Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@terry658 ahoj neviem vôbec ms nikde a testy neukazujú nič teda ak ukazujú tak len sláve čiarky alebo dusikov takže ráno skúsim potom ešte večer a stredu šup k dr dnes je 16den meškania
@maciatko950 drzim prsty,nech Ti to vyjde. Potom napis ako si dopadla.
@terry658 áno dám vediet
@soncita22 Drzim palce a pohlad si brusko 🤰❤
Potom napissss
@matilda72 Fuha tak dobre a podrobne ....
mi to asi este nikto nevysvetlil dakujem velmi pekne .. cize este raz ..pre istotu ...
Moj menstruacny kalendar mi teda ...ukazuje asi spravne .. ak moj prvy den poslednej ms bol .. 7.11
Tak zajtra 12.12 budem v 6 Tyzdni ??
Takze ak dobre chapem .. som v 6 tyzdni ale moj plod je len 4 tyzdne stary ??
Takze ak chcem ... pozriet ake velke a co sa deje momentalne .. z babetkom by som mala skor pozerat .. 4 tyzden kedze plod je 4 tyzdne stary .. nie 6 tyzden ? 😂😂
@matilda72
@matilda72
Prajem ti aby si si nasla uz coskoro aj ty // budeme sa urcite tesit z tebov ❤️😍
@matilda72 teda aby si ma chapala Ak chcem ... pozriet ako sa vyvyja babo .. a som v 6 tyzdni ale plod je 4 tyzdne stary tak .. vlasne by som mala pozerat 4 tyzden tehotenstva ... ?
@nellynnnka nie normálne 6tt
@olylili Napriek tomu ze ...
Plod alebo teda babo znie lepsie ..je stare 4 tyzdne je vyvynite uz ako keby bolo 6 tyzdne stare ? To asi kazdemu dava zmysel len mne nie ? 😂😂😂
@biolo To nebude duch skus o par dni neskor tisko gratulujem 🤗🤗
@biolo no ja tam slabú druhu čiarku vidím 🙂 držím palce nech vám to vide
Pockame do stredy a testneme znova ked nepride mrcha. No bodaj by sa to podarilo a v stedu by boli // pekne silno viditelne. Mam 33 rokov a zatial bez deticiek, skusame stvrty mesiac. Dakujem za podporu 😉 Inak ma neskutocne bolia prsia, picha ma v nich a nejake su stvrdnute.
@linsss Mne nedakuj...Modli sa k Bohu o pozehnanie, ak v Neho veris...Ja verim a tak som silno ziadala o babätko a do 2 mesiacov som otehu...Mojmu syncekovi hovorim, ze je to moj "Anjelik z Nebicka"...Ty mas uz anjelika v Nebicku a verim, ze ten vam posle svojho surodenca coskoro 😇🙏🤰

@maciatko950 u nas je to uz jasne. Rano dve ciarky a na obed som zacala krvacat. Takze asi skory potrat. A co ty?