Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte kocky, po dlhej dobe sa ozyvam aj ja! 😊 tento.mesiac som vobec nemerala ani BT, ani som netestovala ovu testikmi...jednoducho som to nechala tak, lebo aj v praci toho bolo vyse hlavy, takze som ani nevedela kolky DC vlastne som! 😄 A dnes okolo piatej som si skusila spravit testik, lebo dnes som, ako som zistila, 28 DC ale cykly som mala posledne mesiace po Dufiku 21, 30 a 36 dnove...cize neviem, kedy mam dostat mrsku...
Vidite tam aj vy nieco alebo mi sibe? 😯
@val9 nesibe ti🙏
Je tam duch😍
@soncita22 to málo ist Tebe nie val 😅
@sara34valentina az som spozornela😂😂😂
@nellynnnka no takto skúsim ti to vysvetliť. tt sa ráta od prvého dňa ms a to preto, že tvoje telo sa pripravuje resp. už tam niečo klíči ak ma chápeš... počas ms sa ti odlučuje stielka z maternice ktorá bola pripravená na prijate oplodneného vajčíka ak sa tak nestane začneš krvácať ale popr tom sa začne pripravovať nové vajíčka na svoju cestu ak príde do bodu ovulácie je niekde v polke cesty a ked príde teta spermia a oplodní ho prejde pomaly oplodnené do maternice ktorá je už zhrubnutá a pripravená prijať oplodnené vajíčko ...no a k tt ak s 0+2 to znamená že už ti prebieha prvý týždeň...čiže ak si 4+6 to znamená že ti prebieha 5 tt takže si v piatom týždni a ak teda zajtra budes už v 6 týždni takže neboj dobre ti to ukazuje .... a ešte
5. týždeň tehotenstva od poslednej menštruácie
3. týždeň od oplodnenia
približne 35 týždňov do pôrodu
lekár píše: 4 týždne + 0 dní až 4 týždne + 6 dní (skrátene 4tt + 0 až 4tt + 6)
a 6 týždeň je zase
6. týždeň tehotenstva od poslednej menštruácie
4. týždeň od oplodnenia
približne 34 týždňov do pôrodu
lekár píše: 5 týždňov + 0 dní až 5 týždňov + 6 dní (skrátene 5tt + 0 až 5tt + 6)
tak dúfam, že som pomohla 😀
@nellynnnka https://www.modrykonik.sk/prvy-trimester/ a tuto to máš všetko krásne napísané
@nellynnnka ono aj preto dg. test ti ukáže že si vlastne 3t ale vskutočnosti si v 5t lebo 3t od oplodnenia a 5t tehotenstva alebo ako som písla pred tým tvoje sa už počas ms pripravuje na tehu a preto sa to tak počíta
Tak dúfam, že čoskoro budem patriť k vám snažilkám a budem hľadať svojho dalšeho ducha na test... od nového roka sa idem pripravovať, kys. listová, alchemlika, trošku zhodiť a verím, že na jar budem mať v brušku bublinku číslo tri 😉 a všetkým vás tu trošku čítam, a držím vám palce aby ste si dlhé čakateľky našli čoskoro svoje vytúžene // a tie čo ste ich už našli, želám bezproblémove tehuľkovanie a rýchli pôrod na ktorého konci budete držať svoj voňavý úzlíčke šťastia 😘
@sara34valentina
@mimiqa
Zienky dakujem pekne za odpovede! 😊❤ Vazim si to, velmi! O par dni sa budem hladit znovu, takze zatial mozem len cakat...🙂
@sara34valentina
@mimiqa
Oprava, hlasit nie hladit...😄😜
@ivusik1111 no nanešťastie☹ale ja som mala po tyždňi na kontrole veľmi ní zke hcg a na utz.nebolo nič vidno.
Baby prosim MS som mala 2 dni 8.12-9.12) potom jeden deň nič a dnes hnedý hustý výtok čo to? 🙂
@lucinka12356 vôbec nesilnie ako vyzerali ? Bola tá druhá viditeľná či ako ....gratulujem 🙂

Zase ta ista otazka baby .. 😁😁😁 je mi to trapne no mne kazda jedna online tehu kalkulacka ..ukaze inac
Na gyn idem 27.12
Je to dlha doba som nedockava a chcela by som vediet v ktorom tyzdni som ..
Ms kalendar ktory mam v mobile do ktoreho som si znacila
Kazdy mesiac moj cyklus ...
mi vypocital od prveho dna poslednej ms ze som v 5 tyzdni teda zajtra uz budem v 6 podla toho kalendaru
Online kalkulacka mi vypocitala podla poslednej ms
Ze .. som 4 tyzdne a 6 Dni ...
🤔🤔🤔
Takze zajtra budem v 5 tyzdni
A teraz neviem ci budem v 5 alebo 6 zajtra kedze .. kazdy jeden mi ukazuje nieco ine ...
😁😁😁
Citala som ze .. lekar si to vypocitava .. podla prveho dna poslednej ms cize by som mala byt v 6 tyzdni ale v skutocnosti moj plod je o 2 tyzdne mladsi ...
Kedze nikto nevie presny datum ... kedy to oplodnenie .. bolo
Ale popravde nechapem ...
Takze to mam
Brat ze som v 6 tyzdni ci v 5 ??
Ved to ani oni sami asi nechapu uz ma z toho boli hlava 😂😂😁😁
Inac dakujem baby za vasu trpezlivost .. a odpovede ... viem ze som sa to tu uz raz pytala ale cakala som ze kazdy vysledok bude taky isty kedze davam
Stale ten isty prvy den poslednej ms 🤔😆