontrolu. to odrátavanie chápem, tiež som sa nevedela dočkať 😉

@luta13 jeej ďakujeeem Ti si zlatá, veď to ten silný pociť niekde vo vnútri a potom ocikáš test a toto, tak zajtra si dávam zákaz a skúsim neskôr 😘.